SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS | SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS Mp3 | SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS Albüm | SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS Download | SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS İndir
rock
Aralık 02, 2008, 12:10:58 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Radyo Yardım Ara Takvim Giriş Yap Kayıt  
turkrock.org
Sayfa: 1 ... 22 23 [24] 25 26 27
  Yazdır  
Gönderen Konu: SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS  (Okunma Sayısı 6361 defa)
headbangerstr

Normal Üye

*

Yas : 20

Konu  : 2

Başarı Puanı: 0

« Yanıtla #460 : Ekim 06, 2008, 06:04:51 ÖÖ »

slm herkese istanbulluyum, müziksiz yaşayamam en cok dinlediim tarz ise prog.rock, jazz, blues ,soul ,punk arada metal.istanbul teknik ünv.de okuyorum.emolardan nefret ederim.

psychedelic..
Robot Moderatör
Anahtar Kelime
Offline Pasif

View Profile
Re: SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS
« Posted on: Aralık 02, 2008, 12:10:58 ÖÖ »

Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.

giris  kayit
Anahtar Kelimeler: SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS mp3, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS indir, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS mp3 indir, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS albüm, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS download, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS dinle, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS mp3 download, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS şarkı sözleri, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS yükle, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS Discography, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS lyrics, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS full albüm, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS albüm download, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS albüm indir, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS bedava, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS tema
Stu-Saw

RO

*

Başarı Puanı: 2

« Yanıtla #461 : Ekim 06, 2008, 11:15:08 ÖÖ »

slm herkese istanbulluyum, müziksiz yaşayamam en cok dinlediim tarz ise prog.rock, jazz, blues ,soul ,punk arada metal.istanbul teknik ünv.de okuyorum.emolardan nefret ederim.

punk dinliyosun ve emo lardan nefret ediyosun . ilginç bi yaklaşım !

It's all about the he said she said bullshit.
I think you better quit lettin' shit slip
Or you'll be leavin' with a fat lip
It's all about the he said she said bullshit
I think you better quit talkin' that shit, punk
So come and get it
HoboS

ROC

*

Konu  : 27

--------------------------------------------------

« Yanıtla #462 : Ekim 06, 2008, 02:36:16 ÖS »

punk dinliyo diye emo olması gerekmez biraz ilginç ama herkesin ilginç yanı vardır

Düşünüyorum da Düşüncelerin En Güzeli Senin Beni Düşünüp Düşünmediğini Düşünüp Düşünüyor Olmanı Düşünmek Galiba
jelly_boon

ROCKS

*

Konu  : 11

Başarı Puanı: 10
can...'M

« Yanıtla #463 : Ekim 06, 2008, 05:02:13 ÖS »

itü   bölüm ne??

''SİGARAYA HAYIR...''
psychopathic

Yeni Üye

*

Konu  : 0

« Yanıtla #464 : Ekim 07, 2008, 07:37:09 ÖS »

izmirliyim,öss modundayım,anti-tikiciyim,anti-tikiciligin yanında ben rockcıyım diyenlere uyuzum,onu diceklerine rock muzik dinlerim demek daha mantıklı  kaffeetrinker_2 the end
jelly_boon

ROCKS

*

Konu  : 11

Başarı Puanı: 10
can...'M

« Yanıtla #465 : Ekim 07, 2008, 08:01:51 ÖS »

izmirliyim,öss modundayım,anti-tikiciyim,anti-tikiciligin yanında ben rockcıyım diyenlere uyuzum,onu diceklerine rock muzik dinlerim demek daha mantıklı  kaffeetrinker_2 the end
hoşgeldin..

''SİGARAYA HAYIR...''
tenzen05

Yeni Üye

*

« Yanıtla #466 : Ekim 07, 2008, 08:08:49 ÖS »

1)izmirin neresindensin
2)Bu nasıl öss modu  img-music
3)hoş geldin
FearOfAnIL

Acemi Üye

*

« Yanıtla #467 : Ekim 08, 2008, 05:03:39 ÖS »

slm ben anıl 16 yasındayım daha küçüğüm yani :)kuşadasındayım black-melodik death dinlerim...

^unrequited^

Silver Üye

ROCKS

*

Konu  : 361

Başarı Puanı: 79

« Yanıtla #468 : Ekim 08, 2008, 05:52:17 ÖS »

slm ben anıl 16 yasındayım daha küçüğüm yani :)kuşadasındayım black-melodik death dinlerim...

Voo kuşadası(h)
MoRTaL_dEviL

RO

*

Yas : 15

Konu  : 3

Yaşamak istemem artık aranızda..

