|
|
 |
« : Şubat 22, 2008, 11:28:14 ÖS » |
|
Öncelikle dikkate alıpta okuduğunuz için site yönetimi olarak teşekkür ederiz. Sitemiz kurulalı yaklaşık 3 ay kadar bir süre geçti. Bizim amacımız burada oluşturdugumuz dostlugu genişletmek ve site olarak hepberaber basamakları birer birer tırmanmak. Mutlaka hepimizin ufakta olsa hayalleri olmuştur bizimde bir hayalimiz var. Siteyi kurma amacımıza gelince belkide içinizden şöyle düşünüyor olabilirsiniz. Nereye kadar durabilirim ki? Ben elimden geldigi sürece sizlere türk rock müziğini bilinmeyenleriyle ortaya çıkaracagım sizden tek istedigim ise bize destek olmanız. Elele verirsek ulaşamayacagımız hiçbirşey yok. Tek hedefimiz rock müzigi olabildigince kitlelere duyurmak ve herkesin bu müzigi zevkle ve keyifle dinlemesini sağlamak. Dahasıda var belli bir güce ulaştıgımız zaman sanal olarak degil yanınızda olarak belirli noktalarda konserler, birliktelikler düzenlemek. Sitemize hepberaber sahip çıkacagımızdan hiç şüphem yok. sadece verilen emege teşekkür ederek emek harcayan arkadaşlara bir nebze de olsa moral vermek .(ki bu sizin için daha önemli) Onlar paylaştıkça yada siz paylaştıkça hepimiz yeni birşeyler ögrenecegiz. Hedefimiz büyük Bizimle sonuna kadar devam etmek isteyenler varsa eger bu mesaja ufakta olsa cevap yazsınlar. Sevdiğimiz degerleri yitirmeyelim..
Rockindir Yönetimi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Mutlaka Okuyun mp3, Mutlaka Okuyun indir, Mutlaka Okuyun mp3 indir, Mutlaka Okuyun albüm, Mutlaka Okuyun download, Mutlaka Okuyun dinle, Mutlaka Okuyun mp3 download, Mutlaka Okuyun şarkı sözleri, Mutlaka Okuyun yükle, Mutlaka Okuyun Discography, Mutlaka Okuyun lyrics, Mutlaka Okuyun full albüm, Mutlaka Okuyun albüm download, Mutlaka Okuyun albüm indir, Mutlaka Okuyun bedava, Mutlaka Okuyun tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 22, 2008, 11:33:10 ÖS » |
|
ne mesaj ama ya ellerine sağlık  sonuna kadar destekçinizim eleman 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 22, 2008, 11:34:35 ÖS » |
|
tam oLaRk nasL bi cvp vRiceimi bLemedm ama tbki hRcnn emek gözaRdı edLemz bnun icin sonsz tesekkR ve taktiRLRmi snyRm cOk bsRLı bi ste ve hOs bi ORtam eLmdn gLdiince katkıda bLunmya caLsRm.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 22, 2008, 11:36:15 ÖS » |
|
woow yazı süper olmuş  elmdn geldii kdryla yrdm ederm ama dha çok yeniim stede idare edn artk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 22, 2008, 11:36:53 ÖS » |
|
Teşekkürler sizlerle birlikte hepberaber dahada büyüyecegiz..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 23, 2008, 12:55:50 ÖÖ » |
|
her üyemiz indirdiği albüm veya yararlandıgı konu hakkında iyi/kötü yorum yaparsa site için daha iyi olur,yaptıklarımızın devamı gelmesi için begenilmesi lazım bunuda ancak yapmış oldugunuz yorumlardan anlayabiliriz...
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
FaslaUğraşmaYanarsın, FaslaTakılma TakılıKalırsın.
