|
|
 |
« : Ocak 24, 2008, 08:42:19 ÖS » |
|
umarım küstahlık olrk algılamassınız ama gördüğüm bişeyi sizlerle paylaşmak istedim bu forumun açılma amacı "türkiyede rock ve metal mp3 paylaşım üstüne kurulmuş forum" olacaktı "mp3 paylaşım" kelimesi sanki misyondan çıkartılmış hipnotize no_educ... disorder hariç (fth.d nin durumu farklı o yzden ayrıca belirtmek istedim  ) kimse albüm paylaşımı yapmıyor geyik ve forum oyunlarına acaip kasılmış bence misyona tekrar dönülüp mp3 ve albümlere ağırlık verilmelidir. sitede bassit bir üye harici bişey değilim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: misyon kaybolmaya yakın mp3, misyon kaybolmaya yakın indir, misyon kaybolmaya yakın mp3 indir, misyon kaybolmaya yakın albüm, misyon kaybolmaya yakın download, misyon kaybolmaya yakın dinle, misyon kaybolmaya yakın mp3 download, misyon kaybolmaya yakın şarkı sözleri, misyon kaybolmaya yakın yükle, misyon kaybolmaya yakın Discography, misyon kaybolmaya yakın lyrics, misyon kaybolmaya yakın full albüm, misyon kaybolmaya yakın albüm download, misyon kaybolmaya yakın albüm indir, misyon kaybolmaya yakın bedava, misyon kaybolmaya yakın tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 24, 2008, 08:53:11 ÖS » |
|
umarım küstahlık olrk algılamassınız ama gördüğüm bişeyi sizlerle paylaşmak istedim bu forumun açılma amacı "türkiyede rock ve metal mp3 paylaşım üstüne kurulmuş forum" olacaktı "mp3 paylaşım" kelimesi sanki misyondan çıkartılmış hipnotize no_educ... disorder hariç (fth.d nin durumu farklı o yzden ayrıca belirtmek istedim  ) kimse albüm paylaşımı yapmıyor geyik ve forum oyunlarına acaip kasılmış bence misyona tekrar dönülüp mp3 ve albümlere ağırlık verilmelidir. sitede bassit bir üye harici bişey değilim  Öncelikle böyle bu konuya değinebilen bir üye görmek beni sevindirdiğini belirtmem lazım.. Forumun genel ilerleyişindeki durum sürekli geyik yapılma ve muhabbet döndürme cabasında üyeler tarafında.. Kendi adıma söylemeliyimki kimseden albüm paylaşmasını istemiyorum sadece yapılan paylaşımlara es geçmeden en azından daha önce dinledikleri ya da merak erttikleri albümler için yorum yazmaları gerektiği.. Bu şekilde paylaşıma teşvik edilir insanlar (Admin bile olsa).. Misal sitede bir sürü linkim ölü durumda ancak yenileyesim dahi gelmiyor ancak konu içine biri "abi link ölmüş" vb. bişiy yazarsa gördüüm anda upload ediyorum ya da fatih saolsun iletiyor benden önce gördüyse eğer.. Akabinde de yeniliyorum tabiki.. Kısaca yapılan paylaşımlara hakkettiği saygı gösterilmiyor maalesef..
