|
|
 |
« : Eylül 26, 2008, 06:42:00 ÖS » |
|
bazı arkadaşlar eklemek istedikleri şeyleri sayfaya yapıştıramadıklarını falan söylemişler.."sağ tuş" aktif olmadığı için kopyaladığınız şeyleri "ctrl+v" kullanarak yapıştırabilirsiniz.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: kopyala-yapıştır sorunu çekenler mp3, kopyala-yapıştır sorunu çekenler indir, kopyala-yapıştır sorunu çekenler mp3 indir, kopyala-yapıştır sorunu çekenler albüm, kopyala-yapıştır sorunu çekenler download, kopyala-yapıştır sorunu çekenler dinle, kopyala-yapıştır sorunu çekenler mp3 download, kopyala-yapıştır sorunu çekenler şarkı sözleri, kopyala-yapıştır sorunu çekenler yükle, kopyala-yapıştır sorunu çekenler Discography, kopyala-yapıştır sorunu çekenler lyrics, kopyala-yapıştır sorunu çekenler full albüm, kopyala-yapıştır sorunu çekenler albüm download, kopyala-yapıştır sorunu çekenler albüm indir, kopyala-yapıştır sorunu çekenler bedava, kopyala-yapıştır sorunu çekenler tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 26, 2008, 06:46:17 ÖS » |
|
orası kolay zatende. sağ tuş varken bir sürü sekme açıp sitede daha çok yerde dolaşabiliyodum
|
|
|
|
|
|
Düşmanın kıçına o kadar sert bir tekme vurki, her oturuşunda seni anımsasın. Lemmy Baba : ))
|
|
|
jelly'm ^^
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 26, 2008, 06:48:40 ÖS » |
|
orası kolay zatende. sağ tuş varken bir sürü sekme açıp sitede daha çok yerde dolaşabiliyodum
Mause scrool tuşu işe yarayabilir (: Firefox kullanıyorsan. ie'de de geçerliydi sanırım.
|
|
|
|
|
|
Ummmm.. ^o)
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 26, 2008, 06:50:09 ÖS » |
|
ben de aynı fikirdeyim.. ayrıca kolay falan deme,çünkü yapamayanlar var.. bunu açıklamam istendi,ben de açıkladım.. Ve bi an önce sağ tuş'u geri istiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 26, 2008, 10:09:12 ÖS » |
|
Türkiyede emek hırsızı web masterlar olduğu sürece sağ tuş ve yazıyı seçme bileşeneni kesinlikle aktif etmeyeceğim.. ne zaman ki yasalar çalıntı web siteleri için kanun hazırlarlar o zaman kaldırırım...
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 26, 2008, 10:10:20 ÖS » |
|
Türkiyede emek hırsızı web masterlar olduğu sürece sağ tuş ve yazıyı seçme bileşeneni kesinlikle aktif etmeyeceğim.. ne zaman ki yasalar çalıntı web siteleri için kanun hazırlarlar o zaman kaldırırım...

|
|
|
|
|
|
Aslında alkol hala damarımda.... Kurban & Wednesday 13 anti-emo
|
|
|
Hayat ne garip,vapurlar felan...
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 26, 2008, 10:20:23 ÖS » |
|
yanlış anlamayın ama bişey söylemek istiyorum,çalıntı gerçekten emeği gösteren kişi için çok kötü bir durum ama sitelerden,özellikle bu tip forum sitelerinden genellikle albüm hırsızlığı yapılıyor,yapılmaması için linkleri ya paylaşmıcaksınız yada farklı bi yöntem bulmanız gerekir,linkleri görmek için mesaj zorunluluğu koyarsanız en azından kimlerin çaldığını öğrenir siteden uzaklaştırırsınız
saygılar...
|
|
|
|
|
|
Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa niye türban sorarsın
Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararım; içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet
İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz!
Neyzen TEVFİK
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 26, 2008, 10:27:56 ÖS » |
|
yanlış anlamayın ama bişey söylemek istiyorum,çalıntı gerçekten emeği gösteren kişi için çok kötü bir durum ama sitelerden,özellikle bu tip forum sitelerinden genellikle albüm hırsızlığı yapılıyor,yapılmaması için linkleri ya paylaşmıcaksınız yada farklı bi yöntem bulmanız gerekir,linkleri görmek için mesaj zorunluluğu koyarsanız en azından kimlerin çaldığını öğrenir siteden uzaklaştırırsınız
saygılar...
albüm çalınması sorun değil.. sitenin nerdeyse noktası noktasına kopyaları türedi 1 di ses cıkarmadık,2 oldu gene urasmadık ama suanda rocksijenin kopyası 4 tane site var... bunun yanında bizim site ismini ve logosunu kullanarak konser düzenleyen amatör grupları var.. neyse az kaldı tescil ettirmeme rocksijen ismini...ondan sonra avukatlarla ugrassınlar..
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
Hayat ne garip,vapurlar felan...
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 26, 2008, 10:30:54 ÖS » |
|
o kadar uzun boylu olduğunu bilmiyordum,k.bkma,kolay gelsin..
|
|
|
|
|
|
Ne ararsın Tanrı ile aramda Sen kimsin ki orucumu sorarsın Hakikaten gözün yoksa haramda Başı açığa niye türban sorarsın
Rakı, şarap içiyorsam sana ne Yoksa sana bir zararım; içerim İkimiz de gelsek kıldan köprüye Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim
Esir iken mümkün müdür ibadet Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et Senin gibi dürzülerin yüzünden Dininden de soğuyacak bu millet
İşgaldeki hali sakın unutma Atatürk'e dil uzatma sebepsiz Sen anandan yine çıkardın amma Baban kimdi bilemezdin şerefsiz!
Neyzen TEVFİK
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 26, 2008, 10:33:24 ÖS » |
|
resimleri bi ara paylasmıstık
|
|