DüşLéRim ßiR ßaşkayDı NoLDuDa içiNDe KaRaLaR açTı.
|
 |
« Yanıtla #80 : Eylül 16, 2008, 07:15:27 ÖÖ » |
|
Hep destek Tam destek.  KaTıLıyoRum 
|
|
|
|
|
|
cROniCK
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Mutlaka Okuyun mp3, Mutlaka Okuyun indir, Mutlaka Okuyun mp3 indir, Mutlaka Okuyun albüm, Mutlaka Okuyun download, Mutlaka Okuyun dinle, Mutlaka Okuyun mp3 download, Mutlaka Okuyun şarkı sözleri, Mutlaka Okuyun yükle, Mutlaka Okuyun Discography, Mutlaka Okuyun lyrics, Mutlaka Okuyun full albüm, Mutlaka Okuyun albüm download, Mutlaka Okuyun albüm indir, Mutlaka Okuyun bedava, Mutlaka Okuyun tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #81 : Eylül 18, 2008, 03:18:40 ÖS » |
|
amaç müzik demişsiniz.. bence müzikten başka her topic de gayet de iyi gereksiz muhabbet yapılıyo burda.. gerçi bu eleştirimi daha önce de dile getirdim.. sitenin müzik altyapısı çok sağlam.. paylaşımlar oldukça fazla ve yararlanmak isteyene oldukça faydalı.. ama müzik harici geyiğe elverişli bölümler bana kalırsa gereksiz.. ha geyik olur ama doz biraz kaçmış sanki.. bilmiyorum bu sadece benim görüşüm, katılırsınız yada katılmazsınız.. ama arkadaşın yazdığı yazı da gayet yerinde olmuş.. benimde tek ricam topic lerde anlamsız msn muhabbetleri yapmak yerine adam gibi yorumlar yazarsak bilmeyenlere de bi şekilde fikir aşılamış oluruz.. onun dışında her daim destekçisiyiz zaten bu müziğin..
saygılar...
|
|
|
|
|
|
... o zaman aydınlık öyle bir yoğunluğa kavuşacak ki nice köstebeğin gözleri kamaşacak...!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #82 : Eylül 18, 2008, 03:29:21 ÖS » |
|
çok güzel ve manalı eline sağlık
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #83 : Eylül 28, 2008, 02:22:53 ÖS » |
|
sitede daha yeniyim ama emeğinize destek vericeğimden emin olabilirsiniz msj için tşkler!!!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #84 : Eylül 28, 2008, 02:31:22 ÖS » |
|
amaç müzik demişsiniz.. bence müzikten başka her topic de gayet de iyi gereksiz muhabbet yapılıyo burda.. gerçi bu eleştirimi daha önce de dile getirdim.. sitenin müzik altyapısı çok sağlam.. paylaşımlar oldukça fazla ve yararlanmak isteyene oldukça faydalı.. ama müzik harici geyiğe elverişli bölümler bana kalırsa gereksiz.. ha geyik olur ama doz biraz kaçmış sanki.. bilmiyorum bu sadece benim görüşüm, katılırsınız yada katılmazsınız.. ama arkadaşın yazdığı yazı da gayet yerinde olmuş.. benimde tek ricam topic lerde anlamsız msn muhabbetleri yapmak yerine adam gibi yorumlar yazarsak bilmeyenlere de bi şekilde fikir aşılamış oluruz.. onun dışında her daim destekçisiyiz zaten bu müziğin..
saygılar...
kesinlikle katılıyorum,bayram sonu bir ayar çekmenin vakti gelmiş sanırım...
