4,8,15,16,23,42
|
 |
« : Mayıs 27, 2008, 03:43:15 ÖS » |
|

NükLeeR 2005'in nisan ayında Denizli'de kuruldu...Kurulduğundan bu yana vokal ve gitar değişimine uğrayan grubun en son elemanları;
vokal:Ege Balkuvvar bass:Dilan Yıkıcı gitar:Efe Mehmet Çarlık gitar:Kenan Çakanel davul:Yaşar Özkaya
Grup kurulduğu andan itibaren çeşitli konserlerde yer aldı ve 8 aylık cafe programları (Saklı Bahçe Cafe,Cafe Inn,Edebiyat Dostları Dernek Lokali) oldu...Kendi beste ve demo çalışmaları bulunan grubun uğraşları en çok kendi besteleri üzerinedir...
Repertuarımız çalmayı istediğimiz ve sevdiğimiz parçalardan oluşmaktadır... Yok Gibisin(enstrümantal) Ağlamak Ölmekten Zor Yüzümden Düşen Yenildik Bugün Tesellisi Yok Sen Olmadan Ortamcı Geriye Doğru Ben Gittim
http://rapidshare.com/files/117998593/Nuekleer_fth.d.rar
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / mp3, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / indir, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / mp3 indir, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / albüm, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / download, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / dinle, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / mp3 download, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / şarkı sözleri, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / yükle, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / Discography, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / lyrics, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / full albüm, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / albüm download, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / albüm indir, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / bedava, Nükleer Demo / sanırım nette ilk :) / tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 27, 2008, 10:01:49 ÖS » |
|
ilk konusunda haklı olabilirsin paylaşım için sağol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 27, 2008, 10:04:30 ÖS » |
|
Eyvallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 27, 2008, 10:04:38 ÖS » |
|
yeah iyi dinlemeler bu arada daha paylasıma vermemisler demoları anatoliandan dinleyebilirsiniz 
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 27, 2008, 10:43:02 ÖS » |
|
yeah iyi dinlemeler bu arada daha paylasıma vermemisler demoları anatoliandan dinleyebilirsiniz  hacı bu sırrını açıklada bilek sanatçılarla birebir ilişki içinde misin nasıl oluyorda buluyorsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
яocжэs
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 28, 2008, 09:22:57 ÖS » |
|
Şaşurdum  bu kadar varmıymış şarkıları teşekür..
|
|
|
|
|
|
imkansız, bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine,kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan, küçük insanların ortaya attığı büyük bir kelimedir. imkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. imkansız bir iddia değil, meydan okumadır. imkansız potansiyeldir. imkansız yoktur...
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 28, 2008, 09:23:53 ÖS » |
|
Şaşurdum  bu kadar varmıymış şarkıları teşekür.. nükleer baslıklı kızla karıstırıyor olabilir misin  ben ilk öle yaptım da 
|
|
|
|
|
|
Aslında alkol hala damarımda.... Kurban & Wednesday 13 anti-emo
|
|
|
яocжэs
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 28, 2008, 10:50:27 ÖS » |
|
Yok yok olmadı bende öyle bişi 3 sarkısı vardı bende ondan dedim ((:
|
|
|
|
|
|
imkansız, bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine,kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan, küçük insanların ortaya attığı büyük bir kelimedir. imkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. imkansız bir iddia değil, meydan okumadır. imkansız potansiyeldir. imkansız yoktur...
|
|
|
|
|
|
|
geneL izLeyici kitLesi x)
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 18, 2008, 03:12:37 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
kaLbim eski fabRika ve y0q aRtık 0 çaLışanLar.. ;(
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 29, 2008, 10:04:31 ÖS » |
|
Başka şarkılarıda var diye biliyorum onların linkini de bilen varsa bildirsin lütfen arıyorum bulamıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 04, 2008, 08:22:10 ÖS » |
|
cok saol
|
|
|
|
|
|
ßazén kahramanLarında kurtarıLmaya ihtiyacı vardır
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 07, 2008, 06:45:52 ÖS » |
|
süpermiş  dinle dur hepsini de 
|
|
|
|
|
|
bilirim sonu hep pişmanlık,acı ve keder ..
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 07, 2008, 08:04:56 ÖS » |
|
Başka şarkılarıda var diye biliyorum onların linkini de bilen varsa bildirsin lütfen arıyorum bulamıyorum  baska sarkıları yok nükleer baslıklı kızla karıstırıyorsun galiba
|
|
|
|
|
|
Aslında alkol hala damarımda.... Kurban & Wednesday 13 anti-emo
|
|
|
|
|