|
|
 |
« : Nisan 03, 2008, 10:56:52 ÖS » |
|
Sitede bi radio da olsa üyeler dj lik yapıp kendi müziklerini calsalar nasıl olurdu 
|
|
|
|
|
|
ιт'ѕ уσυя ωσяℓ∂, вυт ιт'ѕ му ѕтяєєт ¢σмє σи вαву, ¢σмє σи σνєя вαву ѕтσρ яυииιиg ѕтσρ нι∂ιиg נυѕт ωαииα gєт ιи тσυ¢н ωιтн уσυя ƒємιиιиє ѕι∂є
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Site Radio su mp3, Site Radio su indir, Site Radio su mp3 indir, Site Radio su albüm, Site Radio su download, Site Radio su dinle, Site Radio su mp3 download, Site Radio su şarkı sözleri, Site Radio su yükle, Site Radio su Discography, Site Radio su lyrics, Site Radio su full albüm, Site Radio su albüm download, Site Radio su albüm indir, Site Radio su bedava, Site Radio su tema
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 03, 2008, 10:59:18 ÖS » |
|
olabilir aslında
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 03, 2008, 11:00:20 ÖS » |
|
olabilir aslında
Co admin olmusun hayırlı ossun.
|
|
|
|
|
|
Bu yaziyi okuyabiliyorsan öğretmenine teşekkür et
TÜRKÇE
okuyabiliyorsan şehitlere ve gazilere
!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 03, 2008, 11:00:55 ÖS » |
|
benim arklar yapıyordu bi site var oradan üyelik alıyorsun ordan dj ler winamp tan falan müzik secip calıyorlar mikrofon varsada konusuyorlar
|
|
|
|
|
|
ιт'ѕ уσυя ωσяℓ∂, вυт ιт'ѕ му ѕтяєєт ¢σмє σи вαву, ¢σмє σи σνєя вαву ѕтσρ яυииιиg ѕтσρ нι∂ιиg נυѕт ωαииα gєт ιи тσυ¢н ωιтн уσυя ƒємιиιиє ѕι∂є
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 03, 2008, 11:01:58 ÖS » |
|
Co admin olmusun hayırlı ossun.
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 04, 2008, 12:08:43 ÖÖ » |
|
dediğiniz gibi var ama ben o sistemi beğenmiyorum ses kalitesi inanılmaz derecede bozuluyor ve bir tat vermiyor bedava olaydan da hayır gelmez ayrıca ilgilenecek kişi sayısıda yeterli derecede oluşmaz üstüne üstlük radyo yayını 10-20 kişiye vermenin bi manası olmaz,2-3 yıldır forumlarda yöneticilik - adminlik yaptıgımdan ötürü nisan ayı ve sonrasının tüm forum sitelerindeki en verimsiz ay oldugunu bilmekteyimr,okul son yazılılar, öss, vize, final vıdı vıdı derken günlük sürekli takılan çekirdek sayımız 30 u geçmez (alttaki bugün onlinelere bakmayın elalem albümünü indirip gidiyor) hem yazın ücretli bir radyo hostingine geçeriz farklı bir domain alırız olmadı online.rocksijen.com gibi subdomainler olustururuz ona profesyonel bir radyo alt yapısı olustururuz yazında ben hariç heralde herkes sitede olur görevlendirdiğimiz kisilerde kendilerince bir çizelge hazırlar ve ona göre uyarız sonuc olarak ben 2-3 sitede radyo kurdum fakat 2 hafta sonra radyoda 3-5 kişi online zor oluyordu bundada aynısı olacak eminim...bu yüzden ben veya yönetimimdeki herhangi bir arkadasın bu gibi işlerle bosa vakit kaybetmelerini istemiyorum fakat siz kendiniz eğer ben yaparım hallederim derseniz radyonun web sayfasını bana atarsınız ben sitede herhangi bir yere koyarım,siz kendi kafanıza göre çalarsınız işte çizelge falan belirlersiniz vs.... fakat mutlaka haziran ayında profesyonel olarak bir rock ve metal radyo olayına girecez..hatta ücretli bile dj lik alımı yapabiliriz...suan için uygun değil... anlayısınız için tesekkürler.
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
DöNmeye yüzün VaRmı??
