et hvit lys over skøgen
|
 |
« : Eylül 09, 2008, 11:28:24 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu mp3, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu indir, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu mp3 indir, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu albüm, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu download, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu dinle, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu mp3 download, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu şarkı sözleri, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu yükle, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu Discography, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu lyrics, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu full albüm, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu albüm download, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu albüm indir, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu bedava, Dungeon Of Wizard - Be My Shelter Demosu tema
|
|
|
|
|
|
F''Le
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 09, 2008, 11:29:17 ÖS » |
|
saol 
|
|
|
|
|
|
Hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen,kaybedersin...
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 17, 2008, 05:56:53 ÖS » |
|
ovv bizim arkadaşların grubu
sakaryanın tek black metal grubu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 17, 2008, 06:01:32 ÖS » |
|
erkek arkadaşım grubun konser programını düzenliyo.. bana da dinletmişti sakaryadan bi BM grubu.. iyiler...
|
|
|
|
|
|
... o zaman aydınlık öyle bir yoğunluğa kavuşacak ki nice köstebeğin gözleri kamaşacak...!!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 17, 2008, 06:11:00 ÖS » |
|
erkek arkadaşım grubun konser programını düzenliyo.. bana da dinletmişti sakaryadan bi BM grubu.. iyiler...
erkek arkadaşın grubun konser programını düzenliyo eminmisin ?? mart ta dorock konserine çıktıklarından beri başka bi konsere çıkmadılar kimmiş o erkek arkadaşın ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 17, 2008, 06:38:33 ÖS » |
|
frost bana en son izmirde bi konser ayarlayacaklarını söylemişti.. bilmem görüşüyomuş sanırım...  ) bende onun yalancısıyım=))
|
|
|
|
|
|
... o zaman aydınlık öyle bir yoğunluğa kavuşacak ki nice köstebeğin gözleri kamaşacak...!!!
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 17, 2008, 06:51:37 ÖS » |
|
frost bana en son izmirde bi konser ayarlayacaklarını söylemişti.. bilmem görüşüyomuş sanırım...  ) bende onun yalancısıyım=)) frost bizim frost mu oluyo Fatih sayar :S
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 17, 2008, 10:46:44 ÖS » |
|
oha fatih te her yerde ün salmış anasını satıyım.. evet o oluyo... sen nerden tanıyosun yahu=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 18, 2008, 09:54:09 ÖÖ » |
|
oha fatih te her yerde ün salmış anasını satıyım.. evet o oluyo... sen nerden tanıyosun yahu=)
ulen bizim gandalf'tan arkadaş o her yerde ün salmış dediğin adam zaten sakarya'lıydı 25 gün falan oluyo taşınalı tekirdağa
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 18, 2008, 10:30:19 ÖÖ » |
|
ben seninde sakaryalı olduunu nerden biliim be moruk.. evet çorluya taşındılar.. yanıma gelmiş oldu..iyi de oldu...=)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 18, 2008, 10:32:28 ÖÖ » |
|
ben seninde sakaryalı olduunu nerden biliim be moruk.. evet çorluya taşındılar.. yanıma gelmiş oldu..iyi de oldu...=)
tmm ben seni çıkardım şimdi isim tam olarak gelmiyoda  frost bahsetmişti :S
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 18, 2008, 11:12:00 ÖÖ » |
|
hmm olabilir.. bahsim geçmiştir normaldir.. way be koca sitede şuraya bak neler neler çıktı ortaya 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 18, 2008, 11:15:12 ÖÖ » |
|
hea yaw kırk yıl düşünsem bide frost ile ilgili bişe karşılaşcağım aklıma gelmez 
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 18, 2008, 06:32:29 ÖS » |
|
frost bana en son izmirde bi konser ayarlayacaklarını söylemişti.. bilmem görüşüyomuş sanırım...  ) bende onun yalancısıyım=)) sn o zmn d6 daki wiep666 sın 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 18, 2008, 06:43:24 ÖS » |
|
of pisko ya hemen gel deşifre et zaten  neyse neyse ii bari öle olalım.. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 18, 2008, 07:11:05 ÖS » |
|
marko bu ne yapcağı belli olmaz  asdfdgdfasg 
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 08, 2008, 10:27:38 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 09, 2008, 10:43:30 ÖÖ » |
|
süperrrrrrrrr 
|
|
|
|
|
|
xxxxxxxxxx
|
|
|
et hvit lys over skøgen
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 10, 2008, 09:18:51 ÖÖ » |
|
onu biliyoruzda burda niye yazıyosun detaylı bilgileriyle beraber yeni bir konuda açsana
|
|
|
|
|
|
SUSCİTATİO POST ÆSTHESİS
|
|
|
|
|