|
|
 |
« Yanıtla #1160 : Ekim 13, 2008, 04:30:42 ÖS » |
|
hoşgeldınız hepınız 
|
|
|
|
|
|
BEN ATATÜRKÇÜYÜM. BEN CUMHURİYETÇİYİM. BEN LAİKİM. BEN ANTİ-EMPERYALİSTİM. BEN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE'DEN YANAYIM. BEN ÖZGÜRLÜKÇÜYÜM. BEN İNSAN HAKLARI SAVUNUCUSUYUM. BEN TERÖRÜN KARŞISINDAYIM. BEN YOBAZLARIN,VURGUNCULARIN,ÇIKARCILARIN,DÜŞMANIYIM!. .
Uğur MUMCU
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Yeni Üye Tanışma Platformu mp3, Yeni Üye Tanışma Platformu indir, Yeni Üye Tanışma Platformu mp3 indir, Yeni Üye Tanışma Platformu albüm, Yeni Üye Tanışma Platformu download, Yeni Üye Tanışma Platformu dinle, Yeni Üye Tanışma Platformu mp3 download, Yeni Üye Tanışma Platformu şarkı sözleri, Yeni Üye Tanışma Platformu yükle, Yeni Üye Tanışma Platformu Discography, Yeni Üye Tanışma Platformu lyrics, Yeni Üye Tanışma Platformu full albüm, Yeni Üye Tanışma Platformu albüm download, Yeni Üye Tanışma Platformu albüm indir, Yeni Üye Tanışma Platformu bedava, Yeni Üye Tanışma Platformu tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1161 : Ekim 13, 2008, 07:12:23 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaşamak istemem artık aranızda..
|
 |
« Yanıtla #1162 : Ekim 13, 2008, 09:46:23 ÖS » |
|
hoşgeldin cnm..=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jelly'm ^^
|
 |
« Yanıtla #1163 : Ekim 13, 2008, 10:01:05 ÖS » |
|
Hoşgelmiş herkesler.
|
|
|
|
|
|
Ummmm.. ^o)
|
|
|
|
|
Yaşamak istemem artık aranızda..
|
 |
« Yanıtla #1165 : Ekim 13, 2008, 10:07:26 ÖS » |
|
hoşgeldin..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #1166 : Ekim 15, 2008, 05:08:20 ÖS » |
|
hoşgeldiniz cemaati rocksijen
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1167 : Ekim 15, 2008, 05:31:34 ÖS » |
|
herkes hoşgeldi iyi eğlenceler...
|
|
|
|
|
|
EY BÜYÜK ATA,
Varlığımızın en kutsal temeli olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetinin sonsuz bekçisiyiz. Bu karar, değişmez irademizin ilk ve son anlatımıdır. İstikbâlde, hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bizler, bütün hızımızı senden, ulusal tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez inanç ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun güçlü temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her atılım bilinçlidir. En kıymetli emanetimiz olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti, varlığımızın esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde sonsuza dek yaşayacak ve nesillerden nesillere devredilecektir. İstiklâl ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar, en modern silahlarla donanmış olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, ulusal birliğimizi ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaktır. Çünkü, bu aziz vatanın toprakları üzerinde yetişen azimli ve inançlı Türk gençliği, dökülen temiz kanların ve Cumhuriyet devrimlerimizin aydın ürünleridir. Vatanın ve milletin selameti için her zorluğa iman dolu göğsümüzü germek, gerçek amacımızı olacaktır.
Ey Türk'ün büyük Ata'sı ! İstiklâl ve Cumhuriyetimizi korumak gerektiği zaman, içinde bulunacağımız durumlar ve şartlar ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp her güçlüğü yenmek azmindeyiz.
Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz. Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize, namus ve şeref sözü verir, kendimizi büyük Türk ulusuna adarız.
TÜRK GENÇLİĞİ
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1168 : Ekim 17, 2008, 12:51:04 ÖS » |
|
selam uzun zaman önce üye olmuş olup sizlere ancak selam diyebiliyorum. adım şükran ve istanbuldanım. black metal ağırlıklı olup metal&rock olan kulağımı tatmin eden ve ruhuma anlam kazanadıran müzikleri dinliyorum. merhaba arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
Baharım son buldu İstanbul'da son bahar... Fenerim de esen rüzgarla söndü
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #1169 : Ekim 17, 2008, 12:55:34 ÖS » |
|
herkes hoşgelmiş iyi eglenceler
|
|
|
|
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1170 : Ekim 17, 2008, 05:13:32 ÖS » |
|
selam...ben de geldim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!! BEŞİKTAŞ'IM !!
|
 |
« Yanıtla #1171 : Ekim 17, 2008, 05:15:20 ÖS » |
|
hoşgeldin 
|
|
|
|
|
|
Tak ! Tak ! Tak ! Tak !!! ...Vursunlar Beni, Koparıp Yalnıza Koysunlar Beni !
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1172 : Ekim 18, 2008, 05:04:38 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1173 : Ekim 19, 2008, 10:16:01 ÖS » |
|
mrhbaaa! bnde geldim aranıza (: 
|
|
|
|
|
|
Herzaman fazLa oLdu söyLeyemedikLerim,söyleyebiLdikLerimden !
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1174 : Ekim 19, 2008, 10:19:47 ÖS » |
|
Yeni gelenler hoşgelmişler...
|
|
|
|
|
|
Eğer indirdiğiniz dosya şifre isterse: www.rocksijen.comMod başvurusu yapacak olanlar, mod olabilmeniz için öncelikle sitedeki üyelerin ve yöneticilerin sizi benimsemesi gerekmektedir.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1175 : Ekim 19, 2008, 10:44:51 ÖS » |
|
mrb. bende yeniyim.. aslında üye olma nedenim sitede kendi demomu görmüş olmam.. ve bu beni mutlu etti^^ inş dinlersiniz.. sitemede beklerim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaRmakaRışıkLaşmaktaYım..[*]
|
 |
« Yanıtla #1176 : Ekim 19, 2008, 10:52:30 ÖS » |
|
hépinis hoşgLdinisss ... bnDé éski sayıLmam ama néyséé
|
|
|
|
|
|
komiq ♥ ▀▄▀▄ deLYy ♥ ▀▄▀▄▀▄aRa sıRa geRy ♥ ▀▄▀▄▀▄▀▄hayatın tadındayım♥ ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄kıskanç ♥ ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄kopuk ♥ xD ▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄?
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1177 : Ekim 19, 2008, 10:53:42 ÖS » |
|
Yeni gelenler hoşgelmişler...
|
|
|
|
|
|
Sustuğum her söz heryerden duyulmasa..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1178 : Ekim 20, 2008, 04:06:55 ÖÖ » |
|
forum kurallarını çok beyendim özelliklede TÜRKÇE konuşmak konusundaki hassasiyeti Selamlar herkese.
|
|
|
|
|
|
DEATH COME NEAR ME
|
|
|
13
|