|
|
 |
« : Eylül 01, 2008, 11:19:02 ÖS » |
|
Evet arkadaşlar birkaç istekte bulunuldu bu konu ile ilgili, birkaç kişiye sordum radyo açsak nasıl olur diye ve olumlu yanıtlar aldım ve bunun sonucunda bilinen flatcast sitesinden radyo stream'ini açmış bulunmaktayız ve radyoda bizzat ben çalacağım. Evde olduğum zamanlarda radyo online olacak ve bu da demektir ki günde en azından 6 saat ben radyoda çalacağım. Öncelikle adresi vereyim, ardından hiç flatcast'ten radyo dinlememiş olan arkadaşlara birkaç anlatımda bulunayım istiyorum. Adresimiz http://www.rocksijen.com/rock_dinle.htmBu sayfayı açtığınızda radyo chat sayfası açılırsa sorun yok, bu demektir ki flatcast'in plugin'i bilgisayarınıza yüklenmiş. Açılmazsa da download plugin'e tıklıyoruz ve önümüze gelen şeyi indiriyoruz ve bilgisayarımıza yükleyip kullandığımız internet tarayıcı programını kapatıp açıyoruz. Yeniden sayfayı açtığımızda sorun ortadan kalkacak ve chat'li radyoya gireceksiniz. Eğer radyo açık değilse karşılığında size hata verme ihtimali yüksektir, korkmayın radyoya bir şey olmadı yalnızca evde olmadığım anlamına gelir bu. Yüklemeniz gereken eklentinin de linkini vereyim. http://data.myflatcast.com/data/objects/FlatViewerSetup415.exeBunu yükleyin siz n'olur n'olmaz diyerekten. Ayrıca chatte nickinizi değiştirmek isterseniz login'e tıklıyorsunuz ve nickinizi yazıp, password yerini boş bırakıp(eğer flatcast sitesinde üyeliğiniz yoksa) giriş yapıyorsunuz ve o nickle görünüyorsunuz.
|
|
|
|
|
|
Sizin, yani onların hayatlarına Allahlar girmiş, Allahlardan kurtulamıyorlar Allahlar, yani çarşıda, pazarda, yani evde Yani arabalarına taş koydukları caddelerde Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan Allahlar, yani yine yanıldıkları... Cemal Süreyya
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! mp3, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! indir, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! mp3 indir, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! albüm, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! download, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! dinle, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! mp3 download, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! şarkı sözleri, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! yükle, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! Discography, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! lyrics, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! full albüm, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! albüm download, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! albüm indir, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! bedava, Beklenen Rocksijen Radyosu Açıldı! tema
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 01, 2008, 11:37:21 ÖS » |
|
Hayırlı uğurlu olsun
|
|
|
|
|
|
Düşmanın kıçına o kadar sert bir tekme vurki, her oturuşunda seni anımsasın. Lemmy Baba : ))
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 01, 2008, 11:41:24 ÖS » |
|
hayırlı olsunnn
|
|
|
|
|
|
EY BÜYÜK ATA,
Varlığımızın en kutsal temeli olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyetinin sonsuz bekçisiyiz. Bu karar, değişmez irademizin ilk ve son anlatımıdır. İstikbâlde, hiçbir kuvvet bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Bizler, bütün hızımızı senden, ulusal tarihimizden ve ruhumuzdaki sönmez inanç ateşinden alıyoruz. Senin kurduğun güçlü temeller üzerinde attığımız her adım sağlam, yaptığımız her atılım bilinçlidir. En kıymetli emanetimiz olan, Türk İstiklâl ve Cumhuriyeti, varlığımızın esası olarak, eğilmez başların, bükülmez kolların, yenilmez Türk evlatlarının elinde sonsuza dek yaşayacak ve nesillerden nesillere devredilecektir. İstiklâl ve Cumhuriyetimize kastedecek düşmanlar, en modern silahlarla donanmış olarak, en kuvvetli ordularla üzerimize saldırsalar dahi, ulusal birliğimizi ve yenilmez Türk gücünün zerresini bile sarsamayacaktır. Çünkü, bu aziz vatanın toprakları üzerinde yetişen azimli ve inançlı Türk gençliği, dökülen temiz kanların ve Cumhuriyet devrimlerimizin aydın ürünleridir. Vatanın ve milletin selameti için her zorluğa iman dolu göğsümüzü germek, gerçek amacımızı olacaktır.
Ey Türk'ün büyük Ata'sı ! İstiklâl ve Cumhuriyetimizi korumak gerektiği zaman, içinde bulunacağımız durumlar ve şartlar ne olursa olsun, kudret ve cesaretimizi damarlarımızdaki asil kandan alarak, bütün engelleri aşıp her güçlüğü yenmek azmindeyiz.
