|
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 04, 2008, 05:24:10 ÖÖ » |
|
Kural olsun olmasın böyle bir şeyi tartışabilen birine bişey diyemiyorum. Böyle hassas bir konuyu destekliceğine neyse orası ona kalmış da beğenmeme lüksü buluyor kendinde. Rocksijen bir şey kaybetmez. Türk gençliği kaybeder.
|
|
|
|
|
|
Düşmanın kıçına o kadar sert bir tekme vurki, her oturuşunda seni anımsasın. Lemmy Baba : ))
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3 indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. dinle, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3 download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. şarkı sözleri, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. yükle, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. Discography, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. lyrics, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. full albüm, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. bedava, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. tema
|
|
|
|
|
|
-=[ • ßá†z ¬ ]=-
|
 |
« Yanıtla #41 : Eylül 19, 2008, 08:38:02 ÖS » |
|
bence boyle bir konuda tartismak cok sacma.. tabiki turkcemizi korumamiz gerekiyor... uyenin banlandigi iyi olmus.. ve ayrica siteye girerken cikan uyari da hosuma gitti. ama ben bir sey isticem: ben boyle yazsam benide banlamazsiniz demi?? yani ç yerine c, ü yerine u, ö yerine o vb. gibi... bunca zamandır msn de boyle yazdigim icin daha degistiremiyorum... moderatorumuz Ŧtђ.๔ ye boyle bir kural koydugu icin tesekkur ederim..
|
|
|
|
|
|
ฬђ๏ ςคгєร ฬђ๏ รєєร คภאtђเภg...
oysa hiçbir şey o kadar basit değil...!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #42 : Eylül 21, 2008, 08:37:47 ÖS » |
|
ben arada kısaltırım mesela "bn" gibi o sorun olurmu?
|
|
|
|
|
|
Atamın kemikleri mezarında sızlarken terörist başı İmralı'da keyif çatıyo ya ona yanarım!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #43 : Eylül 21, 2008, 09:00:20 ÖS » |
|
ben arada kısaltırım mesela "bn" gibi o sorun olurmu?
kısaltmalarda sorun yok
|
|
|
|
|
|
ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #44 : Eylül 21, 2008, 09:03:51 ÖS » |
|
bence boyle bir konuda tartismak cok sacma.. tabiki turkcemizi korumamiz gerekiyor... uyenin banlandigi iyi olmus.. ve ayrica siteye girerken cikan uyari da hosuma gitti. ama ben bir sey isticem: ben boyle yazsam benide banlamazsiniz demi?? yani ç yerine c, ü yerine u, ö yerine o vb. gibi... bunca zamandır msn de boyle yazdigim icin daha degistiremiyorum... moderatorumuz Ŧtђ.๔ ye boyle bir kural koydugu icin tesekkur ederim..
yok sorun olmaz arkadaslar biz herkesi TDK görevlisi yapmak istemiyoruz fakat sadece Türkçe kelimelerde w,x,q ve anlamsız yarı türkçe yarı ingilizce kelimeler (süfer,phen,dadlu vs. ) görmek istemiyoruz.. yoksa insanlık hali herkes hata yapabilir.
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #45 : Eylül 22, 2008, 08:51:29 ÖS » |
|
emoların o denyoca dillerini kullanmayalım yeter
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!!..CeNNeTLiK DuYGuLaRLa CeHeNNeM oLDuM KaLDıM..!!
|
 |
« Yanıtla #46 : Ekim 01, 2008, 07:32:10 ÖS » |
|
..Bu kural çok hoşuma gitti.Gerçekten Ben Türkiye'de yaşamamama rağmen türkçe yazılarıma ve konuşmalarıma oldukça dikkat etmeye çalışıyorum.Ailem sağ olsun bana bu konuda çok destek oldu ve oluyorda. Bu kural ile ilgili bir tartışma çıkmış.Okurken de üzüldüm.Türk gençliği bu kadar mı düştü  Gerçi yurtdışında yaşayan türk gençlerimizin türk diline karşı hiç bir saygısı kalmamış.Bu beni daha da çok üzüyor. Ben ilkokulda çalışıyorum ve orada türk çocukları da var.Çalıştığım süre içerisinde onlarla türkçe konuşamıyorum fakat iş çıkışında onlarla türkçe konuştuğum zaman şaşırıyorum.Aileler çocuklarına neden gereken kültürü ve eğitimi vermiyor ki?Gerçi yurtdışında yaşayan vatandaşların çoğu türkçeyi unutmuş vaziyette. Neyse,bu konu daha uzar da uzar.Şimdilik konuyu burada noktalıyorum. Tekrar bu kuralı hayata geçirdiğiniz için teşekkür ediyorum  ..
|
|
|
|
|
|
Sevgilim geç kaldın aşka, Beni de hayata geç bıraktın.. Yaşayan bir ölüyüm şimdi, Sensiz, sessiz son baharda.. Sevgilim inanmadın aşka, Gerçekle yüzleşince korkup kaçtın.. Beni anınca için sızlamaz mı..?? Hangi yasak iki kalbe bedeldir söyle? En tatlı rüyadan uyandım..!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #47 : Ekim 01, 2008, 10:19:07 ÖS » |
|
garanti atılır bu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!!..CeNNeTLiK DuYGuLaRLa CeHeNNeM oLDuM KaLDıM..!!
|
 |
« Yanıtla #48 : Ekim 01, 2008, 11:06:15 ÖS » |
|
garanti atılır bu
..Bu derken?..
|
|
|
|
|
|
Sevgilim geç kaldın aşka, Beni de hayata geç bıraktın.. Yaşayan bir ölüyüm şimdi, Sensiz, sessiz son baharda.. Sevgilim inanmadın aşka, Gerçekle yüzleşince korkup kaçtın.. Beni anınca için sızlamaz mı..?? Hangi yasak iki kalbe bedeldir söyle? En tatlı rüyadan uyandım..!!
