|
|
 |
« Yanıtla #60 : Ekim 03, 2008, 12:28:28 ÖÖ » |
|
Evet yavşak bülo o xD
Aha sen de beni tanıyon galiba ama ben seni cıkartamadım nick deismis... Kimsin lan:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3 indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. dinle, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3 download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. şarkı sözleri, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. yükle, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. Discography, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. lyrics, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. full albüm, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. bedava, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. tema
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #61 : Ekim 03, 2008, 12:34:30 ÖÖ » |
|
Ne alaka lan... Gebere_jakson vardı eyüp baş yobaz o seni ybzskn yapmıştı ben onu hatırlıyom  Benim burda bi arkadaş varmış bi baktım bizim fatihin sitesi... Unuttun mu lan adi beni doğru söle  msnden engelleyen sensin beni ibne
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #62 : Ekim 03, 2008, 01:08:23 ÖÖ » |
|
msnden engelleyen sensin beni ibne
Hadi lan ya sen silmissindir sonra ben silmisimdir ben öyle ibnelik yapmam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #63 : Ekim 03, 2008, 01:22:48 ÖÖ » |
|
bırak bırak..azem vs. birbirimize girmiştik...ondan sonra 2-3 gün msnde yoktun,bi baktım engellemişsin... adi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #64 : Ekim 03, 2008, 01:41:54 ÖÖ » |
|
bırak bırak..azem vs. birbirimize girmiştik...ondan sonra 2-3 gün msnde yoktun,bi baktım engellemişsin... adi.
Olm azemden bana ne a.q onun ben... onun bana yaptığı ipnelikleri baska kimse yapmamıstır  Valla hatırlamıyom ama ben kendimi biliyom olm beni silmeyeni engellemeyeni ben silmem engellemem... Prensip bu düşmanım olsa bile...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #65 : Ekim 03, 2008, 02:01:56 ÖÖ » |
|
bilemiyorum,kırıldım... 1 gold üyelik alırsan affederim fsanfksafa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tek seni kaybetmekten korkuyorum!
|
 |
« Yanıtla #66 : Ekim 03, 2008, 08:41:27 ÖÖ » |
|
tamam da kısa yazabılıyormuyuz?
|
|
|
|
|
|
O şimdi ne yapıyor şu anda şimdi, şimdi? Evde mi, sokakta mı, çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı? Kolunu kaldırmış olabilir, — hey gülüm, beyaz, kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi!...—
O şimdi ne yapıyor, şu anda, şimdi, şimdi? Belki dizinde bir kedi yavrusu var, okşuyor. Belki de yürüyordur, adımını atmak üzredir, — her kara günümde onu bana tıpış tıpış getiren sevgili, canımın içi ayaklar!...— Ve ne düşünüyor beni mi? Yoksa ne bileyim fasulyanın neden bir türlü pişmediğini mi? Yahut, insanların çoğunun neden böyle bedbaht olduğunu mu?
O şimdi ne düşünüyor, şu anda, şimdi, şimdi?... Nazım HİKMET [font.=+jokerman]Devrimci genc Soniku[/+font]
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #67 : Ekim 03, 2008, 12:53:13 ÖS » |
|
Emolar akıllanır umarım cok doğru bir 'KURAL' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #68 : Ekim 03, 2008, 01:10:17 ÖS » |
|
tamam da kısa yazabılıyormuyuz?
O sorun olmaz..
|
|
|
|
|
|
Sustuğum her söz her yerden duyulmasa..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #69 : Ekim 03, 2008, 02:44:27 ÖS » |
|
Sonuna kadar bu kuralı destekliyorum. Şu emo dilinden kurtulmak için ne gerekirse yaparım ben. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #70 : Ekim 03, 2008, 02:44:58 ÖS » |
|
yahu aynılarını kendin içinde uygulasana imzanı herhangi bir yönetici görürse üyeliğini yasaklar demedi deme.
