|
|
 |
« : Eylül 29, 2008, 10:19:16 ÖÖ » |
|
ben mi çok problemliyim acaba diye düşündüm bi an? arkadaşlar sitedeki emo yaşam bölümü ne ayak ?? hadi gothic liğin ve punk ın yıllardan beri süregelen bi anlayışları vardır.. ama emo? son moda gençliğin yabancı kökenli bi sözcüğü alıp, orasından çekiştirip burasından kısaltıp TÜRKÇEMİZE bahşettiği bu kavram ve bu kavrama dahil olan insanlığın bu sitede ayrı bi bölüm olarak açılması nedendir? hanginiz gördü Türk Dil Kurumunun o kalın sözlüğünde EmO tabirini? yapmayın tanrı aşkına.. zaten göründüğü kadarıyla sırf hakaret etmek için açılmış konular bütünlüğü olarak görülüyo.. bu tabiri asla ağzıma almam, ama o kavrama kendini dahil etmiş insanları zaten sevmediğimiz ortada.. neden bi de onlar hakkında yorum yaparak =iyi veya kötü= daha önemli insanlar haline getiriyoruz anlamış değilim?? emo bölümü nün kapatılması taraftarıyım!!
|
|
|
|
|
|
... o zaman aydınlık öyle bir yoğunluğa kavuşacak ki nice köstebeğin gözleri kamaşacak...!!!
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Emo Bölümü mü? mp3, Emo Bölümü mü? indir, Emo Bölümü mü? mp3 indir, Emo Bölümü mü? albüm, Emo Bölümü mü? download, Emo Bölümü mü? dinle, Emo Bölümü mü? mp3 download, Emo Bölümü mü? şarkı sözleri, Emo Bölümü mü? yükle, Emo Bölümü mü? Discography, Emo Bölümü mü? lyrics, Emo Bölümü mü? full albüm, Emo Bölümü mü? albüm download, Emo Bölümü mü? albüm indir, Emo Bölümü mü? bedava, Emo Bölümü mü? tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 29, 2008, 10:25:39 ÖÖ » |
|
sonuna kadar katılıyorum galleon
|
|
|
|
|
|
seth.
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 29, 2008, 04:16:27 ÖS » |
|
 yha bu siteye bayıldım yeni üye oldum ama harika bisitebu arada emoyum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 29, 2008, 04:18:18 ÖS » |
|
 yha bu siteye bayıldım yeni üye oldum ama harika bisitebu arada emoyum yani malım ve aptalım demek istiyosun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 29, 2008, 04:22:02 ÖS » |
|
anslıl yha aptl ya da mal falan deilim ok hakaret etme buarada
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ne garip,vapurlar felan...
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 29, 2008, 04:22:53 ÖS » |
|
bana dokunmayan bin yaşasın  onlarla uğraşılmaz 
|
|
|
|
|
|
Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa niye türban sorarsın
Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararım; içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet
İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz!
Neyzen TEVFİK
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 29, 2008, 04:23:48 ÖS » |
|
haklısın yha sinirler işte
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hayat ne garip,vapurlar felan...
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 29, 2008, 04:26:01 ÖS » |
|
yaw ben emo değilim,hem sana demedim o lafı,senin familyandan tanıdıklarım varda,pek anlaşamıyoruz,ondan şey ettim.. 
|
|
|
|
|
|
Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa niye türban sorarsın
Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararım; içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet
İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz!
Neyzen TEVFİK
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 29, 2008, 04:32:50 ÖS » |
|
valla nereye yazdıgımı hatırlamıyorum ama 1-2 defa daha böyle bir konu açılmıştı sitemizin eski indexinde bile "emolar aptaldır,gerizekalıdır lütfen girmeyiniz siteye" yazıyordu evet şimdi gelelim emo neden var ? bunun en büyük sebebi rock ve metal siteleri sırf hit olsun diye emolugu sitelerinin 1.numaralı bölümü yapmıslar..ve bizim 13 yaşındaki kızımız , çocuğumuz sağdan soldan duyduğu emoluga özenmeye baslamıstır...ne yapacak bu ergenimiz ? google da emo , emo resimleri, emo nasıl olunur vs. gibi kelimeler aratacak .. sizce emolugun önemli bişeymiş gibi gösterildiği bir foruma cıkıp emo mu olsun,yoksa bu siteye girip emoluga edilen küfürleri görüp emoluktan sogusun mu.. sadece biraz düşünün bizim siteyi acma amacımız hem Atatürkçüleri hemde rockçı insanları birarada tutmak,ve apolitik rocker ve metalcileri biraz olsun siyasal kimliğe sürdürmekti...pek bi işe yaradıgını söyleyemem fakat emolukta kesinlikle işe yarıyor...siteye biraz girin , birisi emolugu arastırmak için konu acıyor ve site üyeleri topluca hakaret ediyor...sadece 2-3 gün sonra o ergenimiz de emolugun aptalca bişey oldugunu anlıyor ve oda beyinsiz olmaktan kurtuluyor... tamamen amacımız emolugun özenilmeyecek,insanları aptallastıran birşey oldugunu göstermek.. eger bu konuda benimle aynı fikirde değilseniz bu bölümüde kaldırırım inanın sorun olmaz... fakat girin siteye bana 3 tane sitede kalıcı "emo" üye gösterin veya emolugu övücü bir konu gösterin siteyi komple kapatayım
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
[xxx]
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 30, 2008, 05:30:28 ÖS » |
|
muhtesem bir acıklama fatii 
|
|
|
|
|
|
DoNT TRouBLe TRouBLeS uNTiL TRouBLeS TRouBLe You!!!
öLüMDeN NeDeN KoRKaYıM Ki!!! BeN VaRKeN o oLMaYaCaK; o VaRKeNSe BeN...
BüTüN GeNeLLeMeLeR YaNLıŞTıR... Bu Da DaHiL...
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 30, 2008, 05:36:15 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 30, 2008, 06:45:05 ÖS » |
|
kusura bakmada sen bana şimdi emolar bizim siteye girince emoluğu bırakıyo mu demek istiyosun??? sen mi kendini kandırıyosun yoksa ben mi çok aptalım? kendilerini o sıfata layık gören birisi bu kadar hakarete uğradıktan sonra bu sitede durmaz zaten? ama kusura bakmayın da öyle olmaya çalışmaktan da vazgeçeceğini sanmıyorum.. bence çok saçma bi bölüm.. hala kapatılması taraftarıyım!
|
|
|
|
|
|
... o zaman aydınlık öyle bir yoğunluğa kavuşacak ki nice köstebeğin gözleri kamaşacak...!!!
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 30, 2008, 07:16:58 ÖS » |
|
kusura bakmada sen bana şimdi emolar bizim siteye girince emoluğu bırakıyo mu demek istiyosun??? sen mi kendini kandırıyosun yoksa ben mi çok aptalım? kendilerini o sıfata layık gören birisi bu kadar hakarete uğradıktan sonra bu sitede durmaz zaten? ama kusura bakmayın da öyle olmaya çalışmaktan da vazgeçeceğini sanmıyorum.. bence çok saçma bi bölüm.. hala kapatılması taraftarıyım!
biz emo olanları değil,emoluga özenme evresindekileri diyoruz...neyse boşa tartışmaya gerek yok... bölümün şuanda kapatılmayacagından emin olabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|