4,8,15,16,23,42
|
 |
« : Nisan 18, 2008, 12:41:58 ÖS » |
|
Rapidshareden dosya indiremiyorum şifre yanlış, 4 haneli şifre girmem gerekli, ama 5 doğrulama hanesi var diyen arkadaşlara duyrulur.. Rapidshare dosyaların botlar tarafından otomatik yüklenmesini engellemek için yeni bir koruma eklediÜnlü dosya paylaşım sitesi Rapidshare herkesin bildiği gibi yükleme esnasında Güvenlik Kodu sorgusu yapıyordu. Bunu otomatik webden indirme robot programlarını engellemek için kullanıyordu. Ancak Rapidshare bunun da yeterli olmadığını görmüş ki ilginç bir uygulama gelmiş açılan sitede Güvenlik kodu sorgulama kısmında hangi harf veya sayıların üzerinde kedi varsa güvenlik kodu o oluyor .Örnek resim:  yani resimlerdeki sadece üzerinde “kedi” olanlar yazılacak.. üzerinde “köpek” olanlar yazılmayacak..
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: RapidShare de yeni dönem mp3, RapidShare de yeni dönem indir, RapidShare de yeni dönem mp3 indir, RapidShare de yeni dönem albüm, RapidShare de yeni dönem download, RapidShare de yeni dönem dinle, RapidShare de yeni dönem mp3 download, RapidShare de yeni dönem şarkı sözleri, RapidShare de yeni dönem yükle, RapidShare de yeni dönem Discography, RapidShare de yeni dönem lyrics, RapidShare de yeni dönem full albüm, RapidShare de yeni dönem albüm download, RapidShare de yeni dönem albüm indir, RapidShare de yeni dönem bedava, RapidShare de yeni dönem tema
|
|
|
|
|
|
uçan bir kuş, bazen kaybolan bir kumum
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 18, 2008, 12:44:48 ÖS » |
|
vay be. teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
give peace a change
|
|
|
tHE Distillers
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 18, 2008, 01:07:56 ÖS » |
|
elin oğlu yapıyor bee 
|
|
|
|
|
|
Green Day/Good Charlotte/The Distillers/Placebo/Coldplay/Avril Lavigne/Evanescnece
|
|
|
Dete FaßuLa Narratur...
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 18, 2008, 04:46:27 ÖS » |
|
sağoL valla kafayı yicektim sabah bu ne diye
|
|
|
|
|
|
Dete FaßuLa Narratur...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 18, 2008, 07:50:37 ÖS » |
|
teknolojiye bayiliyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 18, 2008, 07:57:07 ÖS » |
|
sağoL valla kafayı yicektim sabah bu ne diye
işte ingilizce bilmemenin zararları 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dete FaßuLa Narratur...
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 18, 2008, 08:00:05 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Dete FaßuLa Narratur...
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 19, 2008, 04:31:20 ÖS » |
|
İngilizce şart 
|
|
|
|
|
|
Eğer indirdiğiniz dosya şifre isterse: www.rocksijen.comMod başvurusu yapacak olanlar, mod olabilmeniz için öncelikle sitedeki üyelerin ve yöneticilerin sizi benimsemesi gerekmektedir.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 25, 2008, 11:32:00 ÖS » |
|
yaw iyide ben zaten resimlerideki kedi köpeği ayırt edemiyorum ki bide veterinermi çaaracaz dosya indirmek için
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 25, 2008, 11:43:06 ÖS » |
|
premium alacaksın 3 ay 16 euro
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CW-ED03 was here
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 26, 2008, 09:33:45 ÖS » |
|
abi inanırmısın hiç okumadım ne yazıyo diye harbiden altında kedi olanları yazıyormuş 
|
|
|
|
|
|
Oturan Boğa'nin beyazlar üzerine yaptığı bir konuşmadan kesit:
"...sahip olma isteği onlarda bir hastalık olmuş. Bu insanlar, zenginlerin bozabileceği ama fakirlerin bozamayacağı birçok kural koymuşlar. Yönetici olan zenginleri güçlendirmek için fakirlerle güçsüzlerden vergiler alıyorlar. Bizim annemizin, toprağın, kendilerinin olduğunu söylüyor, komşularını çitler yaparak kendilerinden uzaklaştırıyorlar; toprağı binalarıyla ve diğer süprüntüleriyle çirkinleştiryorlar. Bu ulus, baharda yatağından taşarak, yoluna çıkan her şeyi yok eden bir ırmağa benziyor..."
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 26, 2008, 10:14:49 ÖS » |
|
lan kafayı yiyicektim ben böle rapidin var yaaa deli olmuştum sağol kardeşim akıl ve ruh sağlığımı kurtardık yoksa ben bu rapidi yapanıda bu yöntemi bulanıda gidip vurucak tım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 22, 2008, 04:03:34 ÖS » |
|
ilk rast geldiğimde çözmek biraz zor olmuştuda neyse sağol 
|
|
|
|
|
|
Düşmanın kıçına o kadar sert bir tekme vurki, her oturuşunda seni anımsasın. Lemmy Baba : ))
|
|
|
Black...
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 22, 2008, 04:55:38 ÖS » |
|
La kediler belli olmuyor gıcık oluyorum.  anti rapidshare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 09, 2008, 04:19:51 ÖÖ » |
|
bu dönemin kısa süredekapnamasından dolayı mutlu oldum,ben diodum ki bidakine film,rakkun felan da koyup iyici ziterlerdi beynimizi 
|
|
|
|
|
|
behind the body,above the soul...
I have tried so hard to become a human,but all I feel is Regret
|
|
|
|