|
|
 |
« : Mayıs 26, 2008, 02:59:45 ÖS » |
|
Evet arkadaşlar işte düz mantığın evet demosu full album .... oturuyorum kevaşe ananla olan münasebetim kuşluk vakti bok mu vardı can't understand yalan olsun alsancaklı kızlar waiting there babası zengin benden cacık olmaz http://rapidshare.com/files/38616935/DM-EVET.rarDüz Mantık Fanları !! : http://www.duzmantik.com/ forumda beni görürsünüz !! nesquikLi süt
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 28, 2008, 09:44:56 ÖS Gönderen: nesquiklisut »
|
|
kendin pişir beraber yiyelim
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Düz Mantık Evet Demosu full mp3, Düz Mantık Evet Demosu full indir, Düz Mantık Evet Demosu full mp3 indir, Düz Mantık Evet Demosu full albüm, Düz Mantık Evet Demosu full download, Düz Mantık Evet Demosu full dinle, Düz Mantık Evet Demosu full mp3 download, Düz Mantık Evet Demosu full şarkı sözleri, Düz Mantık Evet Demosu full yükle, Düz Mantık Evet Demosu full Discography, Düz Mantık Evet Demosu full lyrics, Düz Mantık Evet Demosu full full albüm, Düz Mantık Evet Demosu full albüm download, Düz Mantık Evet Demosu full albüm indir, Düz Mantık Evet Demosu full bedava, Düz Mantık Evet Demosu full tema
|
|
|
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 26, 2008, 11:53:32 ÖS » |
|
ohh tşkler xD çok makbule geçti
|
|
|
|
|
|
Aslında alkol hala damarımda.... Kurban & Wednesday 13 anti-emo
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 27, 2008, 01:24:12 ÖÖ » |
|
punk sevenler kesnlikle indirsin sevmeyenlerde indirsin sever xD bunada kefilim xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #3 : Haziran 03, 2008, 11:21:04 ÖÖ » |
|
iyi bunlarda eğlenceli
evet çok sevdim bende xP tam benlik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Ağustos 20, 2008, 09:21:34 ÖS » |
|
çok güzel cok teşekkürler herkese lazım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Ağustos 20, 2008, 09:34:27 ÖS » |
|
ohh be,çk saol yaa 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 12, 2008, 12:22:58 ÖS » |
|
indiriyorum bakalım :W
|
|
|
|
|
|
no one can find me here in my soul kicking and screamin out of control ...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 02, 2008, 08:32:58 ÖS » |
|
emeğine sağlık 
|
|
|
|
|
|
... uyanınca yine hayat bende, yaşamak ölmek kendi elinde, aslında her şey bilmece, sorunun cevabı kendinde..
^^
|
|
|
|