Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. | Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. Mp3 | Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. Albüm | Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. Download | Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. İndir
rock
Aralık 04, 2008, 07:57:18 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Radyo Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
turkrock.org
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
  Yazdır  
Gönderen Konu: Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır..  (Okunma Sayısı 1869 defa)
Ŧtђ.๔

Gold Üye

ROCKSİJ

*

Konu  : 2342

Başarı Puanı: 68
4,8,15,16,23,42

« : Ağustos 03, 2008, 08:11:41 ÖS »

Uzun zaman önce koydugumuz fakat hala kimsenin sallamadıgı kuralın cezasını ağırlaştırdık
Türkçe kelime yazarken içinde "w.q.x" kullanan, dadlum,süfeeee tarzı gerzekçe yazıları yazanlar uyarısız siteden sonsuza kadar şutlanacaktır..bu kural imzalarınız içinde geçerlidir....
kural tam olarak 24 saat sonra devreye girecektir...
3.uyarı : 3 gün uzaklastırma
3.uyarıdan sonra uzaklastırma cezasını cektikten sonra,4.uyarıyı alan kişi siteden birdaha acılmamak üzere banlanacaktır.

03.08.2008
« Son Düzenleme: Eylül 17, 2008, 09:12:38 ÖS Gönderen: Ŧtђ.๔ » Logged

sevmiyorum kendimi !
sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... diss
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır..
« Posted on: Aralık 04, 2008, 07:57:18 ÖÖ »

Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3 indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. dinle, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. mp3 download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. şarkı sözleri, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. yükle, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. Discography, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. lyrics, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. full albüm, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm download, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. albüm indir, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. bedava, Türkçe dil kurallarına uymayanlar sınırsız siteden atılacaktır.. tema
DreamIsDeath

ROC

*

Konu  : 16

Başarı Puanı: 6
forum malı.

« Yanıtla #1 : Ağustos 03, 2008, 08:13:42 ÖS »

Harika bir karar patron:patron:

Şaraba yok demem  tadını takdir etmediğim anlamına gelmez...

Anlamsız özel mesaj atmayın,heleki halen kişiliğiniz yerine oturmadıysa hiç uğramayın.

forum malı.
sadist_mltm

R

*

Yas : 18

Konu  : 1

Başarı Puanı: 0

« Yanıtla #2 : Ağustos 03, 2008, 09:10:13 ÖS »

Harika bir karar patron:patron:
BENCEDE!!!
Confusion

ADMİN

ROCKS

*

Konu  : 645

Başarı Puanı: 18

« Yanıtla #3 : Ağustos 03, 2008, 09:16:55 ÖS »

BENCEDE!!!

Bencede değil bence de. Ayrıca büyük harfle yazmak yasak. Ne olacak şimdi...

Sizin, yani onların hayatlarına
Allahlar girmiş, Allahlardan kurtulamıyorlar
Allahlar, yani çarşıda, pazarda, yani evde
Yani arabalarına taş koydukları caddelerde
Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde
Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının
Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan
Allahlar, yani yine yanıldıkları...
   Cemal Süreyya
sadist_mltm

R

*

« Yanıtla #4 : Ağustos 03, 2008, 09:26:03 ÖS »

Bencede değil bence de. Ayrıca büyük harfle yazmak yasak. Ne olacak şimdi...
özür dilerim Sad öyle yazildigini bilmiyordum ....türkceyi ögrenmek üzereyim   img-cray
kusura bakmayin ya gercekten öyle oldugunu bilmiyordum...sadece su wxq yazanlara cok sinir oluyorum türkceyi dogru ögrenemiyorum
Ŧtђ.๔

Gold Üye

ROCKSİJ

*

4,8,15,16,23,42

« Yanıtla #5 : Ağustos 03, 2008, 09:27:49 ÖS »

özür dilerim Sad öyle yazildigini bilmiyordum ....türkceyi ögrenmek üzereyim   img-cray
kusura bakmayin ya gercekten öyle oldugunu bilmiyordum...sadece su wxq yazanlara cok sinir oluyorum türkceyi dogru ögrenemiyorum
yok zaten arkadaş öylesine takılmış
kimseden edebiyatçı edasıyla yazmalarını beklemiyoruz sadece yabancı harf olayına ve özentice yazılara kıl oluyoruz...

