|
|
 |
« : Eylül 30, 2008, 02:04:06 ÖS » |
|
Selamlar Arkadaşlar Forumu Tesadüfen Buldum Ve Çok Hoşuma Gitti. Aranızda Olmaktan Mutluluk Duyacağımı Belirtirim. Ben Mehmet  Herkese İyi Bayramlar . . . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Robot Moderatör
|
Merhaba ziyaretçi. Öncelikle sitemize hosgeldiniz. Ben robot moderatör olarak siteden daha fazla yararlanmaniz için sitemize üye olmanizi öneririm. iyi eglenceler.
Anahtar Kelimeler: Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar mp3, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar indir, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar mp3 indir, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar albüm, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar download, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar dinle, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar mp3 download, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar şarkı sözleri, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar yükle, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar Discography, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar lyrics, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar full albüm, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar albüm download, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar albüm indir, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar bedava, Arkadaşlar Selamlar Ben Mehmet :) Foruma Yeni Bir Basscı Katıldı :)İyi Bayramlar tema
|
|
|
|
|
|
Düşe düşen bir Düş
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 30, 2008, 02:14:26 ÖS » |
|
selam hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
Düşe Düşen bir Düş A Spanish Piece................................. Pass the tequila, manuel Listen, gringo, laugh at my lisp and i kill you I think This spanish music It sets my soul on fire Lovely seniorita Your eyes are like stars Your teeth are like pearls Your ruby lips!..................................
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 30, 2008, 03:03:21 ÖS » |
|
selam hoşgeldin

|
|
|
|
|
|
"Yinede ben topladım yerden kalbimin kırıklarını sırf ayaklarına batmasın diye"
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 30, 2008, 03:19:12 ÖS » |
|
teşekkürler hoşbulduk hepinize iyi bayramlar arkadaşlar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 30, 2008, 05:41:14 ÖS » |
|
Hoşgeldin , iyi eğlenceler  Bu benim ya. :F
|
|
|
|
|
|
Sustuğum her söz her yerden duyulmasa..
|
|
|
İskenderun
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 30, 2008, 05:42:23 ÖS » |
|
hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
''...O çılgın,fırtına ister.Sanki fırtınada huzur bulacak!''
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 30, 2008, 06:36:33 ÖS » |
|
hoşgeldin... herkese iyi bayramlar
|
|
|
|
|
|
______66666________99999______ ____6______66____99______9____ ___6_________6__9_________9___ ___6__________69__________9___ ____6_______6____9_______9____ _____6____6________9____9_____ ______6_6___*HIM*___9_9_______ ______66____‡L0Vˇ___99_______ ____6___6____________9___9____ __6______6__________9______9__ _6666666666666699999999999999_ ___________6______9___________ ____________6____9____________ _____________6__9_____________ ______________69______________
†††††********†††††********†††††
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 01, 2008, 07:39:33 ÖS » |
|
hoşgeldin
|
|
|
|
|
|
*Şeytanın tek günahı meleği becermektir*
|
|
|
!!..CeNNeTLiK DuYGuLaRLa CeHeNNeM oLDuM KaLDıM..!!
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 01, 2008, 07:41:07 ÖS » |
|
..Hoş geldin. Güzel vakit geçirmen dileği ile  ..
|
|
|
|
|
|
Sevgilim geç kaldın aşka, Beni de hayata geç bıraktın.. Yaşayan bir ölüyüm şimdi, Sensiz, sessiz son baharda.. Sevgilim inanmadın aşka, Gerçekle yüzleşince korkup kaçtın.. Beni anınca için sızlamaz mı..?? Hangi yasak iki kalbe bedeldir söyle? En tatlı rüyadan uyandım..!!
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 01, 2008, 08:10:21 ÖS » |
|
Hoşgeldin. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| bu ses biter mi?! |
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 01, 2008, 09:01:15 ÖS » |
|
hoşgeldin...
|
|
|
|
|
|
Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlatları! Yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz... Dinlenmemek üzere yürümeye karar verenler, asla ve asla yorulmazlar. Türk Gençliği gayeye, bizim yüksek idealimize durmadan, yorulmadan yürüyecektir. Mustafa Kemal ATATÜRK..
|
|
|
|
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 02, 2008, 03:18:18 ÖS » |
|
hoşgeldin mehmet sana da iyi bayramlar 
|
|
|
|
|
|
BEN ATATÜRKÇÜYÜM. BEN CUMHURİYETÇİYİM. BEN LAİKİM. BEN ANTİ-EMPERYALİSTİM. BEN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE'DEN YANAYIM. BEN ÖZGÜRLÜKÇÜYÜM. BEN İNSAN HAKLARI SAVUNUCUSUYUM. BEN TERÖRÜN KARŞISINDAYIM. BEN YOBAZLARIN,VURGUNCULARIN,ÇIKARCILARIN,DÜŞMANIYIM!. .
Uğur MUMCU
|
|
|
jelly'm ^^
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 02, 2008, 05:22:59 ÖS » |
|
Bu benim ya. :F
Hadi ordan :F
|