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #49 : Ekim 02, 2008, 01:45:23 ÖÖ » |
|
..Bu kural çok hoşuma gitti.Gerçekten Ben Türkiye'de yaşamamama rağmen türkçe yazılarıma ve konuşmalarıma oldukça dikkat etmeye çalışıyorum.Ailem sağ olsun bana bu konuda çok destek oldu ve oluyorda. Bu kural ile ilgili bir tartışma çıkmış.Okurken de üzüldüm.Türk gençliği bu kadar mı düştü  Gerçi yurtdışında yaşayan türk gençlerimizin türk diline karşı hiç bir saygısı kalmamış.Bu beni daha da çok üzüyor. Ben ilkokulda çalışıyorum ve orada türk çocukları da var.Çalıştığım süre içerisinde onlarla türkçe konuşamıyorum fakat iş çıkışında onlarla türkçe konuştuğum zaman şaşırıyorum.Aileler çocuklarına neden gereken kültürü ve eğitimi vermiyor ki?Gerçi yurtdışında yaşayan vatandaşların çoğu türkçeyi unutmuş vaziyette. Neyse,bu konu daha uzar da uzar.Şimdilik konuyu burada noktalıyorum. Tekrar bu kuralı hayata geçirdiğiniz için teşekkür ediyorum  .. takdir edilmek güzel bir duyguymuş  şaka maka bu kurallar yüzünden bize faşist damgası vurmuşlar.. kimin umrunda :p bknz . http://www.uludagsozluk.com/k/rocksijen-com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #50 : Ekim 02, 2008, 03:50:02 ÖÖ » |
|
Çok güzel bi kural tebrik ederim  Fatih hoşgeldin de la  Ne şekil olmuş bu site göğsüm kabardı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #51 : Ekim 02, 2008, 11:24:37 ÖÖ » |
|
tatlı cadı ben sana demedim kusura bakma şu karşı çıkan üyeye yazdım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #52 : Ekim 02, 2008, 02:10:46 ÖS » |
|
Çok güzel bi kural tebrik ederim  Fatih hoşgeldin de la  Ne şekil olmuş bu site göğsüm kabardı  sen su bizim bülent misin lov ? :d yobaz olan 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #53 : Ekim 02, 2008, 03:54:48 ÖS » |
|
biz dogruyu yapıyoruz türk dilini yozlastırmıyoruz.........ve yozlastıranı istemiyoruz bu kadar zaten kuralları kabul eden uye olur etmeyen olmaz ama o yorumu yazan hakikaten cok boş biri imiş türk dilinin korunması ve kemalist yasam tarzına da aptalca deginilmiş olması beni üzdü kendisi atatürkün kurdugu dilinin türkçe olmadıgı bir yerde yasıyor olmalı....tatlı su solcuları bi de bu ne demem anlamadım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #54 : Ekim 02, 2008, 06:04:11 ÖS » |
|
türkçeyi doğru kullanmayanlar emolar değil sadece bu yazı şekline özenenler kullanıyo daha güzel bi şekil olduğunu düşünüyolar ve öle yazıyolar..nese bn bişi yazmiym  tmm bn uyarım sorun yok benim için UYARI:1
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 02, 2008, 06:11:13 ÖS Gönderen: Conserve »
|
|
эѕяђaяħєйqűѕ
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #55 : Ekim 02, 2008, 06:08:38 ÖS » |
|
türkçeyi doğru kullanmayanlar emolar değil sadece bu yazı şekline özenenler kullanıyo daha güzel bi şekil olduğunu düşünüyolar ve öle yazıyolar..nese bn bişi yazmiym  tmm bn uyarım sorun yok benim için  yahu aynılarını kendin içinde uygulasana imzanı herhangi bir yönetici görürse üyeliğini yasaklar demedi deme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #56 : Ekim 02, 2008, 08:50:28 ÖS » |
|
sen su bizim bülent misin lov ? :d yobaz olan  Evet yavşak bülo o xD
|
|
|
|
|
|
Sizin, yani onların hayatlarına Allahlar girmiş, Allahlardan kurtulamıyorlar Allahlar, yani çarşıda, pazarda, yani evde Yani arabalarına taş koydukları caddelerde Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan Allahlar, yani yine yanıldıkları... Cemal Süreyya
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #57 : Ekim 02, 2008, 11:53:42 ÖS » |
|
sen su bizim bülent misin lov ? :d yobaz olan  Ahaaaaaaaaaaaa  Bana nası yobaz dersin a.q sitede götünü kollardım  Senden önce dinden cıktım ben hem 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #58 : Ekim 03, 2008, 12:07:49 ÖÖ » |
|
ybz_a skln falan hala aklımda..yobazsın işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #59 : Ekim 03, 2008, 12:21:14 ÖÖ » |
|
ybz_a skln falan hala aklımda..yobazsın işte  Ne alaka lan... Gebere_jakson vardı eyüp baş yobaz o seni ybzskn yapmıştı ben onu hatırlıyom  Benim burda bi arkadaş varmış bi baktım bizim fatihin sitesi... Unuttun mu lan adi beni doğru söle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|