#AyAKta ÖlmEK,Diz ÜSTünde YAşamAKtan YEğDir...#
|
 |
« : Ekim 05, 2008, 07:33:16 ÖS » |
|
slmm gençllikkk  bu forumu çok sevdimm  umarım iyi vakit geçiririzz 
|
|
|
|
|
|
Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim....
Herşey yalan,herkes sahtekâr Giden gitti,kalan hep bin pişman... Herkes düşman,herkes riyakâr Bir tek sen kaldın yanımda...
###
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: slm gençllllik !!!! mp3, slm gençllllik !!!! indir, slm gençllllik !!!! mp3 indir, slm gençllllik !!!! albüm, slm gençllllik !!!! download, slm gençllllik !!!! dinle, slm gençllllik !!!! mp3 download, slm gençllllik !!!! şarkı sözleri, slm gençllllik !!!! yükle, slm gençllllik !!!! Discography, slm gençllllik !!!! lyrics, slm gençllllik !!!! full albüm, slm gençllllik !!!! albüm download, slm gençllllik !!!! albüm indir, slm gençllllik !!!! bedava, slm gençllllik !!!! tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 05, 2008, 07:36:40 ÖS » |
|
Hoşgeldin, iyi eğlenceler. 
|
|
|
|
|
|
Sustuğum her söz her yerden duyulmasa..
|
|
|
Düşe düşen bir Düş
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 05, 2008, 07:37:18 ÖS » |
|
hoşgeldin  ali iyidir hoştur 
|
|
|
|
|
|
Düşe Düşen bir Düş A Spanish Piece................................. Pass the tequila, manuel Listen, gringo, laugh at my lisp and i kill you I think This spanish music It sets my soul on fire Lovely seniorita Your eyes are like stars Your teeth are like pearls Your ruby lips!..................................
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 05, 2008, 07:38:53 ÖS » |
|
hooşgeldin
|
|
|
|
|
|
Ooouu Don't cry yeHahah . .
|
|
|
F''Le
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 05, 2008, 07:39:30 ÖS » |
|
Hoşgeldin, iyi eğlenceler.   hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
ÖSS.! Nedeniyle kapalıyız bir süre.!
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 05, 2008, 07:40:13 ÖS » |
|
hoşbuldumm, ali iyidirrrrr çokk hoşturrrr 
|
|
|
|
|
|
Ölürken bile yanımda ol sevgilim Cennet bile çekilmez sensiz ah ben neyleyim....
Herşey yalan,herkes sahtekâr Giden gitti,kalan hep bin pişman... Herkes düşman,herkes riyakâr Bir tek sen kaldın yanımda...
###
|
|
|
Yaşamak istemem artık aranızda..
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 05, 2008, 07:40:32 ÖS » |
|
hoşgeldin cnm..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Düşe düşen bir Düş
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 05, 2008, 07:41:53 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Düşe Düşen bir Düş A Spanish Piece................................. Pass the tequila, manuel Listen, gringo, laugh at my lisp and i kill you I think This spanish music It sets my soul on fire Lovely seniorita Your eyes are like stars Your teeth are like pearls Your ruby lips!..................................
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 05, 2008, 07:42:50 ÖS » |
|
hoşgeldin cnm..
hoşbuldumm cnmmm 
|
|
|
|
|
|
###
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 05, 2008, 07:44:18 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
###
|
|
|
Düşe düşen bir Düş
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 05, 2008, 07:44:55 ÖS » |
|
Auahauahahaa  tekrar hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 05, 2008, 08:07:34 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
###
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 05, 2008, 08:20:42 ÖS » |
|
 hoşgeldin İyi eğlenceler yok mu? 
|
|
|
|
|
|
Sustuğum her söz her yerden duyulmasa..
|
|
|
jelly'm ^^
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 05, 2008, 08:23:42 ÖS » |
|
İyi eğlenceler yok mu?  iğneleme var mı ? :F Hoşgeldin, iyi eğlenceler :F
|
|
|
|
|
|
Ummmm.. ^o)
|
|
|
| bu ses biter mi?! |
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 05, 2008, 08:26:06 ÖS » |
|
hoşgeldin canım 
|
|
|
|
|
|
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Mustafa Kemal ATATÜRK..
|
|
|
F''Le
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 05, 2008, 08:30:08 ÖS » |
|
İyi eğlenceler yok mu?  canın tamamlamasını bekledim 
|
|
|