|
|
 |
« : Eylül 15, 2008, 04:57:55 ÖS » |
|
 Doğum günün kutlu olsun CanCaN (: İyiki doğdun len. =P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F mp3, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F indir, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F mp3 indir, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F albüm, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F download, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F dinle, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F mp3 download, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F şarkı sözleri, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F yükle, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F Discography, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F lyrics, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F full albüm, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F albüm download, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F albüm indir, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F bedava, Vuuu Can (h) İyi ki doğdun.İyi ki varsın =P Hadi Kutlayak :F tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 15, 2008, 04:58:48 ÖS » |
|
İlk kutlayanlardan birisi olayım. :F Can iyi ki doğdun nice senelere vs vs. :F
|
|
|
|
|
|
Sustuğum her söz her yerden duyulmasa..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 15, 2008, 04:59:42 ÖS » |
|
Nice mutlu senelere.
|
|
|
|
|
|
Bazı şeyler söylenmeden güzeldir.
|
|
|
jelly'm ^^
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 15, 2008, 07:29:12 ÖS » |
|
Vuu sağolun :F
|
|
|
|
|
|
Ummmm.. ^o)
|
|
|
[xxx]
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 16, 2008, 10:38:32 ÖS » |
|
doğum günün kutlu olsun can 
|
|
|
|
|
|
DoNT TRouBLe TRouBLeS uNTiL TRouBLeS TRouBLe You!!!
öLüMDeN NeDeN KoRKaYıM Ki!!! BeN VaRKeN o oLMaYaCaK; o VaRKeNSe BeN...
BüTüN GeNeLLeMeLeR YaNLıŞTıR... Bu Da DaHiL...
|
|
|
..and now I dont have any weakness..
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 16, 2008, 10:40:54 ÖS » |
|
burda yazmadığım için kutlamadığımı sananlar yanılıo  adaş msnden kutladım hemde 1 dk . geçtikten sonra
|
|
|
|
|
|
<< David Draiman Fan >< Amy Lee Fan >><< ŞeBoisT >> ..Nothing to Lose , Nothing to Gain.. Barışa Rock - Savaşa FAK!!! Gerçekler Acıdır..Gerçeğim Acıtırım..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 17, 2008, 03:00:04 ÖS » |
|
mutlu yıllar 
|
|
|
|
|
|
BEN ATATÜRKÇÜYÜM. BEN CUMHURİYETÇİYİM. BEN LAİKİM. BEN ANTİ-EMPERYALİSTİM. BEN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE'DEN YANAYIM. BEN ÖZGÜRLÜKÇÜYÜM. BEN İNSAN HAKLARI SAVUNUCUSUYUM. BEN TERÖRÜN KARŞISINDAYIM. BEN YOBAZLARIN,VURGUNCULARIN,ÇIKARCILARIN,DÜŞMANIYIM!. .
Uğur MUMCU
|
|
|
Düşe düşen bir Düş
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 17, 2008, 03:19:56 ÖS » |
|
nice yıllara
|
|
|
|
|
|
Düşe Düşen bir Düş A Spanish Piece................................. Pass the tequila, manuel Listen, gringo, laugh at my lisp and i kill you I think This spanish music It sets my soul on fire Lovely seniorita Your eyes are like stars Your teeth are like pearls Your ruby lips!..................................
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 17, 2008, 05:39:52 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU
|
|
|
jelly'm ^^
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 17, 2008, 09:59:26 ÖS » |
|
Biraz geç oldu ama sağolun (:
|
|
|
|
|
|
Ummmm.. ^o)
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 12, 2008, 01:11:23 ÖÖ » |
|
dogum günün bana geldigin gündür :F:F die bi şarkı vardı onu hatırladım :F dogum günün kutlu olsun lan pardon can :F:F
|
|
|
|
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
jelly'm ^^
|