|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Makine - Sonu yok mp3, Makine - Sonu yok indir, Makine - Sonu yok mp3 indir, Makine - Sonu yok albüm, Makine - Sonu yok download, Makine - Sonu yok dinle, Makine - Sonu yok mp3 download, Makine - Sonu yok şarkı sözleri, Makine - Sonu yok yükle, Makine - Sonu yok Discography, Makine - Sonu yok lyrics, Makine - Sonu yok full albüm, Makine - Sonu yok albüm download, Makine - Sonu yok albüm indir, Makine - Sonu yok bedava, Makine - Sonu yok tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Haziran 27, 2008, 02:28:37 ÖS » |
|
Teşekkür ederim :F
|
|
|
|
|
|
Sustuğum her söz heryerden duyulmasa..
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #2 : Haziran 27, 2008, 02:37:25 ÖS » |
|
sen mi indirdin poff xP
|
|
|
|
|
|
Aslında alkol hala damarımda.... Kurban & Wednesday 13 anti-emo
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 30, 2008, 10:39:15 ÖÖ » |
|
yalova fest te çıktılar :F çok sağlam şarkıları
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Haziran 30, 2008, 10:52:31 ÖÖ » |
|
yalova fest te çıktılar :F çok sağlam şarkıları
Öyleler :F
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sönüp Gitmektense Yanmak Daha İyidir.
|
 |
« Yanıtla #5 : Temmuz 02, 2008, 05:01:29 ÖÖ » |
|
eyv
|
|
|
|
|
|
YANAN IŞIKLARINI KAPLAYACAK KADAR KARANLIIĞIM VAR!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Temmuz 07, 2008, 08:05:33 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Temmuz 07, 2008, 11:29:29 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 07, 2008, 11:44:35 ÖÖ » |
|
sağ ol canım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 09, 2008, 01:36:54 ÖÖ » |
|
ant festtede cıkmıslardı ehehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 09, 2008, 01:54:21 ÖÖ » |
|
Şasırmadım yuahah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 09, 2008, 01:55:40 ÖÖ » |
|
Şasırmadım yuahah

|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tek seni kaybetmekten korkuyorum!?
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 14, 2008, 08:52:24 ÖS » |
|
merabalarrrrrrrrrrrr ;  ya bn bu sıteyı begendım ama bole sıtelere uye olmadım hıcc sızın uygulamıs oldugunuz web adresınızle e-posta almada bı sorun var galıba hersey tmm ama kabul etmıo bu arada RoCk Forever
|
|
|
|
|
|
O şimdi ne yapıyor şu anda şimdi, şimdi? Evde mi, sokakta mı, çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı? Kolunu kaldırmış olabilir, — hey gülüm, beyaz, kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi!...—
O şimdi ne yapıyor, şu anda, şimdi, şimdi? Belki dizinde bir kedi yavrusu var, okşuyor. Belki de yürüyordur, adımını atmak üzredir, — her kara günümde onu bana tıpış tıpış getiren sevgili, canımın içi ayaklar!...— Ve ne düşünüyor beni mi? Yoksa ne bileyim fasulyanın neden bir türlü pişmediğini mi? Yahut, insanların çoğunun neden böyle bedbaht olduğunu mu?
O şimdi ne düşünüyor, şu anda, şimdi, şimdi?... Nazım HİKMET [font.=+jokerman]Devrimci genc Soniku[/+font]
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 14, 2008, 08:54:29 ÖS » |
|
merabalarrrrrrrrrrrr ;  ya bn bu sıteyı begendım ama bole sıtelere uye olmadım hıcc sızın uygulamıs oldugunuz web adresınızle e-posta almada bı sorun var galıba hersey tmm ama kabul etmıo bu arada RoCk Forever hosgeldin bizm sitemiz farklıdır bida dene
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Temmuz 22, 2008, 07:57:51 ÖS » |
|
çok sağlam bi grup müzikleri çok kaliteli albümleri kaçmaz sölimm!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[xxx]
|
 |
« Yanıtla #15 : Temmuz 23, 2008, 10:26:24 ÖÖ » |
|
almıstım ama pek begenmedim acıkcası
eline saglık trojan...
|
|
|
|
|
|
DoNT TRouBLe TRouBLeS uNTiL TRouBLeS TRouBLe You!!!
öLüMDeN NeDeN KoRKaYıM Ki!!! BeN VaRKeN o oLMaYaCaK; o VaRKeNSe BeN...
BüTüN GeNeLLeMeLeR YaNLıŞTıR... Bu Da DaHiL...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 20, 2008, 06:09:54 ÖS » |
|
Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
imzalarda resim yasaktır
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 23, 2008, 11:23:43 ÖS » |
|
paü rockfest I de çıktılar.sağlam bi grup.albumlerini beklemedeyim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bir tek seni kaybetmekten korkuyorum!?
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 26, 2008, 10:39:58 ÖÖ » |
|
hosgeldin bizm sitemiz farklıdır bida dene evt ali cok farklıymıss bn bole sıte gormedım cok manyaq bıse ya bı sıteye gırdım en ıyı sıteymıs ama bı yere gırcem gırılcek yer yok ark onerdım burayı oda uye olmus begenmısss
|
|
|
|
|
|
O şimdi ne yapıyor şu anda şimdi, şimdi? Evde mi, sokakta mı, çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı? Kolunu kaldırmış olabilir, — hey gülüm, beyaz, kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi!...—
O şimdi ne yapıyor, şu anda, şimdi, şimdi? Belki dizinde bir kedi yavrusu var, okşuyor. Belki de yürüyordur, adımını atmak üzredir, — her kara günümde onu bana tıpış tıpış getiren sevgili, canımın içi ayaklar!...— Ve ne düşünüyor beni mi? Yoksa ne bileyim fasulyanın neden bir türlü pişmediğini mi? Yahut, insanların çoğunun neden böyle bedbaht olduğunu mu?
O şimdi ne düşünüyor, şu anda, şimdi, şimdi?... Nazım HİKMET [font.=+jokerman]Devrimci genc Soniku[/+font]
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 26, 2008, 04:19:12 ÖS » |
|
elektronik altyapılı fakat can ın brutalini dinledim harikaydı canlı canlı.. süperler...
|
|
|
|
|
|
... o zaman aydınlık öyle bir yoğunluğa kavuşacak ki nice köstebeğin gözleri kamaşacak...!!!
|
|
|
|