|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Gargara(no rapid) mp3, Gargara(no rapid) indir, Gargara(no rapid) mp3 indir, Gargara(no rapid) albüm, Gargara(no rapid) download, Gargara(no rapid) dinle, Gargara(no rapid) mp3 download, Gargara(no rapid) şarkı sözleri, Gargara(no rapid) yükle, Gargara(no rapid) Discography, Gargara(no rapid) lyrics, Gargara(no rapid) full albüm, Gargara(no rapid) albüm download, Gargara(no rapid) albüm indir, Gargara(no rapid) bedava, Gargara(no rapid) tema
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Nisan 26, 2008, 09:58:52 ÖS » |
|
ellerine sağlık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Nisan 30, 2008, 06:13:40 ÖS » |
|
tesekkürler paylasım için bunları bulamayınca youtube videosunu indirmiştim mp3ler iyi oldu bnm için 
|
|
|
|
|
|
Yalnızlığını gidermek için bir insana gönül verme!! Çünkü insan kötüdür,günahkardır vede Acizdir,sömürendir,yiyendir,bitirendir, Senide bitirmesine izin verme!
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 10, 2008, 02:30:02 ÖS » |
|
gargara sper bi grup daha fazla parca bekliyoruz onlardan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #27 : Mayıs 15, 2008, 12:00:02 ÖS » |
|
eline sağlik canim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #28 : Mayıs 27, 2008, 03:27:17 ÖÖ » |
|
linkleri kontrol edebilirmisiniz ben indiremedim < internal server error > çıkıyor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #31 : Haziran 01, 2008, 07:14:18 ÖS » |
|
dayanamam* $aRkısı tavsiyediR.. bi süReLigine bagımLıLık yapıyoR.. test ediLip onayLanmıstıR =P
|
|
|
|
|
|
^^ Ruhu bozuk..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #32 : Haziran 07, 2008, 01:15:38 ÖÖ » |
|
teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geneL izLeyici kitLesi x)
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 16, 2008, 04:28:34 ÖS » |
|
dayanamam şarkısı güzel =) teşk. 
|
|
|
|
|
|
kaLbim eski fabRika ve y0q aRtık 0 çaLışanLar.. ;(
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #35 : Ağustos 10, 2008, 01:44:18 ÖS » |
|
cok ıyılermıs tesekkurler (:
|
|
|
|
|
|
"emofobik"
|
|
|
^^hic bİ'şeyim yok oLmayanLarım dışında^^
|
 |
« Yanıtla #36 : Ağustos 14, 2008, 08:23:46 ÖS » |
|
emegine saglık arkadas (+ bitek dayanamam sarkısını bılırdım severdım sımdı dıgerlerınede bakayım thx...*** (+
|
|
|
|
|
|
Korkularındayım, korkunum.Düşlerindeyim, rüyalarında.Savunmasızım Korkağım Duygusuzum Aptalım... Zayıfım, güçsüz.Direnişciyim ama özgür. Lanetliyim Cehennemliğim Ruhsuzum ama ölümlüyüm....
___________•Ҳ• [tuBY] •Ҳ•___________
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #37 : Ağustos 20, 2008, 11:58:55 ÖS » |
|
gelecekte güzel yerlere geleceklerine en fazla inandığım gruplardan...beter oldum adlı parçaları en fazla dikkat çeken şarkıları bana göre... umarım başladıkları gibi dewam ederler....ekledğn için teşekkürler...=)
|
|
|
|
|
|
Düşünmek Bile İsyana Sürükler...
|
|
|
Born to rock, drink and fu*k
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 02, 2008, 06:59:47 ÖÖ » |
|
paylaşım için teşekkürler.. "dayanamam" şarkılarına baya bi takılmıştım geçen sene.. diğer şarkıları bulduğum da iyi oldu onlar da güzelmiş ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 02, 2008, 07:08:37 ÖÖ Gönderen: f1a15 »
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #39 : Eylül 05, 2008, 03:34:36 ÖS » |
|
gusel paylasım tsk ederım de ındıremıorum tıklıorum almıor dow.free rapıdden wersen
|
|
|
|
|
|
"Yinede ben topladım yerden kalbimin kırıklarını sırf ayaklarına batmasın diye"
|
|
|
|