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 23, 2008, 08:50:08 ÖÖ » |
|
işte bu diyorum başka bişey aklıma gelmiyor. kendi adıma şunu söylemek istiyorum ki bu sitayi bulduğumda dünyalar benim olmuştu. hemen olmasa da çalışmalarıma son zamanlarda bayağı bi hız verdim. ki gerçekten de bişeyi upload etmek için dişimi tırnağıma takıp bağlantının kopmaması için uğraşıyorum. upload edip siteye linki koyduğum zaman da şöyle diyorum: sırada hangisi var. ve upload ettiğimiz bilgileri indirip hiç yorum yazmadığınız zaman gerçekten insanın içinde bi burukluk oluşuyor. yani benim demek istediğim şu: lütfen en azından indirdiğimiz bilgiler hakkında yorum ve tebriklerinizi yazmanız. bunu yaptığınız zaman insanın daha da çok upload edesi, daha da çok paylaşma isteği geliyo.
şimdilik ii günler...
|
|
|
|
|
|
imzalarda resim yasak
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 23, 2008, 01:22:39 ÖS » |
|
siz buradaysanız biz de buradayız 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 24, 2008, 09:25:17 ÖÖ » |
|
ben sitede yeniyim ama yanlış anlamazsanız bir eleştiri yapmak istiyorum konuyu açan arkadaş (çok güzel bir hedef var ortada) Türk rock müziğinden ve onu kitlelere duyurmak istediğini söylemiş ben de birşeyler eklemek istiyorum( yeni olmama rağmen ) lütfen yorum yaparken, cevap yazarken ya da herhangi bir paylaşım verirken güzel Türkçemize dikkat edelim yazmaktan üşenmeyelim "v" harfimiz varken "w" kullanmayalım "z" varken "s" ve daha bir çok harf için geçerli ve harften çalmayalım lütfen amaç Türk rock müziğini geliştirmekse Türkçemize dikkat.... lütfen eksik ve yanlış varsa affola... teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 24, 2008, 09:49:02 ÖÖ » |
|
ben sitede yeniyim ama yanlış anlamazsanız bir eleştiri yapmak istiyorum konuyu açan arkadaş (çok güzel bir hedef var ortada) Türk rock müziğinden ve onu kitlelere duyurmak istediğini söylemiş ben de birşeyler eklemek istiyorum( yeni olmama rağmen ) lütfen yorum yaparken, cevap yazarken ya da herhangi bir paylaşım verirken güzel Türkçemize dikkat edelim yazmaktan üşenmeyelim "v" harfimiz varken "w" kullanmayalım "z" varken "s" ve daha bir çok harf için geçerli ve harften çalmayalım lütfen amaç Türk rock müziğini geliştirmekse Türkçemize dikkat.... lütfen eksik ve yanlış varsa affola... teşekkürler...
şimdi tamam haklısın da ne biliim burda kullandığımıs veya yazdığımıs türkçenin gerçek hayatla o kadar da içiçe değil. hadi diyelim öyle kullanıyoz. türkçemiz mükemmel, ama siteye bişey eklenmesse türkçeyi doğru veya yanlış kullanmışız bence bu pek bi işe yaramas.
|
|
|
|
|
|
imzalarda resim yasak
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 25, 2008, 03:53:48 ÖS » |
|
Desteginiz ve Emekleriniz için hepinize teşekkür ederiz. Dahada iyi olacagız..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 25, 2008, 04:07:46 ÖS » |
|
bence bi konuda konunun içeriğinden çok msn muhabbeti yapılıo bunada dikkat edilmeli bence konunun ahengini bozuo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Mart 09, 2008, 06:12:34 ÖS » |
|
güzel - ve anlamlı- bir yazı olmuş umarım amacına ulaşır...
