can...'M
|
 |
« Yanıtla #440 : Eylül 22, 2008, 07:48:44 ÖS » |
|
 Ne ?  bana bişiy demedin dimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS mp3, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS indir, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS mp3 indir, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS albüm, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS download, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS dinle, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS mp3 download, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS şarkı sözleri, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS yükle, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS Discography, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS lyrics, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS full albüm, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS albüm download, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS albüm indir, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS bedava, SEN NERELİSİN,NEYAPRSIN,YAŞAM TARZIN NE VS VS tema
|
|
|
|
|
|
jelly'm ^^
|
 |
« Yanıtla #441 : Eylül 22, 2008, 07:53:28 ÖS » |
|
bana bişiy demedin dimi
Hayır  Mutsuzdun o yüzden dedim 
|
|
|
|
|
|
Ummmm.. ^o)
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #442 : Eylül 23, 2008, 12:23:57 ÖS » |
|
slm gençler ve kendini genç hissedenler (yeni gelenler)
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #443 : Eylül 24, 2008, 01:16:48 ÖÖ » |
|
İstanbul'luyum 17 yaşındayım Metal dinlerim Hiç bir baskıyı kabul etmem özgür yaşarım En sevdiğim gruplardan iki tanesi
Kreator ve Carnal Forge
|
|
|
|
|
|
İnsanları küçümseme çünkü insanlar senin küçümsüyeceğin kadar küçük değiller.
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #444 : Eylül 24, 2008, 10:07:08 ÖÖ » |
|
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
(((:NapaLm:)))
|
 |
« Yanıtla #445 : Eylül 26, 2008, 08:57:56 ÖS » |
|
pc benim herşeyim tek hobim onun başında uyur onun başında uyanırım, sigarayı pc m ve kahve yoksa içmem, güne bakal temel amcayı ziyaret ederek başlar akşam kapanmadan sigara alp öyle kapatırım, doom metal delisiyim, melancholi takılır siyaha taparım, hayataki tek varlığım annemdir, dünyayı tanımam, ölüme inanmam, yanlızlığı severim, kalabalıkta duramam,tek canımı yakan aşktır gerisi boştur. yeterli umarım 
|
|
|
|
|
|
Electronicblue
|
|
|
can...'M
|
 |
« Yanıtla #446 : Eylül 26, 2008, 09:00:14 ÖS » |
|
hayır o başka bişiyi kasdediyo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jelly'm ^^
|
 |
« Yanıtla #447 : Eylül 26, 2008, 09:01:13 ÖS » |
|
hayır o başka bişiyi kasdediyo  Şşş çaktırmamalısın :F
|
|
|
|
|
|
Ummmm.. ^o)
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #448 : Eylül 26, 2008, 09:46:56 ÖS » |
|
MERHABA
Yaşam tarzım hedef ve ideal peşinde koşmak Güzel sanatlar okuyanı ,-benimsemiş,resim çizip duran ve rocktan ilham alan biriyim Gitar çalarım vokal yaparım kısaca müzik yaparım Sanat manyağıyım sevdiğim gruplar nigthwish,evanescanse,linkin park,slipknot,rammstein vs...
bunları paylaşmak istedim tşk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
<a light, at the end of the world>
|
 |
« Yanıtla #449 : Eylül 27, 2008, 12:51:24 ÖÖ » |
|
sağlam metal ve blues.. istanbul... ve "I was born to die"\m/
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 27, 2008, 01:16:30 ÖÖ Gönderen: frantic »
|
|
|
|
|
born to be wild
|
 |
« Yanıtla #450 : Eylül 27, 2008, 02:20:31 ÖÖ » |
|
istanbuldanım 29 yaşındayım samimi olan her grubu dinlerim ama favorilerim:maiden.sabbath,purple,haggard,savatage,yaşam tarzım bohem
|
|
|
|
|
|
born to be wild
|
|
|
buRZum.