Teşekkür ederim melis açtığın konu ve değindiğin konular için.. Misyonumuz senin belirttiğin gibi hala üyelerden anlayış ve az da olsa paylaşımlar içinde zaman ayırmalarını bekliyoruz sadece..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 24, 2008, 08:54:52 ÖS Gönderen: Disorder »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 24, 2008, 08:56:35 ÖS » |
|
farkettim aslında ben elimden geldiğince yazmaya çalısıyorum umarım her üye de bunun farkına varır gerçekten saolun siz 3-5 kişi (fthd sen hypnotize no edic... vs.) sayesinde bu sitede takılıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2008, 08:58:37 ÖS » |
|
Melis hassasiyetin için teşekkür ederiz ki sana katılmamak mümkün değil. bazı şeyleri yapmaya çalışıyoruz fakat kimse destek olmazsa bir yere kadar.. ben bu kadar albümü neden paylaşoyorum diye bazen düşünüyorum acaba bunu hakediyorlarmı sadece yapacakları yorum bir emek harcanıyor karşılıgını görmemek beni ve benim gibi arkadaşlarımı mutlaka üzer.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2008, 09:01:48 ÖS » |
|
ya inanın bende sadece tşk eden benim diye sanıp diye es geçiyorum bazen ne bilim sadece ben POST kasıomusum gibi hissediom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 24, 2008, 09:09:31 ÖS » |
|
Melis gerçekten güzel bir noktaya değinmiş teşekkür ediyorum kendisine. son gönderilen mesajlar butonuna tıkladığımda sadece forum oyunlarına bırakılmış mesajları görmek insanı gerçekten üzüyor. Amaç rap almak ya da teşekkur görmek değil. isteğimiz albüm hakkında fikir ve görüşlerini bildirmeleri insanların. bu sayede insanlar o album hakkında bilgi edinerek indirip indirmeme kararı verebilmektedirler... umarım bundan sonra misyonumuz doğrultusunda emn adımlarla ilerleriz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 24, 2008, 09:16:16 ÖS » |
|
genel bir düzenlemeye gidilecek en yakın zamanda. bunun için toplantı şart..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 24, 2008, 09:29:36 ÖS » |
|
katılıyorum ertle sen ayarlarmısın
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 24, 2008, 09:34:47 ÖS » |
|
tamam bu gece teo ile düşünürüz bişiyler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 25, 2008, 11:39:20 ÖÖ » |
|
ya belki sitede en çok post kasanlardn biri bnm ama artk bn bile sıkıldm ki bunda başkalarına da laff etmıorum xD ama belki ufak çaplı bi deişiklk dha ii olablr ..
|
|
|
|
|
|
Ey üstümdeki gök! Ey utangaç..! Ey parıl parıl yanan gök! Sen,ey benim güneş doğmadan önceki mutluluğum..! Gündüz geliyor:Ayrılalım onun için...! (F.N)
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 25, 2008, 02:48:35 ÖS » |
|
nası değişiklikler mesela???
|
|
|
|
|
|
sınavlar yüzünden bu sıralar paylaşımlarımda büyük bir azalma var bu nedenle herkesten özür diliyorum..
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 25, 2008, 03:03:23 ÖS » |
|
paylaşım yapmayanın kafasını sitenin en üstüne asalım rezil edelim beddua edelim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 25, 2008, 03:05:55 ÖS » |
|
güselmş 
|
|
|
|
|
|
sınavlar yüzünden bu sıralar paylaşımlarımda büyük bir azalma var bu nedenle herkesten özür diliyorum..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Ocak 25, 2008, 04:13:15 ÖS » |
|
paylaşım yapmayanın kafasını sitenin en üstüne asalım rezil edelim beddua edelim tmm hazırlıorum fth xD
|
|
|
|
|
|
Ey üstümdeki gök! Ey utangaç..! Ey parıl parıl yanan gök! Sen,ey benim güneş doğmadan önceki mutluluğum..! Gündüz geliyor:Ayrılalım onun için...! (F.N)
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #14 : Ocak 25, 2008, 09:52:12 ÖS » |
|
aferin lan melis kendimize yavaş yavaş geldik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 25, 2008, 09:52:44 ÖS » |
|
fth sen beni dinleme adamım aynen dewam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
Bazı Sepeblerden Dolayı Forumu Bırakmıştır...
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #16 : Ocak 25, 2008, 09:54:58 ÖS » |
|
abi boş durma sende upload yap :F
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 25, 2008, 09:57:52 ÖS » |
|
abi boş durma sende upload yap :F
, adımız cıksın sonra 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Ocak 25, 2008, 10:03:09 ÖS » |
|
boşverin bu tarz şeylerle post kasmayın bi şikayeti olan varsa adminlerden birisine sölesin bizimkiler de düşünür bakarlar yaparlar site adını kötülemeye geliyor yok misyon gitti yok şeker dediler yok lokum dediler  herkes dalgasına baksın fth haleder misyonun an.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #19 : Şubat 11, 2008, 10:58:21 ÖÖ » |
|
misyonu sanırım oturttuk yerine bu konu burdan çöpe gider hepinize teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|