4,8,15,16,23,42
|
 |
« : Nisan 04, 2008, 09:42:44 ÖS » |
|
Gren 2003 yilinda, daha önceleri Psycho-half, Flatspin ve X-rated gibi gruplarda çalmakta olan Nedim Zakuto (vokal), Hakan Seremetoglu (gitar), Emir Dökümcü (bas gitar), Can Karamustafaoglu’nun (davul) bir araya gelmesiyle kuruldu. Grup uzun bir süre Ingilizce sözlü Alternatif-Metal tarzda besteler yaparak müzige devam etti ve kendi parçalarindan olusan bir demo kayidi yapti. 2005 yilinda Horizon adli parçayla NokiaSupersound yarismasina katilan Gren, 484 aday arasindan ilk 11’e girerek finale kaldi ve bu vesileyle 25 Aralik 2005 gecesi “Televizyon Makinasi” adli programda canli performans sergiledi. 2006 yilinin baslarinda Türkçe müzik yapmaya karar veren grup, Anima’dan Murat Çopur’un (bas gitar) gruba dahil olmasiyla bugünkü halini aldi. Vokal : Nedim Zakuto Gitar : Hakan Seremetoglu bas/vokal-murat copur,(şimdilerde dağılmış olan anima grubunun bas gitaristi ve makina prıgramında bas çalan adam...) Davul - Çan : karamustafaoglu 01. Soysuz 02. Ma 03. Sen 04. Mazi http://rapidshare.com/files/104851080/Gren_fth.d..rar
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
 |
Re: Gren « Posted on: Aralık 04, 2008, 03:55:20 ÖÖ » |
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Gren mp3, Gren indir, Gren mp3 indir, Gren albüm, Gren download, Gren dinle, Gren mp3 download, Gren şarkı sözleri, Gren yükle, Gren Discography, Gren lyrics, Gren full albüm, Gren albüm download, Gren albüm indir, Gren bedava, Gren tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 06, 2008, 11:54:29 ÖS » |
|
makina olmamış olsa bu grubu bulamazdım wlla süper grup anima kdr olr inş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 13, 2008, 07:27:36 ÖS » |
|
bende bunu arıyordum saolun
|
|
|
|
|
|
Uzanıp senin yanına yarım kalan o şarabı içmeliydim !!!!
|
|
|
ÿocæıs
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 24, 2008, 02:46:44 ÖS » |
|
Makinada amma izlerdim ha  Davulda da makinada davul calan vardı ayrıldı
|
|
|
|
|
|
imkansız, bu dünyayı değiştirebilecek gücü içlerinde keşfetmek yerine,kendilerine sunulan dünyada yaşamayı daha kolay bulan, küçük insanların ortaya attığı büyük bir kelimedir. imkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. imkansız bir iddia değil, meydan okumadır. imkansız potansiyeldir. imkansız yoktur...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 24, 2008, 03:00:29 ÖS » |
|
şarkılar güzel... sağolasın
|
|
|