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #85 : Eylül 29, 2008, 12:00:34 ÖS » |
|
selam arkadaşlar bende yeniyim 3-5 gün oldu gireli site süperr bırakmayacağımmm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #86 : Ekim 02, 2008, 11:13:20 ÖÖ » |
|
bn yeniyim ama olsun yine de teşekkrler msj da gerçktn güseL olmuş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #87 : Ekim 02, 2008, 11:19:52 ÖÖ » |
|
saygılar...
aynen katılıyorum ezgi hani geyik olur da burda gereğinden fazla geyik var onları okumaktan başka konulara göz atamıyom
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #88 : Ekim 02, 2008, 06:25:36 ÖS » |
|
aynen katılıyorum ezgi hani geyik olur da burda gereğinden fazla geyik var onları okumaktan başka konulara göz atamıyom
bunu sen mi diyorsun şimdi?   çöp kutusundaki tüm mesajlarda "sohbet" konusuna ait... sürekli eleştiriyorsunuz ama eleştirdiğiniz şeyleri kendiniz uygulamıyorsunuz..
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #89 : Ekim 02, 2008, 06:47:57 ÖS » |
|
bunu sen mi diyorsun şimdi?   çöp kutusundaki tüm mesajlarda "sohbet" konusuna ait... sürekli eleştiriyorsunuz ama eleştirdiğiniz şeyleri kendiniz uygulamıyorsunuz.. ahahhahahah
|
|
|
|
|
|
Aslında alkol hala damarımda.... Kurban & Wednesday 13 anti-emo
|
|
|
!..Ben 1 Mülteciyim..!
|
 |
« Yanıtla #90 : Ekim 22, 2008, 02:42:04 ÖS » |
|
tesekkürler kurallara uyacagiz ...
|
|
|
|
|
|
!..Sonunda Boqulmak Olsada, Benim O Sularda Yüzmem qerek..!
|
|
|
|
|
Bir tek seni kaybetmekten korkuyorum!?
|
 |
« Yanıtla #92 : Kasım 04, 2008, 09:26:26 ÖÖ » |
|
emege saygılıyık da belkı bıze sacma gelen seye bn ozellıkle uzun seylerı forumda okumayı sevmem de bıras aralara bole enter atsalar ıtıcı gelmese daha iii olur
|
|
|
|
|
|
O şimdi ne yapıyor şu anda şimdi, şimdi? Evde mi, sokakta mı, çalışıyor mu, uzanmış mı, ayakta mı? Kolunu kaldırmış olabilir, — hey gülüm, beyaz, kalın bileğini nasıl da çırçıplak eder bu hareketi!...—
O şimdi ne yapıyor, şu anda, şimdi, şimdi? Belki dizinde bir kedi yavrusu var, okşuyor. Belki de yürüyordur, adımını atmak üzredir, — her kara günümde onu bana tıpış tıpış getiren sevgili, canımın içi ayaklar!...— Ve ne düşünüyor beni mi? Yoksa ne bileyim fasulyanın neden bir türlü pişmediğini mi? Yahut, insanların çoğunun neden böyle bedbaht olduğunu mu?
O şimdi ne düşünüyor, şu anda, şimdi, şimdi?... Nazım HİKMET
|
|
|
aTaRaKs xD
|
 |
« Yanıtla #93 : Kasım 04, 2008, 09:45:50 ÖÖ » |
|
uFak ta oLsa bir msJ bu xD Tamam ne geLirse eLden...
|
|
|
|
|
|
gaRgameL's sisTeeR ... | [xXx]
|...rock bi rock...|
[hey shiKi shiKi esMer boMba...]
*pHur... [s!é] *
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #94 : Kasım 08, 2008, 02:08:54 ÖS » |
|
arkandayızz koçum benimm..:d
|
|
|
|
|
|
mety murder.
|
|
|
Dum spiro spero!!
|
 |
« Yanıtla #95 : Kasım 08, 2008, 02:27:45 ÖS » |
|
 ben de varım ki..
|
|
|
|
|
|
"Müzik temelde bizde belli bir oranda güç kazanan yaşam duygusunun özünde gizli olan acıyı anlatır; müziğin verdiği heyecanın yapısında da bu acıdan uzaklaşıp onu uzaktan izleme düşüncesi vardır. " nietzsche
|
|
|
|