Hayat ne garip,vapurlar felan...
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 03, 2008, 02:06:51 ÖS » |
|
hoşgeldin...
|
|
|
|
|
|
Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa niye türban sorarsın
Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararım; içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet
İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz!
Neyzen TEVFİK
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar mp3, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar indir, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar mp3 indir, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar albüm, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar download, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar dinle, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar mp3 download, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar şarkı sözleri, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar yükle, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar Discography, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar lyrics, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar full albüm, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar albüm download, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar albüm indir, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar bedava, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar tema
|
|
|
|
|
|
F''Le
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 03, 2008, 10:55:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen,kaybedersin...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 03, 2008, 11:03:42 ÖS » |
|
hooşgeldin
|
|
|
|
|
|
Ooouu Don't cry yeHahah . .
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 04, 2008, 12:45:39 ÖÖ » |
|
Hoşgeldin , iyi eğlenceler 
|
|
|
|
|
|
ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU
|
|
|
DragonForce Türkiye'ye gelsin nolur.
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 04, 2008, 01:29:30 ÖÖ » |
|
hoş geldin mehmet.
|
|
|
|
|
|
DragonForce hayranıyım....DragonForce Türkiye'ye gelsin nolurr..
|
|
|
Life is just a dream.. On the way to death
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 05, 2008, 01:04:31 ÖÖ » |
|
hoşgeldin..
|
|
|
|
|
|
MİDEM BULANIYO GALİBA DÜNYA TUTTU....
|
|
|
Nosferatia
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 05, 2008, 01:31:40 ÖÖ » |
|
hoşgeldin ki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sizin cehennem dediğiniz yere biz her gece giriyoz
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 22, 2008, 04:11:08 ÖS » |
|
hoşgeldın bıraz gec oldu ama bısde 1 senedır grup kurmaya calısıyoruz  bı bass cı bulamadık
|
|
|
|
|
|
BiLmEdEn bOşUnA Atıp tUtArSıN AmA BiLmEzSiNkİ tAbUtLaRa sIgMaYaCaK KaDaR İnTiHaR VaR ŞHEİHTaNıN sİpArİşİ!!!
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 01, 2008, 07:23:54 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
noolur yorum yaz 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #30 : Kasım 01, 2008, 11:51:14 ÖS » |
|
HosgeLdin xD
ii egLenceLer
|
|
|
|
|
|
sevme beni...umursama...ölmüsüm...yasamisim...kimin umrunda...
|
|
|
|