|
|
 |
« Yanıtla #20 : Haziran 30, 2008, 02:55:00 ÖS » |
|
konu acılmıs ben daha yenı goruyorum :S neyse annenle babanı içten kutluyorum iyi iş çıkarmışlar gercekten ıyı iş  (  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Doğum günün kutlu olsun Trojan mp3, Doğum günün kutlu olsun Trojan indir, Doğum günün kutlu olsun Trojan mp3 indir, Doğum günün kutlu olsun Trojan albüm, Doğum günün kutlu olsun Trojan download, Doğum günün kutlu olsun Trojan dinle, Doğum günün kutlu olsun Trojan mp3 download, Doğum günün kutlu olsun Trojan şarkı sözleri, Doğum günün kutlu olsun Trojan yükle, Doğum günün kutlu olsun Trojan Discography, Doğum günün kutlu olsun Trojan lyrics, Doğum günün kutlu olsun Trojan full albüm, Doğum günün kutlu olsun Trojan albüm download, Doğum günün kutlu olsun Trojan albüm indir, Doğum günün kutlu olsun Trojan bedava, Doğum günün kutlu olsun Trojan tema
|
|
|
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #21 : Haziran 30, 2008, 02:57:04 ÖS » |
|
konu acılmıs ben daha yenı goruyorum :S neyse annenle babanı içten kutluyorum iyi iş çıkarmışlar gercekten ıyı iş  (  ) xD güzel bi bok çıkmıs ortaya evet 
|
|
|
|
|
|
Aslında alkol hala damarımda.... Kurban & Wednesday 13 anti-emo
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #22 : Temmuz 01, 2008, 10:39:08 ÖÖ » |
|
kardesm ilk kutlayanlardan birisi diilm ama en anlamlı kutlayanlardanım. :alkis:dogum günün kutlu mutlu olsun nice yillara bütün kötü iyilikler seninle olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #23 : Temmuz 01, 2008, 10:41:00 ÖÖ » |
|
ya bi git ya gec kaldın olum kanka dedik yanımızda gezdirdik seni ortamlara soktum elini yüzünü düzelttim sen vay bee 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #24 : Temmuz 01, 2008, 11:52:31 ÖÖ » |
|
nıce yıllara 
|
|
|
|
|
|
BEN ATATÜRKÇÜYÜM. BEN CUMHURİYETÇİYİM. BEN LAİKİM. BEN ANTİ-EMPERYALİSTİM. BEN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE'DEN YANAYIM. BEN ÖZGÜRLÜKÇÜYÜM. BEN İNSAN HAKLARI SAVUNUCUSUYUM. BEN TERÖRÜN KARŞISINDAYIM. BEN YOBAZLARIN,VURGUNCULARIN,ÇIKARCILARIN,DÜŞMANIYIM!. .
Uğur MUMCU
|
|
|
[xxx]
|
 |
« Yanıtla #25 : Temmuz 01, 2008, 04:24:05 ÖS » |
|
nice mutlu yıllara dogdugun gun benm en yakın arkimin ablasının dogum gunu  nese iyiki dogdun...
|
|
|
|
|
|
DoNT TRouBLe TRouBLeS uNTiL TRouBLeS TRouBLe You!!!
öLüMDeN NeDeN KoRKaYıM Ki!!! BeN VaRKeN o oLMaYaCaK; o VaRKeNSe BeN...
BüTüN GeNeLLeMeLeR YaNLıŞTıR... Bu Da DaHiL...
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #26 : Temmuz 02, 2008, 11:18:43 ÖÖ » |
|
nice mutlu yıllara dogdugun gun benm en yakın arkimin ablasının dogum gunu  nese iyiki dogdun... eheh tesekkürler benim adıma da en yakın arkadasının ablasının doum gününü kutla selam söle
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[xxx]
|
 |
« Yanıtla #27 : Temmuz 02, 2008, 04:56:37 ÖS » |
|
a.s  solerim 
|
|
|
|
|
|
DoNT TRouBLe TRouBLeS uNTiL TRouBLeS TRouBLe You!!!
öLüMDeN NeDeN KoRKaYıM Ki!!! BeN VaRKeN o oLMaYaCaK; o VaRKeNSe BeN...
BüTüN GeNeLLeMeLeR YaNLıŞTıR... Bu Da DaHiL...
|
|
|
13
|
 |
« Yanıtla #28 : Temmuz 02, 2008, 05:02:35 ÖS » |
|
|
|
|
|