|
|
 |
« : Şubat 17, 2008, 04:26:36 ÖS » |
|
 Twisted Sister - "I Wanna Rock" Mötley Crüe - "Too Young to Fall in Love" Quiet Riot - "Cum on Feel the Noize" The Cult - "She Sells Sanctuary" Ozzy Osbourne - "Bark At The Moon" Iron Maiden - "2 Minutes to Midnight" Tesla - "Comin' Atcha Live" Autograph - "Turn Up the Radio" Megadeth - "Peace Sells" Anthrax - "Madhouse" Slayer - "Raining Blood" Judas Priest - "You've Got Another Thing Comin'" David Lee Roth - "Yankee Rose" http://rapidshare.com/files/92629220/Vrock-Best_20of.rarhttp://rapidshare.com/files/92629220/Vrock-Best_20of.rar
Rar Pass: ManiacDevil
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 23, 2008, 09:31:21 ÖS Gönderen: Abstruse »
|
|
Sizin, yani onların hayatlarına Allahlar girmiş, Allahlardan kurtulamıyorlar Allahlar, yani çarşıda, pazarda, yani evde Yani arabalarına taş koydukları caddelerde Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan Allahlar, yani yine yanıldıkları... Cemal Süreyya
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: GTA Vice Ciity VRock Radio Songs mp3, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs indir, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs mp3 indir, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs albüm, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs download, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs dinle, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs mp3 download, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs şarkı sözleri, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs yükle, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs Discography, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs lyrics, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs full albüm, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs albüm download, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs albüm indir, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs bedava, GTA Vice Ciity VRock Radio Songs tema
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 23, 2008, 01:46:50 ÖS » |
|
bu ne la bakım bakalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 23, 2008, 01:52:02 ÖS » |
|
Kendim topladım abi sağlam parçalar hepsi de  Heavy metal,Hard Rock seven indirsin derim.
|
|
|
|
|
|
Sizin, yani onların hayatlarına Allahlar girmiş, Allahlardan kurtulamıyorlar Allahlar, yani çarşıda, pazarda, yani evde Yani arabalarına taş koydukları caddelerde Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan Allahlar, yani yine yanıldıkları... Cemal Süreyya
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 23, 2008, 02:01:30 ÖS » |
|
manyaqsın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 30, 2008, 06:25:06 ÖS » |
|
Süper bea 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 30, 2008, 06:37:21 ÖS » |
|
hepsi çok sağlam parçalar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Ağustos 25, 2008, 06:37:57 ÖS » |
|
vıyyş naptınız siz öle yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RockSijen_
|
 |
« Yanıtla #8 : Ağustos 25, 2008, 06:48:34 ÖS » |
|
ben de emotion kanlındakileri indirmiştim..onlar da rock prçası 
|
|
|
|
|
|
hayat bknz=dumtısdumtıss tey tey bla bla......+-*//*-/-*/45444 Sansür Özgürlüğün İhlalidir...!! www.sansuresansur.org
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 25, 2008, 09:07:15 ÖS » |
|
ben de emotion kanlındakileri indirmiştim..onlar da rock prçası  Oradakiler Power Ballad, oradakileri daha çok seviyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
in flames we trust..
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 25, 2008, 09:18:07 ÖS » |
|
confusion bunlar vice cityde radyoda çalan parçalar mı şimdi?
|
|
|
|
|
|
Ve orada yatıp gökyüzüne bakarken Bedenim hissiz ve boğazım kuru Unutulmuş ve yalnız orada yatarken Gözyaşı dökmeden veriyorum son soluğumu
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 26, 2008, 12:34:39 ÖÖ » |
|
confusion bunlar vice cityde radyoda çalan parçalar mı şimdi?
Evet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RockSijen_
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 26, 2008, 12:37:58 ÖÖ » |
|
Oradakiler Power Ballad, oradakileri daha çok seviyorum.
the outfield var ordan kapmıştım baya sarıo ama ya 
|
|
|
|
|
|
hayat bknz=dumtısdumtıss tey tey bla bla......+-*//*-/-*/45444 Sansür Özgürlüğün İhlalidir...!! www.sansuresansur.org
|
|
|
in flames we trust..
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 26, 2008, 12:44:43 ÖÖ » |
|
Evet.
iyi iş çıkarmışın.2 minutes to midnight var zaten bende diğerleri için indiriyim.vice cityde metal yapan bi grup vardı yoksa onlara da bu parçaları mı söylettiriyolardı?hani görevleri falan vardı o grubun
|
|
|
|
|
|
Ve orada yatıp gökyüzüne bakarken Bedenim hissiz ve boğazım kuru Unutulmuş ve yalnız orada yatarken Gözyaşı dökmeden veriyorum son soluğumu
|
|
|
_RockSijen_
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 26, 2008, 12:45:57 ÖÖ » |
|
haa eet neydi adı o grubun kiss li bşidi sanki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Ağustos 26, 2008, 12:46:31 ÖÖ » |
|
iyi iş çıkarmışın.2 minutes to midnight var zaten bende diğerleri için indiriyim.vice cityde metal yapan bi grup vardı yoksa onlara da bu parçaları mı söylettiriyolardı?hani görevleri falan vardı o grubun
Yok onların şarkıları bulamadım, kendim topladığım için şarkıları o şarkıları bulamadm...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
in flames we trust..
|
 |
« Yanıtla #16 : Ağustos 26, 2008, 12:49:39 ÖÖ » |
|
haa eet neydi adı o grubun kiss li bşidi sanki
dilimin ucunda ya biliyodum.kaç defa bitirdiğim oyun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Ağustos 26, 2008, 12:50:38 ÖÖ » |
|
the outfield var ordan kapmıştım baya sarıo ama ya  REO Speedwagon çok iyidir ordan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_RockSijen_
|
 |
« Yanıtla #18 : Ağustos 26, 2008, 01:16:28 ÖÖ » |
|
call me var ya bide..  malibuya girince de o çalıo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Ağustos 26, 2008, 01:17:56 ÖÖ » |
|
call me var ya bide..  malibuya girince de o çalıo  Unuttum onu xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|