sevmiyorum kendimi !
sadist_mltm

R

*

« Yanıtla #6 : Ağustos 03, 2008, 09:30:58 ÖS »

yok zaten arkadaş öylesine takılmış
kimseden edebiyatçı edasıyla yazmalarını beklemiyoruz sadece yabancı harf olayına ve özentice yazılara kıl oluyoruz...
tamam ama yanlis bir sey yazacak olursamda lütfen kusura bakmayin herseyi bilmiyorum ve cok zorlaniyorum ama hedefim türkceyi tam anlaminla ögrenmek Smiley
Confusion

ADMİN

ROCKS

*

« Yanıtla #7 : Ağustos 03, 2008, 10:51:56 ÖS »

tamam ama yanlis bir sey yazacak olursamda lütfen kusura bakmayin herseyi bilmiyorum ve cok zorlaniyorum ama hedefim türkceyi tam anlaminla ögrenmek Smiley

He aynen Fatihin dediği gibi öyle takıldım ben ya, bende kelime manyaklığı dediğim şey oluştu bu aralar her şeyin Türkçe'sini ve düzgününü bulmaya ve kullanmaya çalışıyorum.

Cemal Süreyya
DreamIsDeath

ROC

*

Konu  : 16

Başarı Puanı: 6
forum malı.

« Yanıtla #8 : Ağustos 04, 2008, 05:29:02 ÖS »

Abo o kadar da dikkat etmiyelim ben hala dil ve anlatımdan kalan bir insanım=D(Simdi bu dayı ayrıı mı yazcam birleşik mi karar veremiyorum bu ''mi'' leride) img-grin

=D
« Son Düzenleme: Ağustos 04, 2008, 10:03:32 ÖS Gönderen: DreamIsDeath » Logged

Şaraba yok demem  tadını takdir etmediğim anlamına gelmez...

Anlamsız özel mesaj atmayın,heleki halen kişiliğiniz yerine oturmadıysa hiç uğramayın.

forum malı.
Ŧtђ.๔

Gold Üye

ROCKSİJ

*

4,8,15,16,23,42

« Yanıtla #9 : Ağustos 21, 2008, 04:32:12 ÖÖ »

Uzun zaman önce koydugumuz fakat hala kimsenin sallamadıgı kuralın cezasını ağırlaştırdık
Türkçe kelime yazarken içinde "w.q.x" kullanan, dadlum,süfeeee tarzı gerzekçe yazıları yazanlar uyarısız siteden sonsuza kadar şutlanacaktır..bu kural imzalarınız içinde geçerlidir....
kural tam olarak 24 saat sonra devreye girecektir...

03.08.2008

sevmiyorum kendimi !
trojan

Co-Admin

ROCKSİJ

*

Yas : 19

Konu  : 364

Başarı Puanı: 74
Drink Drank Punk

« Yanıtla #10 : Ağustos 21, 2008, 04:49:49 ÖÖ »

Abo o kadar da dikkat etmiyelim ben hala dil ve anlatımdan kalan bir insanım=D(Simdi bu dayı ayrıı mı yazcam birleşik mi karar veremiyorum bu ''mi'' leride) img-grin

=D
eğer soru cümlesi ise mi her zaman ayrı yazılır
da konusu ise bağlaç ise ayrı yazılır ve hiç bir zaman te ta seklinde yazılmaz

Aslında alkol hala damarımda....           Kurban  &  Wednesday 13        anti-emo
BeetleBum

ROC

*

Konu  : 56

Başarı Puanı: 2
_RockSijen_

« Yanıtla #11 : Ağustos 21, 2008, 06:56:54 ÖÖ »

Bir de şu emo dili mi ne var sinir oluyorum ona ya:D
ben de her ne kadar kısaltmalar falan yapsam( biraz da noktalama katlimı var da neyse )dikkat ederim harfleri düzgün yazmaya çalışırım..bazen elim kayıyor ama idare etçeksiniz artık  Grin

hayat
bknz=dumtısdumtıss tey tey bla bla......+-*//*-/-*/45444

Sansür Özgürlüğün İhlalidir...!!
www.sansuresansur.org
colorakco

Acemi Üye

*

« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2008, 11:13:02 ÖS »

yeni bi üyeyim burda gördügüm en saçma kural kısıtlamalarla biyere varamazsınız
Ŧtђ.๔

