|
|
 |
« : Şubat 12, 2008, 02:56:09 ÖS » |
|
VALE Erhan Tonbul,Ersin Dumlu ve Ceyhun Cirpan'in ortak calismalari NEFES'i kendi bestelerinin yani sira sahnede cover da calacak bir grup niteligine getirmek istemeleriyle 2006 yilinda Erhan Tonbul ve Ersin Dumlu'nun kurdugu Eskisehir'li bir rock grubudur.Grup calismalarina Alisan Goksu ve yine Nefes'ten Ceyhun Cirpan'in dahil olmasiyla grup,simdiki son seklini almistir.Grubun vokalistligini ustlenen Erhan Tonbul'un diger gruplarindan da ayrilmasiyla bu projeye yogunlasan VALE kisa sure icinde Eskisehir'in en gozde mekanlarindan Carpe Diem Bar'da sahne almaya baslamistir.Bir yandan da beste calismalarina hiz kazandirmak adina 3 ay icinde 3 parcalik demolarini internette yayinlayip(www.myspace.com/valeband) kisa sure icinde dinleyicilerinin begenisini ve buyuk destegini kazanmisladir.Olumlu olumsuz tepkiler dogrultusunda VALE calismalarina hala devam etmektedir.Radyo Bogazici Uni.'nin duzenledigi 9.Battle of the Bands muzik yarismasinda 200'u askin grup arasindan VALE jurinin begenisini toplayip 3.lukle ayrildiktan sonra yeni besteleri icin studyo calismalarina devam etmektedir.. Erhan Tonbul : Gitar - Vokal Ersin Dumlu : Davul Ceyhun Cirpan : Bas Gitar Alisan Goksu : Gitar - Back Vokal Buradan indirebilirsiniz. http://rapidshare.com/files/91192385/Vale.rar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 19, 2008, 08:38:05 ÖS Gönderen: CoNFuSioN »
|
|
Sizin, yani onların hayatlarına Allahlar girmiş, Allahlardan kurtulamıyorlar Allahlar, yani çarşıda, pazarda, yani evde Yani arabalarına taş koydukları caddelerde Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan Allahlar, yani yine yanıldıkları... Cemal Süreyya
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] mp3, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] indir, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] mp3 indir, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] albüm, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] download, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] dinle, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] mp3 download, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] şarkı sözleri, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] yükle, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] Discography, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] lyrics, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] full albüm, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] albüm download, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] albüm indir, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] bedava, Vale[Piiz eski solisti yeni grubu] tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 12, 2008, 03:07:02 ÖS » |
|
iki dakka sonra link elinizde şarkıları indirmek için ayrıca bu şekilde dinleme linki paylaşmak da saçma geliyor bana eğer illa duyulsun isterseniz istek bölümünde grubun demolarını isteyim koyarım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 12, 2008, 03:12:20 ÖS » |
|
Eskiden myspace'den şarkıları indirirdim ben de ama artık indiremiyorum.İndirirken herhangi bir program kullanıyosan msnden yazarsan sevinirim.
|
|
|
|
|
|
Sizin, yani onların hayatlarına Allahlar girmiş, Allahlardan kurtulamıyorlar Allahlar, yani çarşıda, pazarda, yani evde Yani arabalarına taş koydukları caddelerde Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan Allahlar, yani yine yanıldıkları... Cemal Süreyya
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2008, 03:15:46 ÖS » |
|
evt bnde indiremıorum (: eskden o sayede topluodum demoları ama 
|
|
|
|
|
|
Ey üstümdeki gök! Ey utangaç..! Ey parıl parıl yanan gök! Sen,ey benim güneş doğmadan önceki mutluluğum..! Gündüz geliyor:Ayrılalım onun için...! (F.N)
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 12, 2008, 03:25:35 ÖS » |
|
Eyw saolasın madem...İndiriyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 12, 2008, 04:54:32 ÖS » |
|
idm indiriyor olm hatta flashgetide firefox ta ayarlamak için flashgot eklentisi yükle oda indiriyor:D neyse ertim saol bebişim 
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 12, 2008, 05:01:22 ÖS » |
|
idm indiriyor olm hatta flashgetide firefox ta ayarlamak için flashgot eklentisi yükle oda indiriyor:D neyse ertim saol bebişim  Ben indiremedim idm ile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 12, 2008, 05:25:51 ÖS » |
|
güzel olmuş ama piiz kadar iyi değil bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 27, 2008, 05:39:25 ÖS » |
|
piiz süper grup serde sarkısı cok ii. iiki paylasıma sunmus saol dostum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 28, 2008, 04:30:42 ÖS » |
|
Erhan Tonbul'un kardeşi arkadaşımdır ayrıca babası da ilköğretim'den beden eğitimi öğretmenimdir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ÿocæıs
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 24, 2008, 03:21:49 ÖS » |
|
Piiz ı boşfersene önemlı olan Erhan Tombul  O var die diniodum 
|
|
|
|
|
|
imkansız, bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine,kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan, küçük insanların ortaya attığı büyük bir kelimedir. imkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. imkansız bir iddia değil, meydan okumadır. imkansız potansiyeldir. imkansız yoktur...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 26, 2008, 06:54:37 ÖS » |
|
Eyvallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 21, 2008, 09:11:31 ÖS » |
|
hehe çok severim 
|
|
|
|
|
|
Toprak ol da gör ebeni.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 21, 2008, 11:29:37 ÖS » |
|
hehe çok severim  Sevecen tabii abinin grubu xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 22, 2008, 09:33:52 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
Toprak ol da gör ebeni.
|
|
|
ÇuKo.
|
 |
« Yanıtla #16 : Temmuz 24, 2008, 09:06:24 ÖS » |
|
erhan abicim varsa iyidir tabii ki =]
|
|
|
|
|
|
Siz beni kötülük yapıyorum sanırsınız ama ben asla kötülük yapmam, sadece iyilik yapmayı keserim.
|
|
|
..and now I dont have any weakness..
|
 |
« Yanıtla #17 : Temmuz 24, 2008, 10:02:58 ÖS » |
|
yolu açık olsun inş.
|
|
|
|
|
|
<< David Draiman Fan >< Amy Lee Fan >><< ŞeBoisT >> ..Nothing to Lose , Nothing to Gain.. Barışa Rock - Savaşa FAK!!! Gerçekler Acıdır..Gerçeğim Acıtırım..
|
|
|
geneL izLeyici kitLesi x)
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 30, 2008, 04:02:40 ÖS » |
|
sağoL 
|
|
|
|
|
|
kaLbim eski fabRika ve y0q aRtık 0 çaLışanLar.. ;(
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 30, 2008, 10:38:01 ÖS » |
|
Arkadaşlar artık Valenin yeni şarkıları Hersey bitti ve Tren'i de myspace adreslerinden indirebilrsiniz.Downloada açmışlar... 
|
|
|
|
|
|
Toprak ol da gör ebeni.
|
|
|
|