4,8,15,16,23,42
|
 |
« : Nisan 29, 2008, 01:26:21 ÖÖ » |
|
Mizah,geyik vs. tarzı bölümler için yapılan basvularınız dikkate alınmayacaktır.. Öncelikli olarak albüm paylsımı yapan üyelerin basvuruları değerlendirilecektir,daha sonra siteye özgün içerikli konu ekleyen üyelerin basvuları değerlendirilecektir.. kesinlikle kopy+paste kasan modaratör istemiyoruz...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ağustos 25, 2008, 09:29:02 ÖS Gönderen: Ŧtђ.๔ »
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? mp3, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? indir, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? mp3 indir, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? albüm, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? download, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? dinle, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? mp3 download, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? şarkı sözleri, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? yükle, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? Discography, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? lyrics, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? full albüm, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? albüm download, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? albüm indir, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? bedava, Rocksijen.com da Yönetici Olmak İstermisiniz? tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 16, 2008, 06:25:14 ÖS » |
|
rock dünyasından haberler bölümüne ve albüm tanıtım bölümüne mod olmak istiyorum ...
|
|
|
|
|
|
MiLyonLarca Spermin AraSından ßirinci GeL ßirinci GeL $u ya$adığın hayata ßak m.k.
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #2 : Temmuz 03, 2008, 09:09:12 ÖS » |
|
uygun değilsiniz şuan için..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•••†нєяσ_28†•••
|
 |
« Yanıtla #3 : Temmuz 28, 2008, 07:22:59 ÖS » |
|
ben uygun olduumu düşündüün zaman beni alır mısın fatih??
|
|
|
|
|
|
•••нєяσ_28•••
¯¯gσтнι¢ ιѕ му ℓιƒє¯¯
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #4 : Temmuz 28, 2008, 10:45:36 ÖS » |
|
Sitemizdeki diğer modaratörlerin profillerine bak , istatistiklerini incele...ona göre sen uygun oldugunu anlarsın ve o zaman pm atarsin bana veya Confusion veya 7.5durocka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
•••†нєяσ_28†•••
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 06, 2008, 12:58:59 ÖÖ » |
|
tmm
|
|
|
|
|
|
•••нєяσ_28•••
¯¯gσтнι¢ ιѕ му ℓιƒє¯¯
|
|
|
Drink Drank Punk
|
 |
« Yanıtla #6 : Ağustos 12, 2008, 02:56:50 ÖÖ » |
|
Sitemizdeki diğer modaratörlerin profillerine bak , istatistiklerini incele...ona göre sen uygun oldugunu anlarsın ve o zaman pm atarsin bana veya Confusion veya 7.5durocka
bana niye bakmıyor ya 
|
|
|
|
|
|
Aslında alkol hala damarımda.... Kurban & Wednesday 13 anti-emo
|
|
|
•••†нєяσ_28†•••
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 18, 2008, 12:25:22 ÖS » |
|
bana niye bakmıyor ya  idolüm sensin usta sana bakıyom da sen kac mesajda oldun moderator 
|
|
|
|
|
|
•••нєяσ_28•••
¯¯gσтнι¢ ιѕ му ℓιƒє¯¯
|
|
|
_RockSijen_
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 22, 2008, 01:40:40 ÖÖ » |
|
mod adaylığımı koyuyorum..  elimden geleni yparım alıp almamak size kalmış..az biraz tecrübem de var.. 
|
|
|
|
|
|
hayat bknz=dumtısdumtıss tey tey bla bla......+-*//*-/-*/45444 Sansür Özgürlüğün İhlalidir...!! www.sansuresansur.org
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 22, 2008, 01:48:25 ÖÖ » |
|
mod adaylığımı koyuyorum..  elimden geleni yparım alıp almamak size kalmış..az biraz tecrübem de var..  şuan için yetersiz  .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 22, 2008, 01:49:06 ÖÖ » |
|
idolüm sensin usta sana bakıyom da sen kac mesajda oldun moderator  hala olmak istiyorsan iletişime geç benimle.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RockSijen_
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 22, 2008, 01:52:48 ÖÖ » |
|
şuan için yetersiz  . şefkimi kırdın ama 
|
|
|
|
|
|
hayat bknz=dumtısdumtıss tey tey bla bla......+-*//*-/-*/45444 Sansür Özgürlüğün İhlalidir...!! www.sansuresansur.org
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 22, 2008, 05:53:52 ÖÖ » |
|
birde dikkat edilmesi gereken nokta mesaj sayılarına hiç dikkat edilmiyor yönetici alımında...önemli olan konu acımı aktifliği vs. falan filan...gerci mert alımlara bakıyor bananeyse 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RockSijen_
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 22, 2008, 06:05:40 ÖÖ » |
|
zaten küstüm bidaha istemem böyle bişey.. üniye kdr ilgileniyim diodum ama...kısmet 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 27, 2008, 03:10:50 ÖS » |
|
arkadaslar ilgilenen yok doru düzgün bu işte tekrar tekrar söylüyorum foto bölümünün modu olmak istiyorum bu bölümde daha önce oldum bilgim var hiçde yapmassanız denemek amaclı 1haftalıgına falan yapın beğenmesseniz atın diyorum neden kimse aldırış etmiyor tekrar rica ediyorum
|
|
|
|
|
|
SÖYLEYİN ŞEYTANA TÜYÜ BENDE KALMIŞ
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 31, 2008, 03:09:37 ÖS » |
|
Bu ay siteye toplam 20 adet yetkili alınacaktır..lütfen kurallara uyarak buraya basvurunuzu yapınız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 31, 2008, 03:44:09 ÖS » |
|
geri döndüm :F
|
|
|
|
|
|
Düşmanın kıçına o kadar sert bir tekme vurki, her oturuşunda seni anımsasın. Lemmy Baba : ))
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 03, 2008, 05:20:08 ÖS » |
|
Arkadaslar bana artık moderatör basvursunda bulunmayın,Confusion veya 7.5Durock ile iletişime geçin...mod basvurusu içinde yöneticileri msne eklemenize gerek yoktur,pm atmanız halinde admin arkadaslar size hemen dönecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ateşle doğan ateşle ölür..
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 29, 2008, 08:51:27 ÖÖ » |
|
Sevgili rocksijen yönetimi, Forumda yönetici olmak istiyorum ftp,adminpanel ve smf bilgim var.Moderliğe de razıyım,kendi web sitemi işletiyorum(hostum çöktü)Türkçe'nin kullanılmasına dikkat ederim vs.CSS,HTML ve basic den biraz da olsa anlarım,Şimdiden teşekkürler
Hellspawn.
|
|
|
|
|
|
I am hellspawn!!!
|
|
|
|