Türk gençliği olarak özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyet ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz. Her zaman, her yerde ve her durumda Atatürk ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için bütün zorlukları yeneceğimize, namus ve şeref sözü verir, kendimizi büyük Türk ulusuna adarız.
TÜRK GENÇLİĞİ
|
|
|
F''Le
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 02, 2008, 12:09:07 ÖÖ » |
|
 bunu kutlamalıyız 
|
|
|
|
|
|
ÖSS.! Nedeniyle kapalıyız bir süre.!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 02, 2008, 12:10:56 ÖÖ » |
|
hadi hyrlı ossunn bakalım=)
|
|
|
|
|
|
Ne yaparsınız ki; iman fukara olunca, zihin ukala oluyor.
|
|
|
Düşe düşen bir Düş
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 02, 2008, 01:40:26 ÖS » |
|
hayırlı olsun bakalım
|
|
|
|
|
|
Düşe Düşen bir Düş A Spanish Piece................................. Pass the tequila, manuel Listen, gringo, laugh at my lisp and i kill you I think This spanish music It sets my soul on fire Lovely seniorita Your eyes are like stars Your teeth are like pearls Your ruby lips!..................................
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 02, 2008, 05:01:14 ÖS » |
|
eyv.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 04, 2008, 07:06:19 ÖÖ Gönderen: blackdaisy »
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 02, 2008, 11:02:26 ÖS » |
|
Şu anda radyo online'dır...
|
|
|
|
|
|
Sizin, yani onların hayatlarına Allahlar girmiş, Allahlardan kurtulamıyorlar Allahlar, yani çarşıda, pazarda, yani evde Yani arabalarına taş koydukları caddelerde Bir dilim jandarma ekmeği kürekte, kürek denizde Yani sızlayageldiği şey öbür taraflarının Yani gölgesinden ölümü görmüş gibi korkulan Allahlar, yani yine yanıldıkları... Cemal Süreyya
|
|
|
can...'M
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 02, 2008, 11:04:03 ÖS » |
|
hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 02, 2008, 11:25:54 ÖS » |
|
Güzel radyomuz full 80's (L)  Korkutma milleti gelmiyolar sonra xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 03, 2008, 01:45:07 ÖÖ » |
|
hayırlı uğurlu olsun...
|
|
|
|
|
|
Hadi KuduROCK
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 04, 2008, 07:12:40 ÖÖ » |
|
klavyen daim olsun , hayırlı olsun 
|
|
|
|
|
|
BEN ATATÜRKÇÜYÜM. BEN CUMHURİYETÇİYİM. BEN LAİKİM. BEN ANTİ-EMPERYALİSTİM. BEN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE'DEN YANAYIM. BEN ÖZGÜRLÜKÇÜYÜM. BEN İNSAN HAKLARI SAVUNUCUSUYUM. BEN TERÖRÜN KARŞISINDAYIM. BEN YOBAZLARIN,VURGUNCULARIN,ÇIKARCILARIN,DÜŞMANIYIM!. .
Uğur MUMCU
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 04, 2008, 07:27:34 ÖÖ » |
|
Aslında hiç beklemiyoduk ne yalan söyleyim :F Yerel seçimler yaklaşıyo ondan olabilir? 
|
|
|
|
|
|
Düşmanın kıçına o kadar sert bir tekme vurki, her oturuşunda seni anımsasın. Lemmy Baba : ))
|
|
|
4,8,15,16,23,42
|
 |
« Yanıtla #15 : Eylül 06, 2008, 01:58:32 ÖÖ » |
|
hadi gelin
|
|
|
|
|
|
sevmiyorum kendimi ! sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri... 
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #16 : Eylül 06, 2008, 03:52:53 ÖS » |
|
Şu anda Michael Jackson çalıyo gelin :F
|
|
|
|
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #17 : Eylül 06, 2008, 03:53:33 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Sustuğum her söz her yerden duyulmasa..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #18 : Eylül 07, 2008, 04:59:10 ÖS » |
|
bencede çok güzel oldu bunun olması ya emeği geçen herkeze teşekkür ederim..
|
|
|
|
|
|
Hadi KuduROCK
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #19 : Eylül 08, 2008, 01:03:32 ÖÖ » |
|
bn şahsen beklemiyordum The stream is currently not available.
Rocksijen.Com In this stream, you can just listen Rock Music.
Please try again later.
diyor ne iş 
|
|
|
|
|
|
ÇEKİNME YORUM YAP BAKIP GEÇMEN İÇİN AÇMADIM KONUYU
|
|
|