|
|
 |
« : Eylül 14, 2008, 01:24:22 ÖS » |
|
Merhaba, benim bi sorum vardı..ben foruma üye oldum ancak albümlerin olduğu bölümdeki linkleri göremiyorum..nası hallederim bu sorunu bilgisi olan var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Linkleri göremiyorum mp3, Linkleri göremiyorum indir, Linkleri göremiyorum mp3 indir, Linkleri göremiyorum albüm, Linkleri göremiyorum download, Linkleri göremiyorum dinle, Linkleri göremiyorum mp3 download, Linkleri göremiyorum şarkı sözleri, Linkleri göremiyorum yükle, Linkleri göremiyorum Discography, Linkleri göremiyorum lyrics, Linkleri göremiyorum full albüm, Linkleri göremiyorum albüm download, Linkleri göremiyorum albüm indir, Linkleri göremiyorum bedava, Linkleri göremiyorum tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 14, 2008, 01:25:19 ÖS » |
|
linkler yazıyo her konunun altında
|
|
|
|
|
|
noolur yorum yaz 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 14, 2008, 01:34:10 ÖS » |
|
işte bende o yazan linkler gözükmüyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 14, 2008, 01:36:31 ÖS » |
|
Yerli mi yabancımı albümlerde linkleri görmek istiyorsunuz
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 25, 2008, 12:23:03 ÖS » |
|
aynı derten muzdarip birisi olarak yerli albümlerin linklerini göremediğimi belirtmek isterim. demolarda bir sorun yok da misal türkçe rock albümlerinin linklerini göremiyorum. saygılar efendim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 25, 2008, 12:26:29 ÖS » |
|
türkçe albüm paylaşımı yoktur ve paylaşıma açılması yasaktır.
|
|
|
|
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 25, 2008, 12:33:47 ÖS » |
|
bazı türkçe albüm paylaşımların altında "hemen indiriyorum", "bunu arıyordum" gibi teşekkürler var, peki bu arkadaşlar albümü indirdikleri için mi yoksa albümün ismini görmeleri yettiği için mi bu kadar sevinip teşekkür ediyorlar? ayrıca bu hızlı yanıtınızdan dolayı teşekkür ederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 25, 2008, 12:39:26 ÖS » |
|
bazı türkçe albüm paylaşımların altında "hemen indiriyorum", "bunu arıyordum" gibi teşekkürler var, peki bu arkadaşlar albümü indirdikleri için mi yoksa albümün ismini görmeleri yettiği için mi bu kadar sevinip teşekkür ediyorlar? ayrıca bu hızlı yanıtınızdan dolayı teşekkür ederim..
o eski sitemiz rockindir.comda kalanlar kapatıldıktan sonra türkçe albümleri kaldırdık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 25, 2008, 12:40:33 ÖS » |
|
hımm.. çok net cevabınız için teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 25, 2008, 12:43:26 ÖS » |
|
ve rapor göndermekten vazgeçsin artık üyeler koskoca yazıyo her yerde forum kurallarında nese
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|