|
 |
« Yanıtla #451 : Eylül 27, 2008, 11:38:49 ÖÖ » |
|
bn alp izmrlym metalzm alkolizm kemalzm ve paganzm bska ilgi alanm yok .D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chase the morning at the opera tonight
|
 |
« Yanıtla #452 : Eylül 27, 2008, 08:14:55 ÖS » |
|
bn aslı.ankaralyım,ağırlıklı olarak metal dinlerim.bilkent üniverstsne gidiyorm 2.senemdeyim ama daha yeni geçtim 1.sınıfa hazırlktydım geçen sene.franszca-türkçe çeviri yapıyorm.onun dşında gezip dururum kızılay-bestekar arasında.fotoğrafçılıkla uğraşıyorum amatör olarakdan.film arşivim war, şimdilik 200 filmim war öyle dandik Zohan tarzı filmler yoktur. bide dizi arşivim var ayrı olarak.bütün festivallere imkanım oldukça gitmye çalşırım.kafama taktım ilerde sinema mastırı yapcam! nietzsche ve jean paul sartre hastasıyım özellikle Sartre,yönetmen olarakda David Lynch  .normal insanım işte yuvarlanıp gidiyoruzz:P
|
|
|
|
|
|
L'eXiSteNcE PrEcEdE L'eSSeNcE
|
|
|
(((:NapaLm:)))
|
 |
« Yanıtla #453 : Eylül 28, 2008, 01:41:42 ÖÖ » |
|
bn aslı.ankaralyım,ağırlıklı olarak metal dinlerim.bilkent üniverstsne gidiyorm 2.senemdeyim ama daha yeni geçtim 1.sınıfa hazırlktydım geçen sene.franszca-türkçe çeviri yapıyorm.onun dşında gezip dururum kızılay-bestekar arasında.fotoğrafçılıkla uğraşıyorum amatör olarakdan.film arşivim war, şimdilik 200 filmim war öyle dandik Zohan tarzı filmler yoktur. bide dizi arşivim var ayrı olarak.bütün festivallere imkanım oldukça gitmye çalşırım.kafama taktım ilerde sinema mastırı yapcam! nietzsche ve jean paul sartre hastasıyım özellikle Sartre,yönetmen olarakda David Lynch  .normal insanım işte yuvarlanıp gidiyoruzz:P puhaha yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyormusun
|
|
|
|
|
|
Electronicblue
|
|
|
chase the morning at the opera tonight
|
 |
« Yanıtla #454 : Eylül 28, 2008, 01:57:54 ÖS » |
|
puhaha yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyormusun eeet tabeki:D:D öle olmş dimi nese ya foruma yazmaylı 2yıl oldu 
|
|
|
|
|
|
L'eXiSteNcE PrEcEdE L'eSSeNcE
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #455 : Ekim 01, 2008, 08:59:33 ÖS » |
|
Aydınlıyım  ... yaşam tarzı olarak hep müzik genellikle metaldir... gothic takılmayı severim... siyah hastasıyım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
can...'M
|
 |
« Yanıtla #456 : Ekim 01, 2008, 09:09:32 ÖS » |
|
Aydınlıyım  ... yaşam tarzı olarak hep müzik genellikle metaldir... gothic takılmayı severim... siyah hastasıyım... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #457 : Ekim 01, 2008, 09:42:10 ÖS » |
|
Aydınlıyım  ... yaşam tarzı olarak hep müzik genellikle metaldir... gothic takılmayı severim... siyah hastasıyım... Vuu yeni biR hemşo daha  Hoşgeldin,İyiki geldin,Hep kal,Hiç gitme,Kalıcı ol  .d .d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #458 : Ekim 02, 2008, 09:58:56 ÖÖ » |
|
Şşş çaktırmamalısın :F
çok geç çaktım bile asddfgadf 
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
<a light, at the end of the world>
|
 |
« Yanıtla #459 : Ekim 03, 2008, 01:43:37 ÖÖ » |
|
"bir elimde şarap bir elimde kur'an ne tam kafirim ne tam müslüman" ömer hayyam'dan..... heavy dnlerim black ve death dinlemem müzik konusunda seçiciyim heavy hakkında saatlerce konuşabilirim(nasıl bi manyaklıksa) hmm bi de gitar ve davul çalıyorum\m/ çakma rockculara elimin tersiyle çakmak istiyorum hatta düzüylede... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|