|
|
 |
« : Eylül 13, 2008, 12:35:04 ÖS » |
|
1-Ben Yaptım 2-Hayatımın Yalancısı 3-Kimsecikler 4-Yak Işıkları 5-Açılmayan Kavanoz 6-Bizden Geçti 7-Karanlıkta 8-Şimdi Git İzmirli süper bi grup.Çok sağlam şarkıları var. "Yak Işıkları" - "Hayatımın Yalancısı" - "Şimdi Git" en iyileri.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) mp3, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) indir, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) mp3 indir, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) albüm, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) download, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) dinle, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) mp3 download, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) şarkı sözleri, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) yükle, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) Discography, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) lyrics, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) full albüm, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) albüm download, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) albüm indir, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) bedava, Başıbozuk - Yak Işıkları (albüm) tema
|
|
|
|
|
|
Live together die aLone...(!)
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 13, 2008, 12:38:53 ÖS » |
|
saoL cnm hemen indiriyorum (x
|
|
|
|
|
|
Sa(D) but; (T)rue...! ^^ne hoş :F:F:F:F **.......xD
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 13, 2008, 12:50:38 ÖS » |
|
en sevdiğim Şarkı Sözleri= YAK IŞIKLARI Gördün mü ne kadar iğrenç olabilirim Kördüğüm bu bırak kendim çözebilirim Yenilmiyorum hayır sadece susuyorum Cümlelerim eskiyor sadece susuyorum Kırıldın mı? Ölmekten daha beteri varmış Cesedimi caddenin ortasından kim kaldırmış Kazanmıyorum hayır sadece dağılıyorum Atomlarıma ayrılıp sadece dağılıyorum Yak ışıkları oyunu boz Kuralları sen koy Söndür ışıkları Karanlığı ver Sevdin mi ben artık tanrıdan çok uzaktayım Çürüyüp sararıp ezilip yavaşlıyor kalbim Ölmüyorum hayır sadece yaşlanıyorum Hücrelerim eskiyor sadece yaşlanıyorum Yak ışıkları oyunu boz Kuralları sen koy Söndür ışıkları Karanlığı ver HAYATIMIN YALANCISI Cebimde hiç sözcük kalmamış Koşup sana geldim bu yüzden Meğer sana ihtiyacım varmış Öyle duydum yapamadım bir besteden... Meğer ne çok sevişmişiz Anlatırken unutmuşuz Bilmem ki bu sessizlik niye Biz neymişiz ne olmuşuz Hayatımın yalancısıyım bana kızma Ben hiç yalan söyler miyim sana Bir kez terkettim affet ama Sen olmayınca bende yokum bu dünyada... Hayatımın yalancısıyım bana kızma Ben hiç yalan söyler miyim sana Bir kez terkettim affet ama Sen olmayınca bende yokum bu dünyada... Hey sen bana bak bebek Gelde vakit geçsin eğlenerek Gülmeyi bile unutmuşuz Biz bizmişiz el olmuşuz Hayatımın yalancısıyım bana kızma Ben hiç yalan söyler miyim sana Bir kez terkettim affet ama Sen olmayınca bende yokum bu dünyada... ŞİMDİ GİT Şimdi Git Ne güzel olurdu bebeğim, Senle hiç karşılaşmasaydık. Ne güzel olurdu biz çürürken, Sevişmeyi boş verseydik.. Git ,git, git, git, git Ne fark eder şimdi git.. Nasıl olsa bir gün gidecektin, Ne fark eder şimdi git... Oyun oynamaktan çok yoruldum, O bitmeyen kavgalardan, Benim olma, nasıl olsa Bir gün gitmeyecek misin Git ,git, git, git, git İnsanları boş ver onlar hep sever Işıklar yoktur, ışıklar yalandır Beni boş ver ben hep böleyim Ağlamak yoktur kalmak yalandır.. Git ,git, git, git, git Ne fark eder şimdi git.. Nasıl olsa bir gün gidecektin, Ne fark eder şimdi git...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 13, 2008, 07:05:55 ÖS » |
|
evet indirmelisiniz,tavsiye etmekteyim(:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 17, 2008, 06:15:34 ÖS » |
|
tskrlr  ) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 17, 2008, 06:16:43 ÖS » |
|
rica ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
!!!popçular dışarı!!!
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 17, 2008, 06:41:22 ÖS » |
|
gerçekten oldukça başarılılar dinlemenizi tavsiye ederim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 20, 2008, 05:55:31 ÖS » |
|
çok teşekküt ederm ellerine sağlık:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 20, 2008, 06:01:49 ÖS » |
|
rica ederim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 30, 2008, 01:51:30 ÖS » |
|
ilk demoları yak ışıkları parçasını kendi sitelerinden 2 yıl önce çıkardıklarında dinlemiştim ve çok sevmiştim harika oldu albümlerini bulmam şiddetle tavsiye ediyorum... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 03, 2008, 05:37:11 ÖS » |
|
tesekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 03, 2008, 05:46:34 ÖS » |
|
rica 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 08, 2008, 12:23:44 ÖS » |
|
teşekkürler indiriyorum 
|
|
|
|
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 08, 2008, 12:39:02 ÖS » |
|
teşekkürler indiriyorum  indirr 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 01, 2008, 04:41:16 ÖS » |
|
bu grubu çok seviorum tibet abimde cokk ii hepinizi çok seviorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
TearsOfHeaven
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 27, 2008, 08:46:44 ÖS » |
|
Birak seveyim parcasini da bulursaniz dinlemenizi siddetle tavsiye ederimm  sahane bi grup x) xP
|
|
|
|
|
|
ÖLümü özLedim anne deLicesine yasamak isterken...
|
|
|
|