|
|
 |
« : Nisan 15, 2008, 10:29:41 ÖS » |
|
Arkadaşlar site içinde daha cok kaynaşmamız için biraz kendinizden bahsetmenizi istiyorum.Kendinzle ilgili herşeyi burda yazabilirsiniz
yeterki tanıyalım sizleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS mp3, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS indir, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS mp3 indir, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS albüm, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS download, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS dinle, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS mp3 download, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS şarkı sözleri, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS yükle, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS Discography, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS lyrics, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS full albüm, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS albüm download, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS albüm indir, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS bedava, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS tema
|
|
|
|
|
|
|
|
Stirb nicht vor mir
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2008, 02:23:52 ÖÖ » |
|
hmmm başliak :Ç Angaralıyam amma lakin son 8 yıldır Kuşadasında yasamaktayım:Ç ne yaparım? öss yi beklerim iş ararım :Ç yasam tarzım bana dokunmayan yılan 1000 yasasındır :Ç soru sormak isteyen sorabiler :Ç
|
|
|
|
|
|
Gece açıyor kucağını Çocuğun adı yalnızlık Hava soğuk ve durgun Ağlıyorum sessizce zamana Bilmiyorum ismin nedir Ama biliyorumki sen varsın Biliyorumki herhangi bir zamanda Herhangi biri beni seviyor
Bilmiyorum onun kim olduğunu Rüyalarımda var oluyor Tutkusu bir öpücük Ve ben direnemiyorum
Bekliyorum burada Ölme benden önce Bekliyorum burada Ölme benden önce
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2008, 02:28:04 ÖÖ » |
|
sakarya üni denim afyonluyum hayat tarzım şimdilik kafama gore yasamak
|
|
|
|
|
|
bakma bana gelmiyorum seninle, ben kendi yolumdan gidiyorum...
|
|
|
uçan bir kuş, bazen kaybolan bir kumum
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 16, 2008, 10:19:23 ÖÖ » |
|
angaralıyım, galatasaraylıyım, üniversiteliyim, rockcıyım, gencim, yakuşukluyum, burhan altıntop, arupa yakası ve canberries hayranıyım 
|
|
|
|
|
|
give peace a change
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 16, 2008, 10:34:31 ÖÖ » |
|
istanbuldayım.. ne yaparım.. şu aralar sadece ders çalışmaktayım.. yaşam tarzım kafama göre.. yeterince tanışma bölümüne tanıtmıştım saten ekstra daha tanıtmama gerek yok sanırım
|
|
|
|
|
|
böyle zamansız güneşli, umulmadık mavi günlerde bir bekleme salonu yalnızlığına bürünüyorum... iliklerimdeki yitik aşkı sarhoş bir unutkanlığa ilikliyorum... sanki şiirini bilmediğim bir fransız akşamında kaldırım taşlarını sayıyorum kalbimin... içimde ayak izlerin, aylak bir yaz geçiyor avuçlarımdan... ve ben ne zaman, kiminle sevişsem, hâlâ seni aldatıyorum!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 16, 2008, 04:10:46 ÖS » |
|
izmirliyim sıkı rockçıyımmmm rock konserlerinide kaçırmam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 16, 2008, 05:13:57 ÖS » |
|
ben 19 senedir ankaralıyım heralde ankaralı olmaya devam edicem yani ( ölene kadar) üniversite okuyoruz işte malum kaldı 2 sene ne zormus yahu
yaşantım sürekli gezmekle geçer
stüdyo ya gitmek le
ve tabiki pc basında takılmakla geçer
onun dısında sinema felan vs vs gibi bu tarz otantik şeyler yapıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 16, 2008, 05:22:58 ÖS » |
|
İstanbul'dayım.Gönen'liyim.Fenerbahce'liyim.Esprili bi kişilik oldugumu sölemelerine ragmen yaptıgım her espriden sonra milletin yüzündeki limon yemiş gibi olan ifadeyi farkediyorum.
|
|
|
|
|
|
Bu yaziyi okuyabiliyorsan öğretmenine teşekkür et
TÜRKÇE
okuyabiliyorsan şehitlere ve gazilere
!!!
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 17, 2008, 04:24:56 ÖS » |
|
ölene kadar rokçuyuk... istanbuldanım metalden yürekliyim.. kafama göre yaşarım.. iyi müzikler herkese...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 17, 2008, 05:59:44 ÖS » |
|
Herşeyim, heryerdeyim ve herkesim. ama en önemlisi şu anda burdayım ve bunun kıymetini bilenlerdenim.
|
|
|
|
|
|
ejderini
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 19, 2008, 01:54:52 ÖS » |
|
beni merak ediyorsaniz pm atin size kendimi tanitayim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 20, 2008, 06:48:19 ÖS » |
|
Öncelikle merhabalar... İst liyim y.t.ü bilgisayar mezunuyum özel bir şirkette grafik tasarımcısıyım ayrıca elektro gitaristlik yolunda ilerliyorum ağır metalciyimdir bu arada XD
|
|
|
|
|
|
imzalarda resim yasak
|
|
|
Tipsizseniz tip sizsiniz.
|
 |
« Yanıtla #14 : Nisan 25, 2008, 01:52:14 ÖS » |
|
antalyalıyım, boş gezerim, amatör grubum var ve yalnız takılmayı severim 
|
|
|
|
|
|
[ NorMaL deiLiz, hiÇBiriMiZ ]
|
|
|
hayat boŞ kur ortamı ÇoŞ!!!!
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 26, 2008, 03:04:10 ÖS » |
|
mersinliyim ama eskişehirde yaşıorm rock dinlerm özellikle çilekeş emre aydın kurban ve my chemical romance..  gezmeyi çok severm lise okuorm..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 26, 2008, 03:22:23 ÖS Gönderen: FıSıLtI »
|
|
itiraz etmek....hesap sormak gerek bazen karanlığa........
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 29, 2008, 03:46:18 ÖS » |
|
iskenderundayım kemalizm metalizm ve alkolizme ilgi duyuyorum xD 
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 29, 2008, 03:53:09 ÖS » |
|
iskenderunluyum metalistim
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 29, 2008, 04:19:40 ÖS Gönderen: Ŧtђ.๔ »
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Nisan 29, 2008, 07:23:29 ÖS » |
|
herkese slmlr......istanblda otryrm.. ünv. sınavına hazrlanıyorum.. rock dinlerim... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Say-Tan Adına Dünyanın Sahibi Alemin Kralı Demek..
|
 |
« Yanıtla #19 : Nisan 29, 2008, 07:41:17 ÖS » |
|
tekirdağlıyım metal müzik olmadan yaşayabileeğimi sanmıyorum sözde üniliyim ama gittiğim yok beleş alkol bulursam hiç kaçırmam children of bodom fanıyım sürekli aynı nick i kullanırım takıntı oldu galbaa bu kadar yhawww
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|