« Yanıtla #469 : Ekim 08, 2008, 06:00:44 ÖS »

Ben Büşra..Samsun'dan.. 15 yaşındayım.. 10.sınıf öğrencisiyim.. ..rock ve metal müzik dinlerim.. yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.. Tongue Tongue Tongue diss
headbangerstr

Normal Üye

*

« Yanıtla #470 : Ekim 09, 2008, 04:32:27 ÖÖ »

itü   bölüm ne??
otel işletmeciliği.  =)

ayrıyetten aramızda bazı arkdşlar punk ve emo arasındaki farkı bilmio, araştırmacı olun braz arkdşlar
« Son Düzenleme: Ekim 10, 2008, 04:35:15 ÖÖ Gönderen: headbangerstr » Logged

psychedelic..
^unrequited^

Silver Üye

ROCKS

*

« Yanıtla #471 : Ekim 09, 2008, 12:35:16 ÖS »

Nedir bu şimdi? Sence punk bi insan imo ları sevmek zorunda mı,bi alaka kur bakalım bana..
headbangerstr

Normal Üye

*

« Yanıtla #472 : Ekim 10, 2008, 04:34:34 ÖÖ »

hey gidi hey ne yaparsın unrequited   kaffeetrinker_2

psychedelic..
trojan

Co-Admin

ROCKSİJ

*

Yas : 19

Konu  : 364

Başarı Puanı: 74
Drink Drank Punk

« Yanıtla #473 : Ekim 10, 2008, 04:49:36 ÖÖ »

asıl sen ilginçsin ne alakası var godumun emolarıyla mükemmel punkçıların emoların amacı ne ? punkçıların bir amacı var en azından emocuklar gibi özentilik yok öküz öküz tarzlar yok tamam punkların tarzı da farklı ama emocuklarınki gibi anlamsız değil ne bu emoysan tek gözün kapalı olacak oldu ben emo olucam götümü pirsingle birlestircem siz diğer emolarda yapıcak mı ??

Aslında alkol hala damarımda....           Kurban  &  Wednesday 13        anti-emo
suqqubus

ROC

*

Yas : 21

Konu  : 1

Dum spiro spero!!

« Yanıtla #474 : Ekim 10, 2008, 12:02:10 ÖS »

bence de punk la emo luğun bir alakası yok.. emo sadece şekilcilikken punkların bir felsefesi var.. bir amaçları var.. her neyse ben de yeni geldim yahu Smiley bugün itibariyle açıköğretim üniversitesine kayıt yaptırmış bulunmaktayım.. her zaman yenilikçiyimdir ama asla eskileri yad etmeden olmaz..black sabbath, deep purple, iron maiden ve dream theater başta olmak üzere metal müzik dinlemek hoşuma kaçar.. ayrıyetten kiss, bon jovi, cranberries, nancy wilson, eric clapton ve blues brothers da dinlemek iyi gelir çoğu zaman.. Smiley ıspanağa bayılırım. kekikten nefret ederim.. malesef sigara kullanmaktayım. hmm başkaaa.. o kadar Smiley zannetmeyin megalomanım.. hiç değilimdir sadece içimden geldi.. memnun oldum şimdiden..Smiley

"Müzik temelde bizde belli bir oranda güç kazanan yaşam duygusunun özünde gizli olan acıyı anlatır; müziğin verdiği heyecanın yapısında da bu acıdan uzaklaşıp onu uzaktan izleme düşüncesi vardır. "
nietzsche
^unrequited^

Silver Üye

ROCKS

*

« Yanıtla #475 : Ekim 10, 2008, 12:35:49 ÖS »

hey gidi hey ne yaparsın unrequited   kaffeetrinker_2

kaffeetrinker_2 hiç..
trojan

Co-Admin

ROCKSİJ

*

Yas : 19

Konu  : 364

Başarı Puanı: 74
Drink Drank Punk

« Yanıtla #476 : Ekim 10, 2008, 12:44:25 ÖS »

bence de punk la emo luğun bir alakası yok.. emo sadece şekilcilikken punkların bir felsefesi var.. bir amaçları var.. her neyse ben de yeni geldim yahu Smiley bugün itibariyle açıköğretim üniversitesine kayıt yaptırmış bulunmaktayım.. her zaman yenilikçiyimdir ama asla eskileri yad etmeden olmaz..black sabbath, deep purple, iron maiden ve dream theater başta olmak üzere metal müzik dinlemek hoşuma kaçar.. ayrıyetten kiss, bon jovi, cranberries, nancy wilson, eric clapton ve blues brothers da dinlemek iyi gelir çoğu zaman.. Smiley ıspanağa bayılırım. kekikten nefret ederim.. malesef sigara kullanmaktayım. hmm başkaaa.. o kadar Smiley zannetmeyin megalomanım.. hiç değilimdir sadece içimden geldi.. memnun oldum şimdiden..Smiley
hosgeldin bende ek tercih yapıcam Cheesy en sonaaçık öğretim artık

Aslında alkol hala damarımda....           Kurban  &  Wednesday 13        anti-emo
suqqubus

ROC

*

Yas : 21

Konu  : 1

Dum spiro spero!!

« Yanıtla #477 : Ekim 10, 2008, 12:51:57 ÖS »

demi Smiley işimiz zor valla.. sağlık olsun.. ek tercihlerde pek uygun bişi yoktu ama..
« Son Düzenleme: Ekim 10, 2008, 12:53:36 ÖS Gönderen: suqqubus » Logged

"Müzik temelde bizde belli bir oranda güç kazanan yaşam duygusunun özünde gizli olan acıyı anlatır; müziğin verdiği heyecanın yapısında da bu acıdan uzaklaşıp onu uzaktan izleme düşüncesi vardır. "
nietzsche
girllrock93

Yeni Üye

*

l love rock

« Yanıtla #478 : Ekim 13, 2008, 10:13:13 ÖS »

istabulluyum tpik bir emo and rock tarzım vr yen uye yim 14 düm deym
KeMiK

ROCK

*