|
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 26, 2008, 10:54:57 ÖS » |
|
Nice mutlu yıllara =)
teşekür ederim hep birlikde 
|
|
|
|
|
|
BEN ATATÜRKÇÜYÜM. BEN CUMHURİYETÇİYİM. BEN LAİKİM. BEN ANTİ-EMPERYALİSTİM. BEN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE'DEN YANAYIM. BEN ÖZGÜRLÜKÇÜYÜM. BEN İNSAN HAKLARI SAVUNUCUSUYUM. BEN TERÖRÜN KARŞISINDAYIM. BEN YOBAZLARIN,VURGUNCULARIN,ÇIKARCILARIN,DÜŞMANIYIM!. .
Uğur MUMCU
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: İyiki dogdun Merve Guevera xD mp3, İyiki dogdun Merve Guevera xD indir, İyiki dogdun Merve Guevera xD mp3 indir, İyiki dogdun Merve Guevera xD albüm, İyiki dogdun Merve Guevera xD download, İyiki dogdun Merve Guevera xD dinle, İyiki dogdun Merve Guevera xD mp3 download, İyiki dogdun Merve Guevera xD şarkı sözleri, İyiki dogdun Merve Guevera xD yükle, İyiki dogdun Merve Guevera xD Discography, İyiki dogdun Merve Guevera xD lyrics, İyiki dogdun Merve Guevera xD full albüm, İyiki dogdun Merve Guevera xD albüm download, İyiki dogdun Merve Guevera xD albüm indir, İyiki dogdun Merve Guevera xD bedava, İyiki dogdun Merve Guevera xD tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 26, 2008, 10:55:33 ÖS » |
|
nice yıllara forumun asil blackdaisy'si  çok teşekür ederim 
|
|
|
|
|
|
BEN ATATÜRKÇÜYÜM. BEN CUMHURİYETÇİYİM. BEN LAİKİM. BEN ANTİ-EMPERYALİSTİM. BEN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE'DEN YANAYIM. BEN ÖZGÜRLÜKÇÜYÜM. BEN İNSAN HAKLARI SAVUNUCUSUYUM. BEN TERÖRÜN KARŞISINDAYIM. BEN YOBAZLARIN,VURGUNCULARIN,ÇIKARCILARIN,DÜŞMANIYIM!. .
Uğur MUMCU
|
|
|
Hayal Gücüm Bana Oyun Oynuyor
|
 |
« Yanıtla #22 : Haziran 27, 2008, 09:36:06 ÖS » |
|
İYİKİ VARSIN DOSTUM iyiki doğurmuş anan seni xD biraz geç oldu giremedim nete ama seviyoruz seni  nice benimle yıllara  çoh duygulandım ya
|
|
|
|
|
|
Live Another Day...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Haziran 27, 2008, 10:09:43 ÖS » |
|
İYİKİ VARSIN DOSTUM iyiki doğurmuş anan seni xD biraz geç oldu giremedim nete ama seviyoruz seni  nice benimle yıllara  çoh duygulandım ya sağol birtanem inşallah daha nıce yıllara birlikde olma dileğiyle  ( geç olsun güç olmasın )
|
|
|
|
|
|
Uğur MUMCU
|
|
|
Stirb nicht vor mir
|
 |
« Yanıtla #24 : Haziran 27, 2008, 10:51:02 ÖS » |
|
sağol birtanem inşallah daha nıce yıllara birlikde olma dileğiyle  ( geç olsun güç olmasın ) benide alın aranıza 
|
|
|
|
|
|
Gece açıyor kucağını Çocuğun adı yalnızlık Hava soğuk ve durgun Ağlıyorum sessizce zamana Bilmiyorum ismin nedir Ama biliyorumki sen varsın Biliyorumki herhangi bir zamanda Herhangi biri beni seviyor
Bilmiyorum onun kim olduğunu Rüyalarımda var oluyor Tutkusu bir öpücük Ve ben direnemiyorum
Bekliyorum burada Ölme benden önce Bekliyorum burada Ölme benden önce
|
|
|
Hayal Gücüm Bana Oyun Oynuyor
|
 |
« Yanıtla #25 : Haziran 28, 2008, 10:04:37 ÖÖ » |
|
benide alın aranıza  sen gonuşma :Ç 
|
|
|
|
|
|
Live Another Day...
|
|
|
uçan bir kuş, bazen kaybolan bir kumum
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 09, 2008, 05:40:00 ÖS » |
|
yeni gördüm valla. pek geç sayılmaz  iyiki doğdun hemşo. nice yıllara. hep mutlu ol. 
|
|
|
|
|
|
give peace a change
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 09, 2008, 06:18:56 ÖS » |
|
mutlu yıllar merve
|
|
|
|
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 09, 2008, 08:43:30 ÖS » |
|
yeni gördüm valla. pek geç sayılmaz  iyiki doğdun hemşo. nice yıllara. hep mutlu ol.  bencede pek geç degıl sunun surasında 3 aycık geçmiş hep bırlıkde mutlu olma dılegıyle sagol 
|
|
|
|
|
|
Uğur MUMCU
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 09, 2008, 08:44:06 ÖS » |
|
mutlu yıllar merve
teşekkür ederım 
|
|
|
|
|
|
Uğur MUMCU
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #30 : Ağustos 13, 2008, 12:31:44 ÖÖ » |
|
ii ki doğdun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : Ağustos 13, 2008, 12:39:29 ÖÖ » |
|
ii ki doğdun
sagol 
|
|
|
|
|
|
Uğur MUMCU
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : Ağustos 13, 2008, 06:02:12 ÖS » |
|
iyi ki dooğğğduunn meeerveeeeeee ıyıkıı dogdun meeerveee ıyıkı dogdun ıyıkı dogdun ıyıkı dogduun meeeervveeeee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #33 : Ağustos 13, 2008, 08:10:09 ÖS » |
|
iyi ki dooğğğduunn meeerveeeeeee ıyıkıı dogdun meeerveee ıyıkı dogdun ıyıkı dogdun ıyıkı dogduun meeeervveeeee  tesekkur ederım  tesekkür ederimmmmm 
|
|
|
|
|
|
Uğur MUMCU
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 14, 2008, 03:08:00 ÖÖ » |
|
hıms fazla yabancı kaldım sanırm:d neyse doğumgününüz kutlu olsun Merve Guevera((: isminizi konunun başlığından çaldım  sorun degıl sagolun düşünmenız yeter 
|
|
|
|
|
|
Uğur MUMCU
|
|
|
|