|
|
|
|
|
|
ruhumun pencereleri bu bedendeki gözlerim , kaderim karanlıkta gizli ya da ışığı çalan benim zihnim...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Mart 14, 2008, 02:13:09 ÖÖ » |
|
arkadaşlar merhaba.. ben siteye üye olalı 1 hafta oldu ama yeni yeni ısınıyorum  forum olayında yeniyim... ama teşekkür ederim sizlere güzel bir paylaşım ve arkadaşlık ortamı. ne kadar sanal da olsa insan her şeyi istediği yerde bulamıyor işte.. fazladan teşekkür ediyorum çünkü aradığım ama bulamadığım o kadar eski albümler var kii. saolunnnnn 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Mart 14, 2008, 06:13:59 ÖS » |
|
BENDE YENİYİM ARKADASLAR VE ASLINDA BİRÇOĞU GİBİ NE VE NASIL YAPACAĞIMI TAM OLARAK BİLEMİYORUM BANADA YARDIMCI OLACAĞINIZI ÜMİT EDİYORUM ŞİMDİDEN SAĞOLUN VE UFAK BİŞEY DAHA BEN MESAJLARI BİRAZ OKUDUM VE Bİ ARKADASA DESTEK OLMAK İSTİYORUM BENCEDE TÜRKCEMİZE DİKKAT EDELİM TAMAM BAŞTAN SONA OKUYUP OKUYUP HATALARI DÜZELTİN DEMİYORUZ AMA YİNEDE BİRAZ DAHA ÖZEN İYİ OLURDU BENDE HERSEY İÇİN TESEKKÜR EDERİM EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ELİNE SAĞLIK GÜZEL BİR SİTE OLMUS 
|
|
|
|
|
|
sonunda boğulmak olsada benim o sularda yüzmem gerek....
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Mart 14, 2008, 06:50:55 ÖS » |
|
BENDE YENİYİM ARKADASLAR VE ASLINDA BİRÇOĞU GİBİ NE VE NASIL YAPACAĞIMI TAM OLARAK BİLEMİYORUM BANADA YARDIMCI OLACAĞINIZI ÜMİT EDİYORUM ŞİMDİDEN SAĞOLUN VE UFAK BİŞEY DAHA BEN MESAJLARI BİRAZ OKUDUM VE Bİ ARKADASA DESTEK OLMAK İSTİYORUM BENCEDE TÜRKCEMİZE DİKKAT EDELİM TAMAM BAŞTAN SONA OKUYUP OKUYUP HATALARI DÜZELTİN DEMİYORUZ AMA YİNEDE BİRAZ DAHA ÖZEN İYİ OLURDU BENDE HERSEY İÇİN TESEKKÜR EDERİM EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ELİNE SAĞLIK GÜZEL BİR SİTE OLMUS  yaf ii güsel de ben şunun için laf yapıyorum. tamam haklı olabilir ki bu konuda ben de biras da olsa hassas davranıyom ama herşeyin de inciğini boncuğunu araştırmaya başlarsak bu çok zor olur. belki de bazı kişiler öyle yasınca içi rahat ediyo. mesela ben z yerine s yasınca kendimi daha ii hissediyorum. ya da ne biliim v yerine w bunu da yaparım arada. ama hiç ay ben şunu şöyle yasdım. hemen değiştiriim türkçemizi düzgün kullanmış olayım v.b. herhangi bi şey beni gelip de dürtüklemiyo... arkadaşa da yasdım yine yasıyorum. diyelim sitede mükemmel türkçe kullanıyorus ama siteye hiç giren yoq. o zaman bu sitede güsel türkçe kullanmışım-kullanmamışım bunun pek bi önemi kalmas, hatta sitenin de kurulu olmasının bi anlamı kalmass.
|
|
|
|
|
|
imzalarda resim yasak
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #17 : Mart 14, 2008, 10:00:21 ÖS » |
|
Birşeyleri zorla yaptırmak çözüm değildir,bence herkes forum kuralları içersinde istediği gibi yazabilir.. tavsiyeleriniz için teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Mart 15, 2008, 04:02:59 ÖÖ » |
|
Birşeyleri zorla yaptırmak çözüm değildir,bence herkes forum kuralları içersinde istediği gibi yazabilir.. tavsiyeleriniz için teşekkürler.
oh be fatih. tam içimi rahatlatacak sözü söyledin walla. ben de onu söylemeye çalışıyodum.
|
|
|
|
|
|
imzalarda resim yasak
|
|
|
|
|