|
|
 |
« Yanıtla #80 : Ekim 05, 2008, 10:55:52 ÖS » |
|
çok duyarlı ve geçerli bi faaliyet ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3 indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. dinle, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3 download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. şarkı sözleri, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. yükle, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. Discography, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. lyrics, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. full albüm, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. bedava, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #81 : Ekim 06, 2008, 11:11:35 ÖÖ » |
|
iyi olmuş.
|
|
|
|
|
|
Bu yaziyi okuyabiliyorsan öğretmenine teşekkür et
TÜRKÇE
okuyabiliyorsan şehitlere ve gazilere
!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #82 : Ekim 06, 2008, 07:16:58 ÖS » |
|
Şu emoları da toplumdan tamamen silsek ne güzel olacak. gerizekalı yabancı özentileri bu ülkeyi ve uğrunda şehit olmuş insanların bıraktığı yerleri hak etmiyolar ülkemizdende siktirip gitseler keşke emo denilen öldürülesi tipler
|
|
|
|
|
|
Ben insanım
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #83 : Ekim 06, 2008, 07:20:06 ÖS » |
|
meksikada yapıldığı gibi toplanalım,önümüze gelen emoyu öldüresiye dövelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #84 : Ekim 06, 2008, 07:24:47 ÖS » |
|
billboard da okumuştum o haberi çok heveslenmiştim ama Türkiyede bunu yapacak kim var sanki sen ben toplansak kaç kişi gelcek başka (ama öyle bi durum olursa her zaman için varım)
|
|
|
|
|
|
Ben insanım
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #85 : Ekim 06, 2008, 07:27:42 ÖS » |
|
billboard da okumuştum o haberi çok heveslenmiştim ama Türkiyede bunu yapacak kim var sanki sen ben toplansak kaç kişi gelcek başka (ama öyle bi durum olursa her zaman için varım)
 topluca falan geziyolar bazen,bodoslama dalarız ortalarına 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #86 : Ekim 06, 2008, 07:58:42 ÖS » |
|
valla billa olur abi her zaman hazırım :F
|
|
|
|
|
|
Ben insanım
|
|
|
Nosferatia
|
 |
« Yanıtla #87 : Ekim 07, 2008, 12:32:31 ÖÖ » |
|
öldürmen yazıktır  emo da olsa uzaylı uzaylıdır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #88 : Ekim 07, 2008, 12:42:49 ÖÖ » |
|
valla bi pkklı bide emoya acımam :F
|
|
|
|
|
|
Ben insanım
|
|
|
!! BEŞİKTAŞ'IM !!
|
 |
« Yanıtla #89 : Ekim 09, 2008, 03:28:25 ÖÖ » |
|
çok iyi ya Türkçe mizi bari burda koruyan yöneticiler varmş. güzel bu siteyi sevdim ben ya 
|
|
|
|
|
|
We Will Rise.... We Will Rise... We Will Rise.. We Will Rise.
|
|
|
Nosferatia
|
 |
« Yanıtla #90 : Ekim 10, 2008, 09:09:41 ÖÖ » |
|
Türkçe dil kurallarına uymayanlar siteden sınırsız atılacaktır.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tek seni kaybetmekten korkuyorum!
|
 |
« Yanıtla #91 : Ekim 10, 2008, 10:33:49 ÖÖ » |
|
s yerine z yazmak cokmu zor geliyor? k yerine q v yerine w?  ya bn sadece z lerı s olarak kullanıom q yasak oldugunu bıldıgım ıcın onu kullanmıom yazımı duseltmeye calısıom sadece Türkçe karakterler kullanıom.
|
|
|
|
|
|
O şimdi ne yapıyor şu anda şimdi, şimdi? Evde mi, sokakta mı, çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı? Kolunu kaldırmış olabilir, — hey gülüm, beyaz, kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi!...—
O şimdi ne yapıyor, şu anda, şimdi, şimdi? Belki dizinde bir kedi yavrusu var, okşuyor. Belki de yürüyordur, adımını atmak üzredir, — her kara günümde onu bana tıpış tıpış getiren sevgili, canımın içi ayaklar!...— Ve ne düşünüyor beni mi? Yoksa ne bileyim fasulyanın neden bir türlü pişmediğini mi? Yahut, insanların çoğunun neden böyle bedbaht olduğunu mu?
O şimdi ne düşünüyor, şu anda, şimdi, şimdi?... Nazım HİKMET [font.=+jokerman]Devrimci genc Soniku[/+font]
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #92 : Ekim 10, 2008, 10:39:49 ÖÖ » |
|
ya bn sadece z lerı s olarak kullanıom q yasak oldugunu bıldıgım ıcın onu kullanmıom yazımı duseltmeye calısıom sadece Türkçe karakterler kullanıom.
afferin sana işte ilerde z leri s değil z olarakta yazarsın bu iş olur biter yani çok zor bişe değil konuşurken de harfleri değiştirerek konuşuyomusun değiştirmiyorsan pekbi problem olmaz
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #93 : Ekim 13, 2008, 10:28:39 ÖÖ » |
|
afferin sana işte ilerde z leri s değil z olarakta yazarsın bu iş olur biter yani çok zor bişe değil konuşurken de harfleri değiştirerek konuşuyomusun değiştirmiyorsan pekbi problem olmaz
bazen konusurken de ole konusuom 
|
|
|
|
|
|
O şimdi ne yapıyor şu anda şimdi, şimdi? Evde mi, sokakta mı, çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı? Kolunu kaldırmış olabilir, — hey gülüm, beyaz, kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi!...—
O şimdi ne yapıyor, şu anda, şimdi, şimdi? Belki dizinde bir kedi yavrusu var, okşuyor. Belki de yürüyordur, adımını atmak üzredir, — her kara günümde onu bana tıpış tıpış getiren sevgili, canımın içi ayaklar!...— Ve ne düşünüyor beni mi? Yoksa ne bileyim fasulyanın neden bir türlü pişmediğini mi? Yahut, insanların çoğunun neden böyle bedbaht olduğunu mu?
