F''Le
|
 |
« Yanıtla #20 : Eylül 16, 2008, 12:48:34 ÖÖ » |
|
doğum günün kutlu olsun iyiki doğdun 
|
|
|
|
|
|
Hiç sabrın kalmasa bile vazgeçersen,kaybedersin...
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan mp3, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan indir, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan mp3 indir, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan albüm, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan download, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan dinle, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan mp3 download, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan şarkı sözleri, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan yükle, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan Discography, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan lyrics, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan full albüm, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan albüm download, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan albüm indir, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan bedava, Doğum Günün Kutlu Olsun Elvan tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #21 : Eylül 16, 2008, 07:44:03 ÖÖ » |
|
Teşekkür ederim Elif. :F
|
|
|
|
|
|
Mektuplar, sarkilar neye yarar ben giderken Konusmak neyi çözer ben dinlemezken Akarken hayat gözlerimin önünden, Hiç kimse sorumlu değil ölümümden...
|
|
|
uçan bir kuş, bazen kaybolan bir kumum
|
 |
« Yanıtla #22 : Eylül 16, 2008, 11:54:16 ÖÖ » |
|
yeni yaşın kutlu olsun elvan.  biraz geç kaldım sanırım. inş. pasta bitmemiştir. 
|
|
|
|
|
|
give peace a change
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #23 : Eylül 16, 2008, 04:18:30 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Mektuplar, sarkilar neye yarar ben giderken Konusmak neyi çözer ben dinlemezken Akarken hayat gözlerimin önünden, Hiç kimse sorumlu değil ölümümden...
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #24 : Eylül 16, 2008, 07:55:05 ÖS » |
|
dogum günün kutlu olsun elvan :F 
|
|
|
|
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #25 : Eylül 16, 2008, 08:02:57 ÖS » |
|
dogum günün kutlu olsun elvan :F  Oral sana iki kere teşekkür ederim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|