4,8,15,16,23,42
|
 |
« : Nisan 02, 2008, 11:06:05 ÖS » |
|
şu sıralar bir çok arkadaş açılsın demekte 1-2 deneme sonucu hiç bir forumuma bu bölümü kurmak istemesemde genede sizlere sormak istiyorum siyaset & politika bölümü açılsınmı? Mayısın 1 inde anket sonlanacaktır ve bu bölüm açılırsa kurallarımız inanılmaz derece de katı olacaktır
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? mp3, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? indir, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? mp3 indir, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? albüm, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? download, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? dinle, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? mp3 download, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? şarkı sözleri, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? yükle, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? Discography, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? lyrics, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? full albüm, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? albüm download, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? albüm indir, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? bedava, Siyaset Bölümümüz Açılsın mı? tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 02, 2008, 11:07:05 ÖS » |
|
şiddetle hayir diyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2008, 08:17:27 ÖÖ » |
|
bence kimse yazmasın direk oylasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2008, 08:54:18 ÖÖ » |
|
yok vazgeçtim yazsınlar açılmasın sitenin karışacagı kanısındayım açılmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2008, 09:25:42 ÖS » |
|
Açılsın.Katı kurallarla tartışmaya alışkınım.
|
|
|
|
|
|
Eğer indirdiğiniz dosya şifre isterse: www.rocksijen.comMod başvurusu yapacak olanlar, mod olabilmeniz için öncelikle sitedeki üyelerin ve yöneticilerin sizi benimsemesi gerekmektedir.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2008, 09:49:38 ÖS » |
|
açılsın bencede siyasetede bi el atalım bence 
|
|
|
|
|
|
imzalarda resim yasak
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 04, 2008, 08:17:22 ÖS » |
|
konuyu sabitliyorum arada mesaj atın konu basa cıksın dediğim gibi 1 mayısta oylar neticesinde karar verilecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 04, 2008, 08:26:07 ÖS » |
|
şiddetle hayir diyorum
katılıyorum..açılmasın!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 04, 2008, 08:29:51 ÖS » |
|
konuyu sabitliyorum arada mesaj atın konu basa cıksın dediğim gibi 1 mayısta oylar neticesinde karar verilecektir.
İşçi bayramı yani 
|
|
|
|
|
|
Eğer indirdiğiniz dosya şifre isterse: www.rocksijen.comMod başvurusu yapacak olanlar, mod olabilmeniz için öncelikle sitedeki üyelerin ve yöneticilerin sizi benimsemesi gerekmektedir.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 05, 2008, 01:49:55 ÖS » |
|
KESİNLİKLE EWET 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 05, 2008, 05:51:31 ÖS » |
|
açilsin!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 05, 2008, 06:32:09 ÖS » |
|
açılmasın ya! ben kendimi tanıyorum istemeden de olsa konu siyaset olunca tutamam kendimi, kesin kavga çıkarırım  marifet de kavga çıkarmadan tartışmakta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 06, 2008, 02:25:30 ÖÖ » |
|
marifet de kavga çıkarmadan tartışmakta.
farkındayım bu yüzden açılmasın diyorum.kendini tutamıycak olan üyeler mutlaka çıkacaktır..sitenin boyutunu değiştirmenin ne alemi var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 06, 2008, 11:43:19 ÖÖ » |
|
farkındayım bu yüzden açılmasın diyorum.kendini tutamıycak olan üyeler mutlaka çıkacaktır..sitenin boyutunu değiştirmenin ne alemi var.
Kendini siyasette tutamayan insan başka konularda da tutamaz ve iradesiz kişilerin aramızda yeri yoktur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 06, 2008, 11:51:38 ÖÖ » |
|
siyaset bölümü acılıncaya kadar tutun kendinizi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 08, 2008, 11:20:03 ÖÖ » |
|
Evet arkadaşlar abiler bence de açılmalı ki ülkemizde ne oluyo ne bitio bilelim
Ben açılması yönünde oy verdim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A Tale That Wasn't Right
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 11, 2008, 12:30:04 ÖS » |
|
Rock & Heavy Metal sitesinde siyaset konusunun ne işi olduğunu,arkadaşların ne amaçla istediklerini anlayamadım. Bence açılmasın,bizler burada Heavy Metal paylaşımları için,bilmediklerimizi öğrenmek yada bildiklerimizi bilmeyenlere öğretmek için bulunmalıyız. Siyaset girmemeli bence. Çünkü çok ağır bir konudur ama bazı arkadaşlar her ne dense eğlenceli olacağını düşünüyorlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stirb nicht vor mir
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 11, 2008, 12:50:16 ÖS » |
|
Sitemizdeki Tüm Albümleri İndirmek İçin Sadece "1" mesaj atmanız gerekmektedir..1 mesaj attıktan sonra tüm linkler görülecektir...
Rock & Heavy Metal sitesinde siyaset konusunun ne işi olduğunu,arkadaşların ne amaçla istediklerini anlayamadım. Bence açılmasın,bizler burada Heavy Metal paylaşımları için,bilmediklerimizi öğrenmek yada bildiklerimizi bilmeyenlere öğretmek için bulunmalıyız. Siyaset girmemeli bence. Çünkü çok ağır bir konudur ama bazı arkadaşlar her ne dense eğlenceli olacağını düşünüyorlar.
Sırf müzik,geyiqv.s v.s nereye kdar arada siyaset konusulmalı sizde takdir edersinizki bizde bu ülke nin ferdleriyiz bizimde kendimize ait düşüncelerimizi paylasabileceğimiz bir yer olmalı 
|
|
|
|
|
|
Gece açıyor kucağını Çocuğun adı yalnızlık Hava soğuk ve durgun Ağlıyorum sessizce zamana Bilmiyorum ismin nedir Ama biliyorumki sen varsın Biliyorumki herhangi bir zamanda Herhangi biri beni seviyor
Bilmiyorum onun kim olduğunu Rüyalarımda var oluyor Tutkusu bir öpücük Ve ben direnemiyorum
Bekliyorum burada Ölme benden önce Bekliyorum burada Ölme benden önce
|
|
|
|