|
|
 |
« : Aralık 05, 2007, 01:29:59 ÖS » |
|
 KülKül 2005 yilinda, Bilen Oytun Peksel (Bas Gitar), Anil Yigit Filiz (Gitar/ Geri Vokal), Arin Kusaksizoglu (Vokal) ve Akay Taskintuna (Davul) tarafindan Ankara'da kuruldu. Daha önceleri farkli kimlikler altinda birlikte müzik yapmis ve sayisiz konser vermis olan grup elemanlari, kisa süre içerisinde aradiklari sesleri buldu ve günümüz modern rock/ metal sounduyla harmanlayarak, beste çalismalarina agirlik verdi. NOKIA Supersound Yarismasi'na "Derin" adli sarklariyla katilan ve genis kitleler tarafindan ilgiyle karsilanan grup, Tarkan Gözübüyk, Sebnem Ferah, Harun Tekin, Ömer Ahunbay, Ali Sahinbas, Fuat ve Ilhan Ersahin'den olusan yarisma jürisi tarafindan üçüncülükle ödüllendirildi ve bu sayede kendine yazili ve görsel basinda yer buldu. Yarismanin internet sitesi üzerinden verilen oylarla halk oyu birincisi seçilen Kül, bu basari sonrasi konserlerine hiz verdi. 2006 yili içerisinde ODTÜ Rock Senligi, ODTÜ Bahar Senligi, ODTÜ Beste Günleri, Ankara Backstage Rock Bar Açilisi, Gölge Bar, Dip Bar, ODTÜ Kizilay Festivali (Starsailor, Mavi Sakal..), Bronx gibi mekanlarda ve konserlerde sahne alan grup, bir yandan da kayitlarina devam etti.
Kül, 2006 yazinda 5 sarkilik (Flu, Uykumuza, Bir, Derin, Artik Güçler Dengede) ilk demo kaydini bitirdi. Bu demonun davullari Stüdyo Detay'da (Ankara), gitar ve vokalleri ise, tamami ile ev ortaminda Anil Yigit Filiz tarafindan, bilinen kayit yazilimlari ile kaydedildi. Bu demo, dinleyiciye, grubun yaratmak istedigi sound skalasinin ipuçlarini vermekte ve grubun beslendigi müzikal kaynaklari basariyla temsil etmektedir. 2006 yilinin sonlarinda grup ITÜ MIAM sütdyolarinda Kerem Ozan Sahin ve Anil Çamci esliginde "Mum Çocuk" isimli sarkiyi kaydetti. Grup, su siralar Istanbul/ Ankara arasi yolculuklar ve yeni sarkilari vücuda getirmek ile mesgul. Demolar;1. Kül - Derin (3:50) 2. Kül - Flu (4:14) 3. Kül - Mum Çocuk (4:14) 4. Kül - X (1:58) 5. Kül - Yalan Hikaye (4:52) http://rapidshare.com/files/81326673/Kuel.rar
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 05, 2008, 06:12:19 ÖS Gönderen: Ŧtђ.๔ »
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
 |
Re: Kül « Posted on: Aralık 04, 2008, 04:20:38 ÖÖ » |
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Kül mp3, Kül indir, Kül mp3 indir, Kül albüm, Kül download, Kül dinle, Kül mp3 download, Kül şarkı sözleri, Kül yükle, Kül Discography, Kül lyrics, Kül full albüm, Kül albüm download, Kül albüm indir, Kül bedava, Kül tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 05, 2007, 06:53:06 ÖS » |
|
Hemen indiriyorum. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2008, 10:44:20 ÖÖ » |
|
yalan hikayeyi hiç dinlemedim indiricektim ama link ölmüş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 23, 2008, 10:52:30 ÖÖ » |
|
Araştırmadayım bulabilirsem birazdan ekleyeceğim; bulamazsam akşam disorder gelince yeniler linki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 23, 2008, 11:10:54 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 27, 2008, 01:01:17 ÖS » |
|
kül - derin adlı parçası vardı bende sadece dierlerinide en kısa zamanda indiricem.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 05, 2008, 06:12:37 ÖS » |
|
link yenilenmiştir
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Haziran 01, 2008, 07:22:41 ÖS » |
|
bu aRaLar devamLı dinLedigim bi gRup. özeLLikLe, deRin*
|
|
|
|
|
|
^^ Ruhu bozuk..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Temmuz 16, 2008, 03:27:54 ÖS » |
|
çok güzel gerçekten çok çok!! severim kendilerini  teşekkürler bu arada bolca  (gerçi ben indireli baya oldu ama  anca oldu  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 11, 2008, 10:18:57 ÖÖ » |
|
çok teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
-=[ • ßá†z ¬ ]=-
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 11, 2008, 08:30:11 ÖS » |
|
eline saglik bilader.. bi dinlim bakalim...
|
|
|
|
|
|
ฬђ๏ ςคгєร ฬђ๏ รєєร คภאtђเภg...
oysa hiçbir şey o kadar basit değil...!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 12, 2008, 05:56:57 ÖS » |
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
Devrimci Genc!! Atatürkçü Genc! Özgür Genc!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 12, 2008, 06:52:14 ÖS » |
|
teşekkürler.. yalan hikaye güzel.
|
|
|