|
|
 |
« : Nisan 21, 2008, 10:18:51 ÖS » |
|
rapınshare den artık bişey indiremiyorum.... >:(free butonuna basıyorum bisüre bekledikten sonra 4 karekter sığan pencereye 6 7 karekter yazmamı istiyor.... :ezik:dolayısı ile error veriyor....pratik bir çözüm varmı acaba ...bana yardımcı olabilirmisiniz....  `~
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 21, 2008, 10:21:32 ÖS Gönderen: Anaal Nathrakh »
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: rapıdshare mp3, rapıdshare indir, rapıdshare mp3 indir, rapıdshare albüm, rapıdshare download, rapıdshare dinle, rapıdshare mp3 download, rapıdshare şarkı sözleri, rapıdshare yükle, rapıdshare Discography, rapıdshare lyrics, rapıdshare full albüm, rapıdshare albüm download, rapıdshare albüm indir, rapıdshare bedava, rapıdshare tema
|
|
|
|
|
|
|
|
Stirb nicht vor mir
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 21, 2008, 10:41:38 ÖS » |
|
ondan bahsetmior arkadas hani kod giriorsun ya..artık rapid ona sınır koydu normalde 4 karakter vardı artık 7 oldu..üstüne kedili olanları girince sorun ortadan kalkior 
|
|
|
|
|
|
Gece açıyor kucağını Çocuğun adı yalnızlık Hava soğuk ve durgun Ağlıyorum sessizce zamana Bilmiyorum ismin nedir Ama biliyorumki sen varsın Biliyorumki herhangi bir zamanda Herhangi biri beni seviyor
Bilmiyorum onun kim olduğunu Rüyalarımda var oluyor Tutkusu bir öpücük Ve ben direnemiyorum
Bekliyorum burada Ölme benden önce Bekliyorum burada Ölme benden önce
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2008, 08:54:34 ÖS » |
|
ya biri yardım ederse cok sevinirim metallica yı indirmek için altındaki rapid e tıkladığımda rapidsafe.net die bişey cıkıo ve zamazingo bişeyi yüklememi istio bi turlu halledemedim yardım edin bunda normal rapid den farklı olarak ne var ne yapmam lazım?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stirb nicht vor mir
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2008, 09:30:48 ÖS » |
|
ya biri yardım ederse cok sevinirim metallica yı indirmek için altındaki rapid e tıkladığımda rapidsafe.net die bişey cıkıo ve zamazingo bişeyi yüklememi istio bi turlu halledemedim yardım edin bunda normal rapid den farklı olarak ne var ne yapmam lazım?
adresi verirsen bizde bakalım sana fikir verelim  albüm linki yani
|
|
|
|
|
|
Gece açıyor kucağını Çocuğun adı yalnızlık Hava soğuk ve durgun Ağlıyorum sessizce zamana Bilmiyorum ismin nedir Ama biliyorumki sen varsın Biliyorumki herhangi bir zamanda Herhangi biri beni seviyor
Bilmiyorum onun kim olduğunu Rüyalarımda var oluyor Tutkusu bir öpücük Ve ben direnemiyorum
Bekliyorum burada Ölme benden önce Bekliyorum burada Ölme benden önce
|
|
|
Dete FaßuLa Narratur...
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 23, 2008, 11:06:29 ÖÖ » |
|
rapınshare den artık bişey indiremiyorum.... >:(free butonuna basıyorum bisüre bekledikten sonra 4 karekter sığan pencereye 6 7 karekter yazmamı istiyor.... :ezik:dolayısı ile error veriyor....pratik bir çözüm varmı acaba ...bana yardımcı olabilirmisiniz....  `~ şu konuya bak bi http://www.rockindir.com/forum/index.php?topic=7072.0
|
|
|
|
|
|
Dete FaßuLa Narratur...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 24, 2008, 06:57:40 ÖS » |
|
off evet bende bişey indiremiormmm ya karakterler sığmıyor
|
|
|
|
|
|
imzalarda resim yasak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 17, 2008, 05:32:53 ÖS » |
|
arkadaşlar yeni o kedili olanlarda bize bakan kedilerdeki karakterleri yazmak gerekiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|