ya yok ben öylesine imza olsun diye yapmıştım onu  :m 
|
|
|
|
|
|
эѕяђaяħєйqűѕ
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #71 : Ekim 03, 2008, 11:44:07 ÖS » |
|
yaa dimi evde düşündüm nası bi tartışma çıkarsam diye sonrada bu kuralı eleştirdim tüm fantezim tartışma çıkarmak zaten bence senin amacın tartışma çıkarmak yoksa adam gibi konuşmak yerine direk bi siktir git yazmazdın karşındakinin fikrine saygı duymazsan senden bi bok olmaz arkadaşım
Tamam kardeşim saygılısın,iyisin,hoşsun da,Türkiye'de yasadığını unutma.Sen Ata'mıza saygı duymazsan,ben duymazsam,o duymazsa ne anlamı kalmış Türk'üm demenin...Eğer Türk'üm diyorsan adam gibi de Türkçe konuşacaksın.Tabi ki bu benim görüşüm,benim bakış açım ama sen yine de Türkiye'de yaşadığını ve Türk oldoğunu unutma derim ben...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #72 : Ekim 04, 2008, 10:25:23 ÖÖ » |
|
O sorun olmaz..
ii o saman
|
|
|
|
|
|
O şimdi ne yapıyor şu anda şimdi, şimdi? Evde mi, sokakta mı, çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı? Kolunu kaldırmış olabilir, — hey gülüm, beyaz, kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi!...—
O şimdi ne yapıyor, şu anda, şimdi, şimdi? Belki dizinde bir kedi yavrusu var, okşuyor. Belki de yürüyordur, adımını atmak üzredir, — her kara günümde onu bana tıpış tıpış getiren sevgili, canımın içi ayaklar!...— Ve ne düşünüyor beni mi? Yoksa ne bileyim fasulyanın neden bir türlü pişmediğini mi? Yahut, insanların çoğunun neden böyle bedbaht olduğunu mu?
O şimdi ne düşünüyor, şu anda, şimdi, şimdi?... Nazım HİKMET [font.=+jokerman]Devrimci genc Soniku[/+font]
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #73 : Ekim 04, 2008, 10:28:52 ÖÖ » |
|
ii o saman
bu konu altında bile saman yazıyorsun , helal valla ne diyim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #74 : Ekim 04, 2008, 10:49:53 ÖÖ » |
|
bu konu altında bile saman yazıyorsun , helal valla ne diyim
alıskanlık napım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #75 : Ekim 04, 2008, 11:20:59 ÖÖ » |
|
alıskanlık napım
sen bişe yapmıcaksın zaten , yetkililer yapıcak.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stirb nicht vor mir
|
 |
« Yanıtla #76 : Ekim 04, 2008, 02:45:19 ÖS » |
|
alıskanlık napım
s yerine z yazmak cokmu zor geliyor? k yerine q v yerine w? 
|
|
|
|
|
|
Gece açıyor kucağını Çocuğun adı yalnızlık Hava soğuk ve durgun Ağlıyorum sessizce zamana Bilmiyorum ismin nedir Ama biliyorumki sen varsın Biliyorumki herhangi bir zamanda Herhangi biri beni seviyor
Bilmiyorum onun kim olduğunu Rüyalarımda var oluyor Tutkusu bir öpücük Ve ben direnemiyorum
Bekliyorum burada Ölme benden önce Bekliyorum burada Ölme benden önce
|
|
|
Nosferatia
|
 |
« Yanıtla #77 : Ekim 05, 2008, 01:09:17 ÖÖ » |
|
Hayır çok düzgün bir Türkçe ile yazmışsınız bunlar da olayı idrak edememişler, tüm sorun bundan kaynaklanmakta.. buyrun ben gerzekler için tercümesini yapayım Turkche qelime yazarqen ichinde "w.q.x" qullanan, dadlum,süfeeee darzı gerzeqche yasıları yasanlar uyarısıs siteden sonsusa qadar shutlanacaqtır..anladınız sanırım.. anlayana..  tebrikler fevkalade bir kural, bu siteye bu yüzden hayranım işte  {a,b,c,ç,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v,y,z}
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #78 : Ekim 05, 2008, 11:23:51 ÖÖ » |
|
Hayır çok düzgün bir Türkçe ile yazmışsınız bunlar da olayı idrak edememişler, tüm sorun bundan kaynaklanmakta.. buyrun ben gerzekler için tercümesini yapayım Turkche qelime yazarqen ichinde "w.q.x" qullanan, dadlum,süfeeee darzı gerzeqche yasıları yasanlar uyarısıs siteden sonsusa qadar shutlanacaqtır..anladınız sanırım.. anlayana..  tebrikler fevkalade bir kural, bu siteye bu yüzden hayranım işte  {a,b,c,ç,d,e,f,g,ğ,h,ı,i,j,k,l,m,n,o,ö,p,r,s,ş,t,u,ü,v,y,z} 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|