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 04, 2008, 12:30:15 ÖÖ » |
|
dediğiniz gibi var ama ben o sistemi beğenmiyorum ses kalitesi inanılmaz derecede bozuluyor ve bir tat vermiyor bedava olaydan da hayır gelmez ayrıca ilgilenecek kişi sayısıda yeterli derecede oluşmaz üstüne üstlük radyo yayını 10-20 kişiye vermenin bi manası olmaz,2-3 yıldır forumlarda yöneticilik - adminlik yaptıgımdan ötürü nisan ayı ve sonrasının tüm forum sitelerindeki en verimsiz ay oldugunu bilmekteyimr,okul son yazılılar, öss, vize, final vıdı vıdı derken günlük sürekli takılan çekirdek sayımız 30 u geçmez (alttaki bugün onlinelere bakmayın elalem albümünü indirip gidiyor) hem yazın ücretli bir radyo hostingine geçeriz farklı bir domain alırız olmadı online.rocksijen.com gibi subdomainler olustururuz ona profesyonel bir radyo alt yapısı olustururuz yazında ben hariç heralde herkes sitede olur görevlendirdiğimiz kisilerde kendilerince bir çizelge hazırlar ve ona göre uyarız sonuc olarak ben 2-3 sitede radyo kurdum fakat 2 hafta sonra radyoda 3-5 kişi online zor oluyordu bundada aynısı olacak eminim...bu yüzden ben veya yönetimimdeki herhangi bir arkadasın bu gibi işlerle bosa vakit kaybetmelerini istemiyorum fakat siz kendiniz eğer ben yaparım hallederim derseniz radyonun web sayfasını bana atarsınız ben sitede herhangi bir yere koyarım,siz kendi kafanıza göre çalarsınız işte çizelge falan belirlersiniz vs.... fakat mutlaka haziran ayında profesyonel olarak bir rock ve metal radyo olayına girecez..hatta ücretli bile dj lik alımı yapabiliriz...suan için uygun değil... anlayısınız için tesekkürler.
katıLıorum geneLde yazın forumLar daha kaLabaLık oLuo bu yönden daha ii oLur ayrıca bence siteNin daha da yerine oturMası gerekio yazın eMinim daha ii bi durumda oLur
|
|
|
|
|
|
TerK edip GitMek koLay ALışKanLık kaLır saDece Geriye Bir Tek ''O'' KOyaR..☆♫
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 04, 2008, 08:29:40 ÖÖ » |
|
radyo açilacaksa sitenin geçmişi olmali ve açilan radyo bedava olmamali ve sitede takilan kişilerinin yani radyo dinleyenlerin adsl leri sinirsiz olmali yoksa bu radyo en fazla bir ay içinde tepe takla olur sana katiliyom fatih bencede 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 04, 2008, 09:41:08 ÖÖ » |
|
radyo açilacaksa sitenin geçmişi olmali ve açilan radyo bedava olmamali ve sitede takilan kişilerinin yani radyo dinleyenlerin adsl leri sinirsiz olmali yoksa bu radyo en fazla bir ay içinde tepe takla olur sana katiliyom fatih bencede  ama bu birazda ne kalitede yayın verdiğine göre değişiyor.. 24lik koymuyo kimseyede ses kalitesi çok çok iyi olmuyo artınca bu sayı kotası olanlar problem yapmaya başlıyo.. yaza olursa aslında daha iyi olur evet hem bizde sınav stresini atlatmış oluruz.. mayıs sonu falan kurulması daha uygun bi tarih
|
|
|
|
|
|
böyle zamansız güneşli, umulmadık mavi günlerde bir bekleme salonu yalnızlığına bürünüyorum... iliklerimdeki yitik aşkı sarhoş bir unutkanlığa ilikliyorum... sanki şiirini bilmediğim bir fransız akşamında kaldırım taşlarını sayıyorum kalbimin... içimde ayak izlerin, aylak bir yaz geçiyor avuçlarımdan... ve ben ne zaman, kiminle sevişsem, hâlâ seni aldatıyorum!!!
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 04, 2008, 08:14:37 ÖS » |
|
konu arşive..
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
DeNGesiZZZ!!!
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 22, 2008, 03:55:29 ÖS » |
|
süper olur ben dj olurum 
|
|
|
|
|
|
Dünya EMOları koruma derneğinden mükemmel hizmet EMO Tedavi merkezi *Kısırlaştırma *Hadım Etme *Adam etme *8Öğün dayak ve bu gibi tedavilerle,EMOlarınız hijyenik ve steril ortamda tedavi görür. Bize ulaşmanız yeter 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 22, 2008, 04:46:50 ÖS » |
|
harbiden olsa ha ne manyak olur . 
|
|
|
|
|
|
Hadi KuduROCK
|
|
|
forum malı.
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 22, 2008, 04:53:18 ÖS » |
|
Ben 2 yıl siteler üzerinden bir süredirde kendi ipim üzerinden radyo yayını yapıyorum  İsterseniz yardımcı olurum kurulma aşamasında...
|
|
|
|
|
|
Şaraba yok demem tadını takdir etmediğim anlamına gelmez...
Anlamsız özel mesaj atmayın,heleki halen kişiliğiniz yerine oturmadıysa hiç uğramayın.
forum malı.
|
|
|
|