4,8,15,16,23,42
|
 |
« : Mayıs 11, 2008, 10:25:25 ÖS » |
|
Rapid ile download yaparken beklemekten sıkılıyorsanız, sayaç aşağı doğru saymaya başladığında Adres Çubuğu'na javascript:alert(c=1) yazarak entera basın. (sonuna eklmeyeceksiniz adres sucugundaki rapid linkini silip .javascript:alert(c=1) bu nu kopyalıp entere basacaksınız ! Bu kadar.
alıntıdır..
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! mp3, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! indir, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! mp3 indir, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! albüm, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! download, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! dinle, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! mp3 download, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! şarkı sözleri, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! yükle, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! Discography, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! lyrics, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! full albüm, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! albüm download, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! albüm indir, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! bedava, Rapidshare.com da sayacı kaldırmak ! tema
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2008, 12:03:11 ÖÖ » |
|
iyide sonrasında java sorunu diye bişey çıkıyor yemiyor gibi rapid bu olayı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 12, 2008, 12:10:31 ÖÖ » |
|
java.com indir kur hocam bilmiyorum operadan giriyorum yiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 12, 2008, 12:15:20 ÖÖ » |
|
senin premier yok muydu hacı  bu arada böyle bir sorun veriyor operadanda Download-Ticket not ready. JavaScript error?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 12, 2008, 12:21:26 ÖÖ » |
|
bilmiyorum hacı bende bir sitede görmüstüm denedim oldu denemediğim şeyi eklemem zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 12, 2008, 10:16:55 ÖÖ » |
|
sağolasin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-=[ • ßá†z ¬ ]=-
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 15, 2008, 07:15:54 ÖS » |
|
bakalım bi ise yarar heralde thanks...
|
|
|
|
|
|
ฬђ๏ ςคгєร ฬђ๏ รєєร คภאtђเภg...
oysa hiçbir şey o kadar basit değil...!!!
|
|
|
ÿocæıs
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 24, 2008, 01:18:08 ÖS » |
|
Yaradı yaradı  Teşekürler
|
|
|
|
|
|
imkansız, bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine,kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan, küçük insanların ortaya attığı büyük bir kelimedir. imkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. imkansız bir iddia değil, meydan okumadır. imkansız potansiyeldir. imkansız yoktur...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 28, 2008, 07:12:13 ÖS » |
|
süper bişey az küfür etmiodum orda beklerken xDD
|
|
|
|
|
|
Görünürde nefes aliyor gibiyim Görünürde gülüyor oladabilirm Görünürde yasior gibi dursamda içten ölünür de..
|
|
|
[xxx]
|
 |
« Yanıtla #10 : Haziran 15, 2008, 06:06:20 ÖS » |
|
saol ya ohh beee 
|
|
|
|
|
|
DoNT TRouBLe TRouBLeS uNTiL TRouBLeS TRouBLe You!!!
öLüMDeN NeDeN KoRKaYıM Ki!!! BeN VaRKeN o oLMaYaCaK; o VaRKeNSe BeN...
BüTüN GeNeLLeMeLeR YaNLıŞTıR... Bu Da DaHiL...
|
|
|
|