4,8,15,16,23,42
|
 |
« : Aralık 10, 2007, 11:02:41 ÖS » |
|
Sitenin grafiklerinin çokluğu yüzünden internet explorer girişlerinde donmalar kasmalar vs. olmaktadır.. bunun için size tavsiyeimiz operayı kurmanızdır indirmek için lütfen Tıklayınız http://www.opera.com/download/
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım mp3, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım indir, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım mp3 indir, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım albüm, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım download, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım dinle, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım mp3 download, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım şarkı sözleri, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım yükle, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım Discography, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım lyrics, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım full albüm, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım albüm download, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım albüm indir, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım bedava, Sitemiz Çok Yavaş Açılıyor ? Ne Yapmam Lazım tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 10, 2007, 11:03:44 ÖS » |
|
internet explorer çok daha hızlı açıyor bende
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 10, 2007, 11:11:41 ÖS » |
|
mozilladan şaşmam aga ben  alışamıyorum değişik şeylere artık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 10, 2007, 11:15:59 ÖS » |
|
valla anlamadım ben sorunu abicim,hostta hiç bir problem yok uptime %99 dan fazla en fazla 1-2 sn donması gerek,bende açılırken elalemde,elalemde açılırken bende açılmıyor,site de hele10 online varsa kitleniyor....ne yapıp edip halledecem sorunu ya o zamana kadar üyeleri soğutmak istemiyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 10, 2007, 11:18:50 ÖS » |
|
ya fatih hocam sana diyorum benim pc indirme yaparken kapanıyo sen hala link koyuyon allah bu seyhandan razı olsun oda olmasa kimse göndermeyecekti programı
|
|
|
|
|
|
Ben Annélérinizin Sokağa Çıkarken Oynama Dedikleri O Kötü Çocuğum
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 10, 2007, 11:22:27 ÖS » |
|
olm athena diskografisini uploadlıyoruz,hem sana özel değil ki bu konu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 15, 2007, 04:31:57 ÖS » |
|
Evet. Bende Mozilla kullanıyorum. Takır takır çalışıyo. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ehüe
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 15, 2007, 09:14:32 ÖS » |
|
nbr
|
|
|
|
|
|
berkk
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 19, 2007, 10:17:06 ÖÖ » |
|
nbr
Konuyla alakasız mesajlar atmayalım lütfen;)
|
|
|
|
|
|
imzalarda resim yasak
|
|
|
|