4,8,15,16,23,42
|
 |
« : Aralık 12, 2007, 11:23:37 ÖS » |
|
ister nick name isterseniz adınıza göre mail ve msn adresi istermisiniz? istediğinizi özel mesajla bildirin mail adı: mail şifresi : varsa yönlenmesini istediğiniz mail adresi onunda adresi.. bunu ya bana yada soundrocka bildirin biraz karışık mesele de... Şu anda bulunan adresler : Dosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris YapDosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris YapDosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris YapDosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris YapDosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris YapDosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris YapDosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Aralık 17, 2007, 03:52:51 ÖS Gönderen: sonDurock »
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? mp3, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? indir, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? mp3 indir, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? albüm, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? download, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? dinle, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? mp3 download, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? şarkı sözleri, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? yükle, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? Discography, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? lyrics, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? full albüm, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? albüm download, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? albüm indir, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? bedava, isim@rockindir.com mail ve msn adresi istermisiniz? tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Aralık 12, 2007, 11:48:32 ÖS » |
|
Dosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris Yapasıl gelsin şifresini kafadan uydur msnden verirsin bana..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Aralık 14, 2007, 03:54:04 ÖS » |
|
Dosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris Yap alıwer ßanada $ifre kafana qöre yap  aqlına qelmezse 123654 yap
|
|
|
|
|
|
Dost ßiLdikLerimin Yeri CeheNNeMiN Dißi..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Aralık 14, 2007, 05:49:45 ÖS » |
|
Dosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris Yap şifreyi sen ayarla
|
|
|
|
|
|
Artık Yokum...
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #4 : Aralık 15, 2007, 08:15:37 ÖS » |
|
hayırlı olsun,bilgiler özel mesajla yollanmıştır..maillerinize bakmak isterseniz http://rockindir.com/squirrelmailmsn de ayrıca onaylattım ben sizin uraşmanıza gerek yok... benim kide : Dosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris Yap & Dosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris Yapsondurock ise : Dosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris Yap
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #5 : Aralık 16, 2007, 03:01:12 ÖS » |
|
yöneticiler için yaptığımız bu uygulama artık tüm üyelerimize açılmıştır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mike Portnoy & Burak Gürpinar
|
 |
« Yanıtla #6 : Aralık 16, 2007, 03:21:35 ÖS » |
|
Dosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris Yapsifreyi sen ayarla yada 123456 yap  simdiden saolasin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #7 : Aralık 16, 2007, 03:29:50 ÖS » |
|
bosuna şifre bildirmeyin artık otomatik ayarlanabiliyormuş =P müsait olduğumda hallederim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Aralık 16, 2007, 06:03:14 ÖS » |
|
Fatih ben istemiyom lam gmail yeter bana alsam da hotmaile kaydettir,kişileri ekle yeniden kabul etsinler falan baya uzun iş...
|
|
|
|
|
|
Sizin, yani onların hayatlarına Allahlar girmiş, Allahlardan kurtulamıyorlar Allahlar, yani çarşıda, pazarda, yani evde Yani arabalarına taş koydukları caddelerde Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan Allahlar, yani yine yanıldıkları... Cemal Süreyya
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Aralık 17, 2007, 03:54:34 ÖS » |
|
Arkadaşlar bence site büyümeden sizde kapatın bi adres  Sonra vermem haa  Yok veririmde güzel adresler kalmaz size. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 07, 2008, 09:18:13 ÖS » |
|
yakın bir zamanda @rocksijen.com adresi dağıtmaya başlayacağız. konu çöpe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FaslaUğraşmaYanarsın, FaslaTakılma TakılıKalırsın.
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 16, 2008, 05:14:47 ÖS » |
|
yakın bir zamanda @rocksijen.com adresi dağıtmaya başlayacağız. konu çöpe.
rica etsem bana Dosyaların ve Resimlerin Görülmesine Izin Verilmiyor Dosyaları ve Resimleri Görebilmek için Üye Ol veya Giris Yap olarak bi adres açar mısınız? şifresini kendin salla bişiler ya da en kolayı 123456 yaz gitsin. açtığında da alıntı tuşuna basarak bana cvp verirsen sevinirim.
|
|
|
|
|
|
imzalarda resim yasak
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 16, 2008, 05:23:17 ÖS » |
|
dostum 1-2 gün bekle @rocksijen.com lu verelim tabi ısrar edersen @rockindir.com da verebilirim benim için sorun yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RockSijen_
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 22, 2008, 04:59:14 ÖÖ » |
|
bekleyelim bakalım 
|
|
|
|
|
|
hayat bknz=dumtısdumtıss tey tey bla bla......+-*//*-/-*/45444 Sansür Özgürlüğün İhlalidir...!! www.sansuresansur.org
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 22, 2008, 05:01:21 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|