O şimdi ne düşünüyor, şu anda, şimdi, şimdi?... Nazım HİKMET [font.=+jokerman]Devrimci genc Soniku[/+font]
|
|
|
This İS my Destiny
|
 |
« Yanıtla #94 : Ekim 21, 2008, 06:46:55 ÖS » |
|
yeni bi üyeyim burda gördügüm en saçma kural kısıtlamalarla biyere varamazsınız
Biz bu kurallarla hareket ediyoruz sen saçma buluosan siktir git başka foruma 
|
|
|
|
|
|
This is my destiny
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #95 : Ekim 22, 2008, 09:24:48 ÖS » |
|
öldürmen yazıktır  emo da olsa uzaylı uzaylıdır  ark hepimiz uzaylıyız cogunuza sacma gelcek ama mantıken dusunursek bız dunyada yasıoruz ve de dunya uzay boslugunn bı parcası olduguna gore bız butun insanlr uzaylıyızz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #96 : Ekim 24, 2008, 02:37:55 ÖS » |
|
çok yerinde bir karar vermiş olduğunuz kanaatindeyim . . . teşekkürler efendim . . . saygılarımı sevgilierimi istihram mıydı tam olarak hatırlamıyorum istismar diyesim geldi ama o alakasız olurdu neyse hiç olmazsa öğrenmek için güzel bir adım zeki müren türkçesiyle konuşamasakta bişeyler ufaktan düzelir zira 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[Sevişelim, güzelleşelim]
|
 |
« Yanıtla #97 : Ekim 24, 2008, 03:32:29 ÖS » |
|
Siteyi şans eseri öğrendim, biraz araştırmak istedim... Sadece Türkçe ve kullanımına verdiğiniz önem için üye oldum! Umarım iyi yapmışımdır  Ayrıca "yapıom, biliom" gibi "r" harfini yutan (ingiliz özentisi ehe eheh) arkadaşlara bir şey demek istiyorum; Köyden gelmiş diye tabir ettiğimiz ve Türkçesi bozuk, okul okuyamamış insanlara "Köylü, kro" gibi sıfatlar vermeden önce, okumuş halinize bir bakmanızı öneriyorum....
|
|
|
|
|
|
Yudum yudum başladım sonsuza, Yaşamın içinde aradığım tanrı; seni aradım sonsuzlukta...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #98 : Ekim 26, 2008, 11:48:23 ÖS » |
|
Boşuna tartışıyorsunuz.''Türkçe'yi dogru kullanmalıyız'' fikriniz bana göre çok güzel bir fikir.Fakat bu kuralı koyanlar öncelikle diğrelerine örnek olmalı diye düşünüyorum.''Türkçe'' ;''türkçe şeklinde yazılmaz.baştaki ''t' harfi büyük temel harf olmalı idi ve sana,birisi: -böyle kural komakla biyere varamazsınız. Derken ona kısmen katılıyorum çünkü;siz atarsınız o kullanıcı ismini ve elektronik posta adresini değiştirip yine gelir.Gelmek istedikten sonra bşekilde siteye gelir.İsmi farklı olur sadece.Son olarak ta noktadan sonra büyük temel harfler ile cümleye başlanır.Siteyi ben kurdum ben kurala uymak istemiyorum diye düşünüyorsan bu ne kadar dogru bir düşüncedir?Okulda da maalesef ki kurala uymadı diye cocugun atılması dogru değil.cocuklar okula topluma iyi ve kazandırılmış bir biray olarak gelir.Kaybedilmiş birey olarak değil.eğer o kurumdaki öğretmen ve eğitmen kişi kendine bunu sağlayamıyorsa atayım kurtulayım der ve onun öğretmenliğine de bu durumda yazıklar olsun.Buarada ''de''bağlacı ile ilgili sana bi formül vereyim eğer ''de''ve ''da''yı kaldırdığında ''dahi'' kelimesi yerine getririliyosa o bağlaçtır ve ayrı yazılır
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!! BEŞİKTAŞ'IM !!
|
 |
« Yanıtla #99 : Kasım 12, 2008, 05:57:37 ÖÖ » |
|
Üşenmeden bütün mesajları okudum. fatih demişsin ya bu sitede amma mal üyeler var diye gerçektende çok var. (yanlış anlamayın arkadaşlar sizlere değil bu lafım estafirullah) o mallar kendilerini biliyor zaten yöneticiler tarafından onaylanmış mallar bunlarişte bu mallar o kadar açıklamaya rahmen hala sormuşlar yok şöyşemi yazcaz yok böylemi. e kardeşim böle böle işte hıı anladım peki böyle yazsam olurmu falan demişler. kuralı okumuyolar kendi kafalarına şekil buluyolar. o papaz saçlı ibneye çok ayar olduğumuda söylemeden geçemicem. siz az bile küfür etmişsiniz ben olsam baya bi zi*erdim zo*ardım o kıvırcık slipknot t-shirt lü entele. kural 10 numara arkadaşlar sizde okuyun iyice 30 defa sormayın aq.
|
|
|
|
|
|
We Will Rise.... We Will Rise... We Will Rise.. We Will Rise.
|
|
|
|