|
|
 |
« : Haziran 15, 2008, 09:13:57 ÖS » |
|
 WEB SİTESİ: http://www.transparan.nethttp://www.myspace.com/transparanTransparan, temelleri Gökhan, Emre ve Onur tarafından atılmış olup; 2000 yılına kadar uzanmaktadır. Grup, 2004 yılının ikinci yarısından itibaren ise Türkçe sözlü rock & hard rock besteler yapmaya başladı. Bunun yanı sıra "80s Hard Rock" ağırlıklı coverlar hazırlamaktadır. Grup, ilk sahne deneyimini 1 Kasım 2004'de Shaft Blues & Jazz Club'da yapmıştır. Bunun ardından Kemancı'da uzun süre çalmış ve çok çeşitli organizasyonlarda sahne almıştır. 2005 yılı sonlarında ise gruba Berkem BİLGİN ve Çağan TEPİLTEPE katılmıştır. 2008 yılı ile birlikte vokale Jean AKIN'ın geçmesiyle grup nihai kadrosuna kavuşmuştur. Şu anda bar programlarına ara veren grup sadece beste çalışmalarına yoğunlaşmıştır.. Grup Elemanları: Jean AKIN - Vokal Emre ÇETECİ - Gitar Gökhan KARAKUŞ - Gitar Onur TALAS - Bas Çağan TEPİLTEPE - Davul Can SECİLOĞLU - Klavye Tek şarkıları: http://rapidshare.com/files/122667664/Transparan-Nerde_Kaybettim_Seni.mp3
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 24, 2008, 05:15:52 ÖS Gönderen: Abstruse »
|
|
Sizin, yani onların hayatlarına Allahlar girmiş, Allahlardan kurtulamıyorlar Allahlar, yani çarşıda, pazarda, yani evde Yani arabalarına taş koydukları caddelerde Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan Allahlar, yani yine yanıldıkları... Cemal Süreyya
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Transparan - Nerede Kaybettim Seni mp3, Transparan - Nerede Kaybettim Seni indir, Transparan - Nerede Kaybettim Seni mp3 indir, Transparan - Nerede Kaybettim Seni albüm, Transparan - Nerede Kaybettim Seni download, Transparan - Nerede Kaybettim Seni dinle, Transparan - Nerede Kaybettim Seni mp3 download, Transparan - Nerede Kaybettim Seni şarkı sözleri, Transparan - Nerede Kaybettim Seni yükle, Transparan - Nerede Kaybettim Seni Discography, Transparan - Nerede Kaybettim Seni lyrics, Transparan - Nerede Kaybettim Seni full albüm, Transparan - Nerede Kaybettim Seni albüm download, Transparan - Nerede Kaybettim Seni albüm indir, Transparan - Nerede Kaybettim Seni bedava, Transparan - Nerede Kaybettim Seni tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2008, 07:39:32 ÖS » |
|
cok güzelmis:(tşkler paylasm icn
|
|
|
|
|
|
Eigenlob Stinkt..!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 01, 2008, 08:55:35 ÖS » |
|
Güzel şarkı 
|
|
|
|
|
|
Sustuğum her söz her yerden duyulmasa..
|
|
|
Sönüp Gitmektense Yanmak Daha İyidir.
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 02, 2008, 05:03:57 ÖÖ » |
|
paylaşım için tşk
|
|
|
|
|
|
YANAN IŞIKLARINI KAPLAYACAK KADAR KARANLIIĞIM VAR!!!
|
|
|
we love 80's..
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 20, 2008, 04:05:14 ÖS » |
|
geçen sene keşfedebildiğim bi parça..gerçekten çok hoş..
|
|
|
|
|
|
benden bir ruhsuz yaratmayınasıl başardınız? _Yavuz Çetin_
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 04, 2008, 08:16:53 ÖS » |
|
cok saol
|
|
|
|
|
|
ßazén kahramanLarında kurtarıLmaya ihtiyacı vardır
|
|
|
kişisellgmi kalmış:E
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 05, 2008, 11:56:49 ÖS » |
|
beğenmedim. yine de saoL=)
|
|
|
|
|
|
I'm numb to you,numb aNd deaf aNd bLind...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 10, 2008, 05:40:48 ÖS » |
|
pörfektoo 
|
|
|