Gold Üye

ROCKSİJ

*

4,8,15,16,23,42

« Yanıtla #13 : Eylül 03, 2008, 11:21:36 ÖS »

yeni bi üyeyim burda gördügüm en saçma kural kısıtlamalarla biyere varamazsınız
siktir ol git o zaman

sevmiyorum kendimi !
colorakco

Acemi Üye

*

« Yanıtla #14 : Eylül 03, 2008, 11:24:44 ÖS »

siktir ol git o zaman
göte bak sen kov ozaman
Ŧtђ.๔

Gold Üye

ROCKSİJ

*

4,8,15,16,23,42

« Yanıtla #15 : Eylül 03, 2008, 11:27:39 ÖS »

ya ne kadar mal üyeler var su sitede,adam kuralı begenmiyor ? ulan biz siz beğenesiniz diye mi kural koyduk..
baktın kural seni çok aşıyor kapat girme siteye , kendini neden zorunlu hissediyorsun

sevmiyorum kendimi !
colorakco

Acemi Üye

*

« Yanıtla #16 : Eylül 03, 2008, 11:31:52 ÖS »

ya ne kadar mal üyeler var su sitede,adam kuralı begenmiyor ? ulan biz siz beğenesiniz diye mi kural koyduk..
baktın kural seni çok aşıyor kapat girme siteye , kendini neden zorunlu hissediyorsun

dostum senin kafanmı güzel ben senin her koydugun kuralı begenmek zorundamıyım veya begenmedigim bi kural var diye neden siteye girmiyim sen okulunda begenmedigin bi kural var diye okulumu terk ediyon mal falan diyosun kim oldugunu zannediyon sen
Ŧtђ.๔

Gold Üye

ROCKSİJ

*

4,8,15,16,23,42

« Yanıtla #17 : Eylül 03, 2008, 11:36:52 ÖS »

dostum senin kafanmı güzel ben senin her koydugun kuralı begenmek zorundamıyım veya begenmedigim bi kural var diye neden siteye girmiyim sen okulunda begenmedigin bi kural var diye okulumu terk ediyon mal falan diyosun kim oldugunu zannediyon sen
birşey oldugumu zannetmiyorum,eger sizin fikirlerine ihtiyacımız olsaydı siteye anket konusu acardık ordan tartısırdınız..fakat bir kural konulmus bunu eleştirmenin yada hayır çok sacma demenin herhangi bir faydası yok...sizin buraya bunu yazma amacınız tamamen polemek çıkarmaktır,ciddi olarak sitenin işleyişini kurallarını veya herhangi birşeyini begenmiyorsanız cıkıs butonuna basmanız zor olmayacaktır..yada kalıyorsanız kuralları elestirmiceksiniz..biz üyeler mutlu olsun diye kural koymuyoruz

sevmiyorum kendimi !
Confusion

ADMİN

ROCKS

*

« Yanıtla #18 : Eylül 03, 2008, 11:39:38 ÖS »

Okulunda beğenmediğin kuralı eleştirebilirsin belki ancak bunu yaptığında ortaya çıkan sonuçlara da katlanmak zorundasın. Burada da sonuçlarına katlanmak zorundasın.

Cemal Süreyya
colorakco

Acemi Üye

*

« Yanıtla #19 : Eylül 03, 2008, 11:47:59 ÖS »

birşey oldugumu zannetmiyorum,eger sizin fikirlerine ihtiyacımız olsaydı siteye anket konusu acardık ordan tartısırdınız..fakat bir kural konulmus bunu eleştirmenin yada hayır çok sacma demenin herhangi bir faydası yok...sizin buraya bunu yazma amacınız tamamen polemek çıkarmaktır,ciddi olarak sitenin işleyişini kurallarını veya herhangi birşeyini begenmiyorsanız cıkıs butonuna basmanız zor olmayacaktır..yada kalıyorsanız kuralları elestirmiceksiniz..biz üyeler mutlu olsun diye kural koymuyoruz
yaa dimi evde düşündüm nası bi tartışma çıkarsam diye sonrada bu kuralı eleştirdim tüm fantezim tartışma çıkarmak zaten bence senin amacın tartışma çıkarmak yoksa adam gibi konuşmak yerine direk bi siktir git yazmazdın karşındakinin fikrine saygı duymazsan senden bi bok olmaz arkadaşım
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: