4,8,15,16,23,42
|
 |
« : Mart 06, 2008, 08:03:27 ÖS » |
|
 Magilum 2000 yılında kurulmuş İstanbul lu bir doom grubu.Türkçe heavymetal yapan Arkun grubunun dağılmasıyla yeni bir türe yönelmeye karar veren Oğuz (vokal,gitar) ve Serhat (bass) tarafından kuruldu.Gruba daha sonra Dinçer (gitar) dahil oldu. Gruba en son katılan elemanlar vokalde Nalan ve bateride Can.Magilum, kelime olarak Sümer mitolojisinde "ölüler teknesi" anlamına gelen bir kelime.Ölen kişinin içine yerleştirilerek suya bırakıldığı teknenin adı. Grubun soundunda genel bir bakışla Katatonia, Anathema,hatta Death vb gruplardan etkilenimler taşıyan karamsar bir hava hakim.Tempoyu düşürmeden kararan depresif ama melodik bir sound, Türkçe temiz ve yer yer agresif vokaller, göreceli-anlamlı parça sözleri grubun temel altyapısını belirliyor.Gitarların oldukça melodik kullanılmasının yanısıra grup klavye, keman ve synthleri de yer yer kullanıyor.İlk günlerde kompleks gitar rifflerinin ve klavyenin sıkça kullanıldığı, melodik ve İngilizce brutal vokalli bir sound la "extreme doom black" olarak belirlenen tür, daha sonraları bu uzun tanımlamadan uzaklaştı ve şimdiki daha yoğunlaşmış ve sadeleşmiş sounduna ulaştı.Grup 2006 senesine girerken radikal bir değişiklik yaparakvokallerin artık Türkçe yazılmasına karar verdi.Ancak parça yapılarında herhangi bir değişiklik olmadı.Grup her iki dildeki parçalarını da çalmakta.İlk zamanlarında geçici bir internet sitesi hazırlayan ve İstanbul içinde çeşitli konserlerde çalmaya başlayan Magilum,yerli ve yabancı çeşitli fanzine lerden de olumlu tepkiler aldı.Kendine özgü melodik yapısı grubun ilginç tepkiler almasına neden oldu.Grup konserlerinde kendi müziklerinden oldukça farklı türlerden cover ;lara da yer verdi.Magilum un pilot ev kayıtları dışındaki ilk kayıdı, 2003 yılında kaydettikleri "Amatory" parçasına oldu ve aynı aylarda vokalist Oğuz, bu parçaya bir de animasyon klip hazırladı.Grubun, bu klibin de yer aldığı 3 parçadan hazırlanmış olan interaktif cd projesi, Oğuz ve Dinçer in askerlikleri dolayısıyla ertelenmiş oldu.Grup aynı yıl diğer 2 amatör kayıt (Ancient Sea, I Would Deny) ve Amatory den oluşan bir de mini cd-demo hazırladı ama çoğaltmadı.2006 yılında ise grubun son halini yansıtan Yalnız Dünya ve Yolun Sonu (biri ölür her yolun sonunda) parçalarını Taşoda stüdyolarında kaydettiler. Haziran basinda davulcu Yigitkan'in gruptan ayrilma karari ile grup yeni davulcu arayisina girdi ve Can ile anlasti.. Yoluna artik Can ile devam edecek .. Bölge : İstanbul-Avrupa Kadroda : Nalan (Vokal) Oguz (Vokal+ Gitar) Dincer (Gitar) Serhat (Bass) Can (Davul) Websitesi : http://www.magilum.com1. Magilum - Arsız Matem (sample) 2. Magilum - Çare 3. Magilum - Giden benim 4. Magilum - insanlık suçu (sample) 5. Magilum - masal (sample) 6. Magilum - Ölümümden Kimse sorumlu değil 7. Magilum - Yalniz dunya (edit) 8. Magilum - Yalniz dünya 9. Magilum - Yolun Sonu 10.Magilum- Dünyanın merkezi http://rapidshare.com/files/97304712/Magilum_By_Mfa.rar
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Magilum [10 demo] (doom metal) mp3, Magilum [10 demo] (doom metal) indir, Magilum [10 demo] (doom metal) mp3 indir, Magilum [10 demo] (doom metal) albüm, Magilum [10 demo] (doom metal) download, Magilum [10 demo] (doom metal) dinle, Magilum [10 demo] (doom metal) mp3 download, Magilum [10 demo] (doom metal) şarkı sözleri, Magilum [10 demo] (doom metal) yükle, Magilum [10 demo] (doom metal) Discography, Magilum [10 demo] (doom metal) lyrics, Magilum [10 demo] (doom metal) full albüm, Magilum [10 demo] (doom metal) albüm download, Magilum [10 demo] (doom metal) albüm indir, Magilum [10 demo] (doom metal) bedava, Magilum [10 demo] (doom metal) tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 13, 2008, 10:49:58 ÖS » |
|
güzel grup sağol dostum hoşuma gitti ama tam sadece 4 şarkı var diyerleri demo heralde, onlarda tam hallerini merak ettiriyo, albüm çıkarsalarda onlarıda dinlesek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 18, 2008, 01:30:01 ÖS » |
|
ana benım lıkte benden once gelmıs  demo ıstersenız ıstege gore upload ederım gercı modemım yandı pc ye solucan gırdı 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 11, 2008, 10:24:17 ÖÖ » |
|
müthiş derece de sevdiğim bi gruptur.. çoğu konserine gittim istanbulda.. bütün demoları bende var ama yine de saol fatih
|
|
|
|
|
|
böyle zamansız güneşli, umulmadık mavi günlerde bir bekleme salonu yalnızlığına bürünüyorum... iliklerimdeki yitik aşkı sarhoş bir unutkanlığa ilikliyorum... sanki şiirini bilmediğim bir fransız akşamında kaldırım taşlarını sayıyorum kalbimin... içimde ayak izlerin, aylak bir yaz geçiyor avuçlarımdan... ve ben ne zaman, kiminle sevişsem, hâlâ seni aldatıyorum!!!
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 21, 2008, 08:40:40 ÖS » |
|
bnde bi şarkıları wrdı ölümümden kmse sormlu diil şarkıları dapıorum bu şarkılarına diierlerini de mrk ediorm çok süper eyw
|
|
|
|
|
|
Aslında alkol hala damarımda.... Kurban & Wednesday 13 anti-emo
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 23, 2008, 09:41:23 ÖS » |
|
oğuz abi masal ın son halini attı geçen gün süper olmuş gerçekten de o kısacık halindekinden de belli saten tamamının ne kadar müthiş olacağını bütün şarkıları şiddetle tavsiye edilir..
|
|
|
|
|
|
böyle zamansız güneşli, umulmadık mavi günlerde bir bekleme salonu yalnızlığına bürünüyorum... iliklerimdeki yitik aşkı sarhoş bir unutkanlığa ilikliyorum... sanki şiirini bilmediğim bir fransız akşamında kaldırım taşlarını sayıyorum kalbimin... içimde ayak izlerin, aylak bir yaz geçiyor avuçlarımdan... ve ben ne zaman, kiminle sevişsem, hâlâ seni aldatıyorum!!!
|
|
|
vaLenmitor & askebadyne .#
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2008, 08:58:20 ÖS » |
|
Ölümümden Kimse sorumlu değil şarkısına çok seviyorum 
|
|
|
|
|
|
Everything's so blurry, and everyone's so fake And everybody's empty, and everything is so messed up !
_
yalnız bir portre ,aşksız bir yağlıboya tablo ! içimdeki doğmamış isyanın anısına ..
her resim bir hikaye barındırır .. her gölge binlerce kelimeyi anlatır ..
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2008, 09:21:35 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 10:59:15 ÖÖ Gönderen: trojan »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 15, 2008, 12:04:42 ÖS » |
|
eline sağlik canim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Temmuz 19, 2008, 02:15:53 ÖS » |
|
çare'yi baştan sona nezaman dinleriz çok merak ediyorum,henüz konserdede çalmadılar...ve kırmızı kar ne zaman çıkıcak?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Temmuz 21, 2008, 03:47:32 ÖÖ » |
|
elinde başka şarkıları olan ekleyebilirmi???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #11 : Temmuz 21, 2008, 04:02:47 ÖÖ » |
|
elinde başka şarkıları olan ekleyebilirmi???
myspacelerinde bi sarkılarını daha yayınlamıslar dinlemek istrsen
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vaLenmitor & askebadyne .#
|
 |
« Yanıtla #12 : Temmuz 22, 2008, 01:11:05 ÖÖ » |
|
benide kendime getiriyor xD
|
|
|
|
|
|
Everything's so blurry, and everyone's so fake And everybody's empty, and everything is so messed up !
_
yalnız bir portre ,aşksız bir yağlıboya tablo ! içimdeki doğmamış isyanın anısına ..
her resim bir hikaye barındırır .. her gölge binlerce kelimeyi anlatır ..
|
|
|
[xxx]
|
 |
« Yanıtla #13 : Temmuz 23, 2008, 10:31:07 ÖÖ » |
|
tsk 
|
|
|
|
|
|
DoNT TRouBLe TRouBLeS uNTiL TRouBLeS TRouBLe You!!!
öLüMDeN NeDeN KoRKaYıM Ki!!! BeN VaRKeN o oLMaYaCaK; o VaRKeNSe BeN...
BüTüN GeNeLLeMeLeR YaNLıŞTıR... Bu Da DaHiL...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 12, 2008, 01:48:22 ÖS » |
|
cok saoL .. bnde şimdi indiriyorum sarkıları ...
|
|
|
|
|
|
uaraL - eterno en mi
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 06, 2008, 01:05:16 ÖS » |
|
Dünyaın merkezi ve yolun sonu vardı bende =) diğerlerini de indircem bakalım nasılmış (:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 05, 2008, 07:37:20 ÖS » |
|
"ölüler teknesi" suya insede albüm dinlesek yaw
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 05, 2008, 07:41:07 ÖS » |
|
dünyanın merkezi 
|
|
|
|
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 05, 2008, 07:43:08 ÖS » |
|
ölümümden kimse sorumlu değil şarkısı harika ya
|
|
|
|
|
|
Ooouu Don't cry yeHahah . .
|
|
|
Düşe düşen bir Düş
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 05, 2008, 07:43:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Düşe Düşen bir Düş A Spanish Piece................................. Pass the tequila, manuel Listen, gringo, laugh at my lisp and i kill you I think This spanish music It sets my soul on fire Lovely seniorita Your eyes are like stars Your teeth are like pearls Your ruby lips!..................................
|
|
|
|