4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #20 : Nisan 11, 2008, 09:33:03 ÖS » |
|
arkadaşlar siyaset bölümümüz açılmayacaktır baska bir sitemizi yapılandırıyoruz suanda (tamamı ile siyasi içerikli) ilginiz için teşekkürler
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? mp3, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? indir, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? mp3 indir, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? albüm, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? download, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? dinle, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? mp3 download, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? şarkı sözleri, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? yükle, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? Discography, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? lyrics, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? full albüm, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? albüm download, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? albüm indir, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? bedava, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Nisan 11, 2008, 09:38:54 ÖS » |
|
tövbe tövbe o zaman niye beni yordun kaçtane post atmak zorunda kaldim bu konuya beynim yoruldu millete açilmasin demek için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 11, 2008, 09:40:41 ÖS » |
|
siyaset varolustur acılmalı bu bizim sitemiz tartısmalıyız fikirlerimizi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #23 : Nisan 29, 2008, 01:48:50 ÖÖ » |
|
acılmıstır... hayırlı olsun tepe tepe kullanın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stirb nicht vor mir
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 29, 2008, 07:41:14 ÖS » |
|
acılmıstır... hayırlı olsun tepe tepe kullanın
hacı daha konu acılmasına izin verilmemiş sanırım?
|
|
|
|
|
|
Gece açıyor kucağını Çocuğun adı yalnızlık Hava soğuk ve durgun Ağlıyorum sessizce zamana Bilmiyorum ismin nedir Ama biliyorumki sen varsın Biliyorumki herhangi bir zamanda Herhangi biri beni seviyor
Bilmiyorum onun kim olduğunu Rüyalarımda var oluyor Tutkusu bir öpücük Ve ben direnemiyorum
Bekliyorum burada Ölme benden önce Bekliyorum burada Ölme benden önce
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #25 : Nisan 29, 2008, 07:48:17 ÖS » |
|
kurallar ayarlandıktan sonra izin verilecektir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DoN'T HuRT YoURSeLF...
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 13, 2008, 12:22:15 ÖÖ » |
|
tabiki açılsın 
|
|
|
|
|
|
Gerçeklerin Giderek Bulanıklaştırıldığı Bir Dünyada Varolmanın İnsanları Yıldırmaması Gerek Herşeye Rağmen Bilincin Gücüne İnan...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 14, 2008, 09:27:51 ÖÖ » |
|
KURALLAR AGIR OLACAKSA TARTISMA OLMAZ SIYASETE BAYILIRIM TARTISMAYIDA SEVERIM AMA BU KOSULLARDA KIMSE TARTISMA YAPAMAZ EGER COK KATI KURALLAR VARSA TABI YANI ACILMASIN....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 14, 2008, 11:52:54 ÖÖ » |
|
zaten bölüm 1-2 ay önce acıldı , arşivdeki konuların aktifliği bitmiştir bosuna yazmanıza gerek yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Three'e' One 'n'
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 14, 2008, 01:15:59 ÖS » |
|
Açılsın 
|
|
|
|
|
|
Be hey dürzü..
Ne ararsın ALLAH ile aramda.. Sen kimsin ki orucumu sorarsın? Hakikaten gözün yoksa haramda... Başı açığa niye türban sorarsın?
Rakı şarap içiyorsam sana ne? Yoksa kimseye bir zararım içerim. İkimizde gelsek kıldan köprüye.. Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim.
Esir iken mümkün müdür ibadet? Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et. Senin gibi dürzülerin yüzünden.. Dininden de soğuyacak bu millet.
İşgaldeki hali sakın unutma.. Atatürk'e dil uzatma sebepsiz. Sen anandan gene çıkardın amma.. Baban kimdi bilmezdin şerefsiz.
Neyzen TEVFİK
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 14, 2008, 05:29:38 ÖS » |
|
poltik ayrım olmucaksa olsun + yasaklı siyasi propangandalara yasak koyulcaksa eyv. açılsın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|